bok :)
pošto su počeli praznici,počeo sam slagati htpc sa komponenti koje ne koristim.Pitanje je sad :P
Hoće li sljedeća konfiguracija moći reproducirati 1080p filmove?
Asus P4GD1
Intel celeron 2.8 ghz
Asus hd 3450 512 MB
1 GB DDR1
bok :)
pošto su počeli praznici,počeo sam slagati htpc sa komponenti koje ne koristim.Pitanje je sad :P
Hoće li sljedeća konfiguracija moći reproducirati 1080p filmove?
Asus P4GD1
Intel celeron 2.8 ghz
Asus hd 3450 512 MB
1 GB DDR1
zna li tko?
Mislim da ovisi o kompresiji, te da će lakše reproducirat one od 20 GB nego neke jače kompresirane.
Neznam za 1080, ali preko xbmc-a sam bez problema streamao 720p sadržaj pomoću 1.6ghz lenovo netbooka (single core).
Možda ti se bolje isplati ove komponente prodat nekom za 200 kn i uzet neki od android stickova što imaju ugrađen chip za takve stvari. malo , jednostavno, ne zuji, ne grije se imas daljinski ( moze i mob preko wi-fia).
Sigurno sve radi, snimiš xbmc i navi-x i mozes gledati sve živo i neživo direkto sa neta bez prethodnog skidanja. A dodatni bonus je što imaš smart tv, angy birds i ekipu.
uglavnom namjeravam gledati brrip filmove,yify i nešto slično
mozete li mi pomoc koju maticnu da uzmem sa intel core i5 s.1155 nvidia gtx 650 ti kompjuter je pretezito za gaming budzet mi je 5500 kuna
mozete li mi pomoc koju maticnu da uzmem sa intel core i5 s.1155 nvidia gtx 650 ti kompjuter je pretezito za gaming budzet mi je 5500 kuna
ak ti je buđet za maticnu 5500kn onda uzmes dvije ovakvewww.links.hr/?naziv=maticna-ploca-asus-maximus-v-formula hehehe!sry malo sale!