PC-posebna konfa :P zaključana tema

poruka: 4
|
čitano: 1.249
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
PC-posebna konfa :P
Pozdrav svima !!! Ovdje sam novi i mozda nisam otvorio dobro temu pa cu pobrat ban u prvih 10 min no riskirat cu :p Ovako pratim vas forum vec duze vrijeme,gotovo koji god da problem imam uspijem ga rijesit us pomoc VAS , no sad bi vas zamolio da mi sastavite PC konfu normalno konfa mora biti dobra za gaming .Znaci treba mi konfa od 3800 do 5200  kn ALI  uz uvijete da mi u konfu ne ubacivate periferiju (mis,tipkovnica,slusalice...)isto tako netreba mi kuciste(ko imam kakvu ideju za modano kuciste,mislim treba mi samo neki prijedlog za stranicu dali da bude skroz prozirna ili da bude neki shit na njoj )... danastavim dalje :P takoder mi netreba hard disk,monitor,disketni pogon i opticki uredaji.Da vas vise ne mucim XD treba mi maticna,proc,grafa,RAM,napajanje i molim vas da mi date malo vise konfi HVALA !!!!!

0 2 hvala 0
13 godina
protjeran

Za nekoga tko kak ti fol prati ovaj forum vec jako dugo uspjesno si uspio ne vidjeti temu za sklapanje konfiguracija.

Ti misliš da si spešl?

0 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: PC-posebna konfa :P
hahaahhhhaaha ulovio si me
17 godina
neaktivan
Twitter - @danny_hr | Raptr - dannyhr | Xfire - dannyhr | Steam - danny_hr | XBL - DannyHR

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice