HD 7970 stara skoro 3 godine,navodno nije koristena za mining,Asus DirectCU II verzija,isplati se dati 1200 kn,mislim vrijedi li novaca jer vidim odlazile su HD 7950 po 900-950 kn ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Ne isplati, za tu lovu nadjes mladju 280/280X.
Daj konkretne odgovore kad si u mogucnosti ili radje nemoj nista pisati. Znaci navedi sljedece:
- koje kuciste imas - tocan brend i model.
- koje napajanje imas - tocan brend, model, w.
- koju plocu i memoriju imas (tip,brzina,kapacitet).
- koja ti je rezolucija monitora.
- koja ti je namjena racunala i sto zelis postici nadogradnjom.
Imam sljedeću konfiguraciju:
Intel Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz
RAM 2x4 GB DDR2 400MHZ Corsair
Matična: Asus P5Q PRO TURBO
Grafička trenutačna ATI Radeon HD 5750 XFX,
Napajanje Corsair 500W
hdd 500G
računalo koristim za igre, filmove itd... ne zahtjevam vrhunsku grafiku u igrama, bitno je da rade bez štekanja... Upravo vrti Fallout 4 na low uz poneko trzanje. Molim prijedloge kako poboljšati performanse za navedeni buđet.
Hvala!
Imam sljedeću konfiguraciju:
Intel Core2 Quad CPU Q9400 @ 2.66GHz
RAM 2x4 GB DDR2 400MHZ Corsair
Matična: Asus P5Q PRO TURBO
Grafička trenutačna ATI Radeon HD 5750 XFX,
Napajanje Corsair 500W
hdd 500G
računalo koristim za igre, filmove itd... ne zahtjevam vrhunsku grafiku u igrama, bitno je da rade bez štekanja... Upravo vrti Fallout 4 na low uz poneko trzanje. Molim prijedloge kako poboljšati performanse za navedeni buđet.
Hvala!
Uzmeš neki bolji cooler i overclockaš proc i neku jaču grafu tipa GTX950 i to ti je to
Upravo naručio:
- Sapphire Nitro AMD Radeon R9 380X 4GB
- Toshiba DT01ACA200 2TB HDD
Sve skupa nekih 400$. Stiže u utorak ako ne bude komplikacija.
Dobra kupnja za moj PC?
5 | da |
---|---|
6 | ne |
Ne kuzim,kupio si i platio i pitas jel dobra kupovina ?
Ne kuzim,kupio si i platio i pitas jel dobra kupovina ?
Samo zatražio ponudu. I budem kupio u utorak (ako imaju sve na stanju, saznati ću sutra). Vidiš da znaš.
Pozz ljudi.....Ovako imam Asus P8H61-M LX3 matičnu ploču koja ima integriranu grafičku e sad mene zanima dali ja mogu na tu matičnu stavit pravu grafičku karticu?
Pozz ljudi.....Ovako imam Asus P8H61-M LX3 matičnu ploču koja ima integriranu grafičku e sad mene zanima dali ja mogu na tu matičnu stavit pravu grafičku karticu?
Nema ti ona integriranu grafičku nego ju ima procesor.
Naravno da možeš staviti drugu grafičku karticu, diskretnu. Ne postoji nešto kao prava ili kriva grafička.
Pa to sam i mislio al sam se krivo izrazio.....Koja bi mi grafička pasala na moju matičnu imam intel core i5 2500k procesor
Pa to sam i mislio al sam se krivo izrazio.....Koja bi mi grafička pasala na moju matičnu imam intel core i5 2500k procesor
Taj procesor je sposoban hraniti skoro sve dotupno na tržištu, veće je pitanje KOJE IMAŠ NAPAJANJE.
Zanima me koju graficku karticu moze ovo napajanje da podrzi ,ako je moguce od 4 gb graficka? npr. nVidia GTX960 strix 4 gb
Napajanje - Real Power ECO Silent 500W Bronze
A napajanje mi je riknulo pa sam se za početak poslužio sa napajanjem iz starog kompa......Codegen 400w....Al sad za koji dan dolazi novo napajanje
Al opet radi boljeg gaminga bi ja kupio nekakvu grafičku samo neznam kako ju odabrat jer buni me ono gddr3 i gddr5 pa Pci i pci ex
Zanima me koju graficku karticu moze ovo napajanje da podrzi ,ako je moguce od 4 gb graficka? npr. nVidia GTX960 strix 4 gb
Napajanje - Real Power ECO Silent 500W Bronze
Mislim da bi GTX 960 držalo, al ida bih ti točno mogao reći treba mi informacija o snazi na 12V railu (railovima).
A napajanje mi je riknulo pa sam se za početak poslužio sa napajanjem iz starog kompa......Codegen 400w....Al sad za koji dan dolazi novo napajanje
Al opet radi boljeg gaminga bi ja kupio nekakvu grafičku samo neznam kako ju odabrat jer buni me ono gddr3 i gddr5 pa Pci i pci ex
Nebitno. Na Codegen 400W ne preporučam ništa što ima priključak za napajanje. Koje napajanje ti stiže (novo)?
Napajanje je izrazito bitno, jer da ti preporučim neku karticu koju ne možeš napajati komp bi ti se gasio ili bi pregorio.
Baja1950 kaže...
Nebitno. Na Codegen 400W ne preporučam ništa što ima priključak za napajanje. Koje napajanje ti stiže (novo)?
Napajanje je izrazito bitno, jer da ti preporučim neku karticu koju ne možeš napajati komp bi ti se gasio ili bi pregorio.
Trebalo bi ovo OCZ Fatal1ty 550W
Buđet mi je što se tiče grafičke do nekih 700 kn....A što se tiče ostalih komponenti
Matična Asus p8h61-m lx3
Napajanje Codegen 400w
Procesor Intel core i5 2500k
Obični intelov hladnjak koji ču zamjenit za catania hladnjak (mislim da se tako zove)
Jel ima još nešto što nisam naveo a trebo sam
A kojim budžetom raspolažeš?
Do nekih 700 kn
raspolazem sa 2000-2500 kn :)
Kec123, za tebe je idealna AMD Radeon R9 380 4GB ili pak od nVidie (i nešto manji potrošač) GTX 960 4GB.
Radeon bi bio na knap što se napajanja tiče, nVidia taman.
raspolazem sa 2000-2500 kn :)
Na tu bi preporuku novo išlo R9 290 ako nađeš negjde, ako ne onda R9 380 ili GTX 960, a Od polovnog R9 290X ili GTX 970
Buđet mi je što se tiče grafičke do nekih 700 kn....A što se tiče ostalih komponenti
Matična Asus p8h61-m lx3
Napajanje Codegen 400w
Obični intelov hladnjak koji ču zamjenit za catania hladnjak (mislim da se tako zove)
Matična Asus p8h61-m lx3
Napajanje Codegen 400w
Na to napajanje nebi stavljao ništa jače od 7770, promjeni napajanje na neko kvalitetnije npr. OVO i probati naći neku HD7850, ili umjesto nje GTX 570 ili HD6950/6970, ali prvo promijeniti napajanje obavezno.
Napajanje sigurno mjenjam al bilo mi je bitno da od prilike znam koja grafička paše na moju matičnu......
Jel bi mi bilo debilno sada ići na Skylake i DDR4?
Imam potrebu za jačim procesorom, a ne znam dali ova moja matična može primit neki non-k i7. Overclock me ne zanima.
Napajanje sigurno mjenjam al bilo mi je bitno da od prilike znam koja grafička paše na moju matičnu......
Napisao sam ti, do 700kn traži HD7850