Sijećate se onog klinca s mafijaškim kumom? LoooL zaključana tema

poruka: 78
|
čitano: 12.050
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
RE: Sijećate se onog klinca s mafijaškim kumom? Lo

Pa i da ima kuma mafijaša pa što? - Od vlade do policije i podzemlja, svi su mafijaši, ubojice i lopovi.

To je u nas sasvim normalno. I ja bih bio rado mafijaš da znam kako se time bavit, al kad sam pokušao naručit kontejner kokaina iz Kolumbije da dođe u Rijeku, rekli su mi da to mogu samo visoki dužnosnici u vladi, da obični građani ne smiju.

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
17 godina
neaktivan
Sijećate se onog klinca s mafijaškim kumom? LoooL

Iskreno ja bih rekao da su bezveze bačene pare,... bolje da si kupio alienware kompjutor,... pa se s tim hvalit,... ajde i ovak ti svi zadivimo, tak da nije bedSmijeh

dečko uživaj dok možeš s novim kompjutorom, ...

usput,... koju ti školu ideš?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Alienware bih isto tolko platio, a dobio slabije komponente...sad kućište od alienware-a je fenomenalno....al ipak, to ću se žrtvovat pa kupit normalan PC(makar je ovo makina, ne normalanSmijeh)

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
17 godina
odjavljen

"

Pa i da ima kuma mafijaša pa što? - Od vlade do policije i podzemlja, svi su mafijaši, ubojice i lopovi.

To je u nas sasvim normalno. I ja bih bio rado mafijaš da znam kako se time bavit, al kad sam pokušao naručit kontejner kokaina iz Kolumbije da dođe u Rijeku, rekli su mi da to mogu samo visoki dužnosnici u vladi, da obični građani ne smiju."

HaHaHaHaHa...Dobra xD

http://img67.imageshack.us/img67/6100/dsc00377io2.jpg

PC: QX9650 4 GHz // XFX nForce 790i // 9800 GX2 Quad SLI // PSU CM 1000W // CM Cosmos // 4 GB Patriot 1333 MHz // 2x HDD Seagate 32 mb chache, 500 GB //
Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2008 8:53 (Malarkey).
17 godina

Svaka čast....

Kolko si para ukupno dao?pozzz

CPU: AMD Athlon X2 4200+ 2.5
RAM: 2 GB DDR2
GRAPH CARD: Asus EN7300 GS 512MB
HDD: Hitachi 320GB 16MB cache
17 godina
odjavljen
Hacker002 kaže...

Svaka čast....

Kolko si para ukupno dao?pozzz

25500 kn...točno. S monitorom. Sad još kupiti zvučnike, tipkovnicu i miša.
Miš- Logitech G7
Tipk- ne znam još
Zvučnici- ne znam još

17 godina

25500 kn...točno. S monitorom. Sad još kupiti zvučnike, tipkovnicu i miša.
Miš- Logitech G7
Tipk- ne znam još
Zvučnici- ne znam još

Zvučnici:
5.1 - Logitech Z-5500
2.1 - Logitech Z-300
Moja preporuka

MBO: Gigabyte GA-M56S-S3
17 godina
odjavljen

Tnx. Hvalla

17 godina

Nema na čemu

17 godina

A tipkovnica....

Ja sam si uzeo iONE Scorpius R-1 u Kvarku za 80kn,i za te pare je majka svih tipkovnica do 300kn...

Ima 20-ak dodatnih tipki i nak ravne(super slim) tipke...nije loša...

17 godina
neaktivan

Drugu grafičku si stavio u pogrešan slot. :)

If it's sent by ship then it's a cargo, if it's sent by road then it's a shipment.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

Nije niš u slotovima..Sam je naslonjeno.
Još nema slaganja dok ne dođe proc Namigiva

17 godina
odjavljen
naxeem kaže...

I zakaj bi bilo u pogrešnom slotu? Obje su u zelenim slotovima. PCI-E 16x 2.0

17 godina

Mislil je valjda na to da su u istom kompu! :)

Amd Athlon64 X2 6400+ Black Edition, Thermaltake V1, Gigabyte GA-M56S-S3, Kingmax 4x1Gb DDR2 800, Powercolor Radeon 2600xt 256Mb DDR4, Forton Blue Storm 2 500W, Seagate 250GB, Samsung 205BW 20" Widescreen, Thermaltake Armor Jr.
17 godina
neaktivan
Malarkey kaže...
naxeem kaže...

I zakaj bi bilo u pogrešnom slotu? Obje su u zelenim slotovima. PCI-E 16x 2.0

Zato što moraš puniti slotove pravilnim redoslijedom: prvo slot najbliži procesoru, pa onda prvi slijedeći. Zadnji puniš slot na rubu ploče.

17 godina
protjeran

Uzalud bačen novac.  Jer  se  moglo  kupiti  puno  bolje  izbalansirane  komponente  +  dodatna  oprema. A monitor si si mogao kupiti neki pošteni, sa rezolucijom 1920x1200,  po  mogućnosti  EIZO  ili  2  monitora,  pa  pičiš  igre  koje  to  podržavaju.

Developers,developers,developers...coming and coming and coming...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
o
the_tux kaže...

Uzalud bačen novac.  Jer  se  moglo  kupiti  puno  bolje  izbalansirane  komponente  +  dodatna  oprema. A monitor si si mogao kupiti neki pošteni, sa rezolucijom 1920x1200,  po  mogućnosti  EIZO  ili  2  monitora,  pa  pičiš  igre  koje  to  podržavaju.

Roditelji,kum  ili  tko  već  mu  je  trebao  kupiti  One  Laptop  per  Child  (  OLPC).

Failure is never an option
17 godina
neaktivan
Malarkey kaže...

ja se šalim....jer su se neki šalili da imam baku milijarderku i kuma mafijaša....ŠALA JE TO

Pa imaš, ne? Osmijeh

Kako da ne - How yes no
17 godina
Malarkey kaže...

Nataneeee careeee....
Živim na Trešnjevci u Zagrebu.
Pa piknuo sam si dvije 9800 iz gušta...hehe...naravno...
Kad dođe proc....joooj. Jedva čekam Smijeh

To me samo zanimalo SmijehSmijeh

nije sramota pasti,sramota je ne dići se.
17 godina

Računalo ti je kompijuter:)

Šalu na stranu kompijuter ti je turbo folk. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
lebo1 kaže...

Računalo ti je kompijuter:)

Šalu na stranu kompijuter ti je turbo folk. 

tko je tebe učio gramatici Smijeh
17 godina
neaktivan
Sjećate se onog klinca s mafijaškim kumom? LoooL

Al si skroman... Mogao si uz svoj novi komp staviti i kovčeg s milijun dolara u njemu da se još malo pohvališ Neodlučan

Svaka čast tvojoj rodbini i blago tebi, vjerojatno u životu nećeš trebati ni raditi jer ako kupuješ ovakav komp (s bakinim parama) očito možeš sve.

Ako ćeš i nešto radit vjerojatno ćeš biti direktor... Bogataš

Još nešto, može bilo ko pomislit da sam zavidan i ljubomoran, ali nisam... Moja reakcija je ovakva jer me takvi mali bahati bogatuni a.k.a. tatini sinovi koji još nisu ni naučili srati, užasno živciraju (pogotovo još kad se hvalisaju Viče)! Tolko od mene, admini, nemojte se previše naduriti. Osmijeh

Svi podaci su točni osim imena i prezimena...
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2008 8:05 (i_rambo_plache).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Sjećate se onog klinca s mafijaškim kumom? Loo

Ko se hvali? Ti se hvališ svojim mišljenjem....ovaj dio foruma-pokažite svoje konfiguracije....ajde bježi.
Te pare sam si i ja sam mogao uštedjeti kroz 3 godine od kad sam planirao kupiti ovakav komp. Pa...
Zato se ovdje nitko ne hvalisa....da mi se hvalisati već bi 18 foruma znalo za moj PC. Ne, zanima me samo mišljenje, tvoje sam dobio i ništa mi u životu ne znači....
Hvala..:D

17 godina
Oni tebe ne vole... odi ti čiki - čiko će pripazit na tebe i tvoj kompjutor... čiko dâ bo'ne... hehehe

It may be that your whole purpose in life is simply to serve as a warning to others!!
17 godina

sve je to lijepo i krasno,ali  za godinu dana ce se takva konfiguracija moci sloziti za oko 7000-8000 kuna mozda cak i manje

a monitor ti je srednja zalost za takvu konfiguraciju.

What is the difference between Windows xp and Windows vista? A:Approximate 7 years
Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2008 3:05 (crozoki).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Malarkey kaže...

Ko se hvali? Ti se hvališ svojim mišljenjem....ovaj dio foruma-pokažite svoje konfiguracije....ajde bježi.
Te pare sam si i ja sam mogao uštedjeti kroz 3 godine od kad sam planirao kupiti ovakav komp. Pa...
Zato se ovdje nitko ne hvalisa....da mi se hvalisati već bi 18 foruma znalo za moj PC. Ne, zanima me samo mišljenje, tvoje sam dobio i ništa mi u životu ne znači....
Hvala..:D

Svaka ti čast ako mozes s 13-14 godina, za 3 godine uštedjet 25 k kuna... Još jedan dokaz da si filthy rich! A usput, konfa ti je overkill, te ti nije potrebna... A kao što je neko prije rekao, za 2 godine će biti nabavljiva za 7-8 tisuća...
17 godina
odjavljen
RE: Sjećate se onog klinca s mafijaškim kumom? LoL

Da, mogu uštedjeti te pare za 3 godine....bogat nisam...valjda ja znam kako živim
Mogao sam si kupiti kuću na moru za 150kn pa otplaćivati....joooj to mi fkt ide na živce...mislim, i da jesam bogat, kaj sad? ali nisam, pa....

17 godina
neaktivan
RE: Sjećate se onog klinca s mafijaškim kumom? LoL
Malarkey kaže...

Da, mogu uštedjeti te pare za 3 godine....bogat nisam...valjda ja znam kako živim
Mogao sam si kupiti kuću na moru za 150kn pa otplaćivati....joooj to mi fkt ide na živce...mislim, i da jesam bogat, kaj sad? ali nisam, pa....

Ahahahahahahahahahahahahahaha......

Iz ovog se vidi da se pokušavaš izvuć iz priče u koju su te ostali uvalili. Znaš, malo previše pričaš gluposti i vidi se da nemaš pojma o čem govoriš.
Te pare si mogao zaradit jedino ako si se bavio nekim ilegalnim poslovima.

Kuću na moru za 150kn??? Jedino veličine  2 cm2. Ma ni toliko.

@Ostatak ekipe:
A dobro ljudi, šta sad. Mali je bogat. Pa nije jedini na svijetu koji ima takvu konfu. A to što on ima usta veća od crkvenih vrata pa se voli hvalit, to će ga kad-tad sustići u životu.
Pustite klinca da uživa u svom kompu i nemojte bit toliko ljubomorni.

coder_ out.

There's too many self-Indulgent wieners in this city with too much bloody money!
17 godina

Lik pita kakva mu je konf. lol

To ti je ko da kupiš ferrarija i pita na forumu gdje ljudi raspravljaju o kupnji golfa 3-4, i pitš šta mislite kakav je f430 ima li iko iskustva...Belji se

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

uf uf foraaaa!!!

vidim ima jala:) ne kuzim vas kaj slinite, pa ak bilo tko od vas radi moze si to kupit... samo je stvari prioriteta, meni tak nekaj netreba i radje odem pit u birtiju;)

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice