Što dalje??

poruka: 5
|
čitano: 1.207
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Što dalje??

Pozdrav trenutna konfa mi je

CPU:FX-8320 3,5 GHZ

GPU:GTX 970

RAM:8GB DDR3 1800MHZ

Zanima me sto dalje da radim mislio sam uzeti novi ryzen 1300x... znam da nije neki upgrade ali morao bih uzimati i novu matičnu i rame ddr4 to je sve ukupno 2500-2600kn tako da je li mozda bolje uzeti neki bolji procesor od FX serije ili grafu novu uzeti stvarno vise neznam...

P.S. Sa lovom sam kratak i trenutno ni nemam love ali skuppljam polako tako da recite mi nesto razumno a ne nesto poput uzmi i7-7700k i Gtx 1080 Ti i to je to... samo zelim da ide glatko na 60 fps na 1920x1080 rezoluciji... Hvala.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Što dalje??

uzmi nove rame, ryzen procesor i odgovarajuć matičnu!

1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Što dalje??

I ja mislim najbolja opcija... poslje onda mogu uzeti bolje procesore a ne ove FX za to treba hlađenje tekućim dušikom... ryzen dolazi sa svojim coolerom trebam samo mounting kit za AM4 socket jer imam Cooler Master 412 cooler

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 20:01 (MACOLAA).
13 godina
MACOLAA kaže...

I ja mislim najbolja opcija... poslje onda mogu uzeti bolje procesore a ne ove FX za to treba hlađenje tekućim dušikom... ryzen dolazi sa svojim coolerom trebam samo mounting kit za AM4 socket jer imam Cooler Master 412 cooler

Ja bi to ovako http://www.njuskalo.hr/procesori/i5-6600k-asus-z170i-pro-gaming-oglas-23301652 ono najbitnije pod garancijom a performansama bolji od ryzena3.Prodaš svoju ploču rame i procesor i kupiš si 16 gb rama. I garantiram da kada ćeš poželjet upgrade na ryzena 7 bit će ti interesantan kao i fx 8320 danas. 

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.10.2017 20:15 (mislioc).
10 godina
neaktivan

Jako dobra ponuda ali trenutno nemam love da imam odma bih uzeo ako potraje do kraja godine uzet cu ali mislim da nece ovo je pravo dobra ponuda i jako povoljna...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice