Da!
Samo Funkenstein ne misli tako xD
Da!
Samo Funkenstein ne misli tako xD
Sto se tice kucista malo me cudi da ne stane 8800gtx a pogotovo gt, jer ja imam thermaltake vb1000bws(mislim da je moje manje) i stane gts 512mb bez problema, napajanje ce 100% izdrzat i to bez pre velikih muka a proc q6700 ima vise l2 cacha i sa thermaltake hladnjakom bi treballo bit vrlo malo zagrijavanje(oko 45stupnjeva) na otprilike 3.0 GHz
Ne znam dal ce on overclockat processor...
18 soma?! Daj meni 3 soma i složim ti konfiguraciju koju nećeš trebat mjenjat dok si živ! ;)
Sorry, al mislim da je bezveze potrošit 18 soma na komp... Radije kupi gitaru ili bike ili yugo 45 ili stol za biljar i cijeli komplet koogla, shtapova... I još uz to komp!
Jedino ak si neki opaki bogatun, onda je 18 k premalo za komp!
Oprosti, ja se ovdje ne preseravam jer meni kompjuter treba za posao, a i da pokrene sve igre na maxu, u rezoluciji 1920X1200 ili većoj! Da, 18000 kn je mnogo novca pa i za kompjuter, ali to mi očito ne predstavlja problem, zar ne? Od svih ovih postova broj konkretnih konfiguracija iznosi: 0 (nula). Opet sve ostaje na meni.
Intel Core 2 Extreme QX9650 BOX, 4×3.0GHz, 1333MHz, 775-pin, 12MB 6893 kn
Ovaj processor bi isao u konfu do 30 000 kuna xD
Ima dobar cache i 1333 MHz...i mislim da je 45 nm
Dobra ideja kompotko mislis u FiRe Gl?
One profesionalne kartice ali mislim da je rekao da zeli malo za gaming malo za rad pa bi to mogao bit problem..
Dobra ideja kompotko mislis u FiRe Gl?
One profesionalne kartice ali mislim da je rekao da zeli malo za gaming malo za rad pa bi to mogao bit problem..
Oprosti, ja se ovdje ne preseravam jer meni kompjuter treba za posao, a i da pokrene sve igre na maxu, u rezoluciji 1920X1200 ili većoj! Da, 18000 kn je mnogo novca pa i za kompjuter, ali to mi očito ne predstavlja problem, zar ne? Od svih ovih postova broj konkretnih konfiguracija iznosi: 0 (nula). Opet sve ostaje na meni.
http://i27.tinypic.com/esq8mu.jpg
neka ti jos netko preporuci neku dobru tv karticu, monitor i ostalu periferiu...
Zvucis kao razmazeno dijete na kraju je sve ostalo na meni ....si musko ili ne???
Jbt uzmi 18 k idi u Hg spot i nek ti sloze sta ce ti grupa budala kao mi govorit???
Ionako je sve ostalo na tebi!
Prepucavanja izgleda nikad dosta.
Kao i razmaženih i spremnih na svađu i provokaciju.
CLOSED!
Sve će to odraditi neki Ve-milov Astro od 8000kn,a ostatak potrošiš na 10 baxy piva te 2-3 razuzdane dame.