Nova graficka

poruka: 46
|
čitano: 3.962
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: Nova graficka
Ikarus01 kaže...

I procesor i matična su bitni no to napajanje u teoriji moglo bi vrtiti skoro sve single grafe.A procesor koji imaš je vrhunski i nipošto ga ne mijenjaj.A koju imaš matičnu.Pretpostavljam da nemaš ispod p67 chipset u najgoru ruku h67 koji super vrti i7 2600 jedino se ne overclocka.Mislim da samo trebaš dobru grafu npr 7850,6870,6850 i kvalitetno napajanje corsair,xfx ili ocz i ako dobro isplaniraš nebi bilo preko 2000kn

a koje nvidia graficke bi bile jednake ovima koje si naveo?

13 godina
protjeran
Nova graficka

560 Ti ili 570

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Trestrrdel kaže...

HD7850 - malo jača od GTX560 Ti

HD6870 - GTX560 (non Ti)

HD6850 - GTX460 1G

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
13 godina
neaktivan
Trestrrdel kaže...

maticna je: PEGATRON CORPORATION 2AB6 (CPU 1)

vec mi se cini da je opet neko smece

EDIT: i da, pise nesto H67 i B3 ispod toga

http://www.findlaptopdriver.com/pegatron-2ab6-mainboard-corporation-specs-151202h39/ evo tvoje matične i izgleda da sam bio u pravu za h67(vidovit sam šta ćeš).Tvoja matična ima 1 PCI-E 2.0x16 dok je 7850 pci-e 3.0x16 ali mogao bi je pokrenuti s razlikom od 1 fps možda a možda ni nikakve razlike.No ako želiš 6870 ti je pci-e 2.1x16.Ali 7850 ili 7870 će bez problema na tu ploču.Ako ćeš 7850 ili 7870 preporučam msi brand.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 16:56 (Ikarus01).
13 godina
protjeran
Nova graficka

Momak šta si ti zabrijao ? Pa ploča mu nemože klokati procesor a niti procesor mu se nemože klokat jer nema K sufix ! Grafu on može klokat nepričaj bedastoće !

AŠrot Superman, Gigabyte Kryptonite, If you want ŠROT buy ASRock, if you want quality buy Asus
Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bulldozer kaže...

Momak šta si ti zabrijao ? Pa ploča mu nemože klokati procesor a niti procesor mu se nemože klokat jer nema K sufix ! Grafu on može klokat nepričaj bedastoće !

Kako će klokati sa h67.Ne kažem da se ne može samo je vrlo slabo.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 16:49 (Ikarus01).
14 godina
Dečko grafa se može clockat bez obzira na chipset
robimarko@gmail.com
13 godina
Nova graficka

ovo napajanje je taman

R3MZ1
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova graficka

Vjerujem da će taj HP kojeg ima držati i7 2600 + HD6850/7850 bez ikakvih problema jer ti setupovi pri maksimalnom opterećenju ne troše više od 220tak W.

Nema potrebe za novim napajanjem, samo karticu treba promijeniti, i to 6850/7850 neka ubode i nema frke.

Smrt pojedinca je tragedija; smrt milijuna je statistika. J.V.D. Stalin
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Nova graficka

Ne kontam zašto čovjeku nudite 6850, gtx 460, pa 6870 kad se uopće nije točno izjasnio koliko želi dati za karticu.

Jedino je napisao nemam bas neki novcani limit, naravno 10.000kn bi bilo previse, ali bitnije mi je da ako moram uzeti novo napajanje da uzmem samo to i graficku jer ne bih htio kupiti nesto previse pa da moram mijenjati maticnu ili sto vec.

Možda momak ima kojih 4t kn za grafičku. Nemojte mu nuditi "slabe" kartice kad ima odličan CPU. Možda mladić ima para pa nek si kupi nešto pošteno.

Hd 7970, GTX 680, po izboru.

Pazite kada ce Kepler da ga nafuraju mali sirok i pljosnat..(c) Vlada011

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Nova graficka

mislim da su svi skuzili kako ne bi ni pokusao "klokati", jednostavno se ne razumijem u kompjutere i koliko god mi netko kaze da je to jednostavno, opet se ne bih htio dovoditi u rizik da si sprzim nesto.

zato sam rekao da nemam limit, volio bih si kupiti graficku (sad i napajanje jer ispada da je moje smece) koja bi mogla normalno raditi i pokretati igrice na nekim visim grafickim postavkama.ne znam koliko vas je igralo sa gt 420, ali nije nesto prekrasno :/

to je onaj mentalitet: kupim, stavim i zaboravim (koliko god je to moguce tako izvesti)

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Trestrrdel kaže...

mislim da su svi skuzili kako ne bi ni pokusao "klokati", jednostavno se ne razumijem u kompjutere i koliko god mi netko kaze da je to jednostavno, opet se ne bih htio dovoditi u rizik da si sprzim nesto.

zato sam rekao da nemam limit, volio bih si kupiti graficku (sad i napajanje jer ispada da je moje smece) koja bi mogla normalno raditi i pokretati igrice na nekim visim grafickim postavkama.ne znam koliko vas je igralo sa gt 420, ali nije nesto prekrasno :/

to je onaj mentalitet: kupim, stavim i zaboravim (koliko god je to moguce tako izvesti)

Čuj ako si pri parama uzmi msi 680 u adm za 4000 ali mislim da ti je bolje malo pričekati dok recimo msi 670 ne dođe.Koliko sam na netu gledao razlika je minimalna http://www.anandtech.com/bench/Product/555?vs=598.

14 godina
neaktivan
Ne razumijem..zar je toliko tesko izjasniti se koliki ti je budet. Ljudi zele pomoc, a ne mogu jer ti nisi iznio najbitniju stavku.

Grafa imas od 500 do 5000 kn, a nekome ova od 500 nudi dovoljno. To je cisto subjektivna stvar tak da je tesko pogodit sta je tebi dovoljno za igranje. Novcani limit je najvazniji kod biranja takvih stvari jer se uvjek kupuje najbolje za = kolko para imas, a ne najbolje za = ne znam kolko, vi mi recite kolko mi je najbolje :/
Battlelog ~ UrbanFsk
14 godina
neaktivan
Sale_ds kaže...
Ne razumijem..zar je toliko tesko izjasniti se koliki ti je budet. Ljudi zele pomoc, a ne mogu jer ti nisi iznio najbitniju stavku.

Grafa imas od 500 do 5000 kn, a nekome ova od 500 nudi dovoljno. To je cisto subjektivna stvar tak da je tesko pogodit sta je tebi dovoljno za igranje. Novcani limit je najvazniji kod biranja takvih stvari jer se uvjek kupuje najbolje za = kolko para imas, a ne najbolje za = ne znam kolko, vi mi recite kolko mi je najbolje :/

pa recimo da mi je budet nekih 2500-3500kn (ovisno o danu u mjesecu i godini).

ne planiram igrati crysis 3 na punim podesenjima na divovskom monitoru tako da ne planiram overclockati ili postavljati neko vodeno hladenje ili sto vec.

treba mi solidna graficka i napajanje da to funkcionira bez nekih sansi za pregrijavanje ili sta god.

planiram igrati neke malo zahtjevnije igrice na 1920x1080 monitoru na visim grafickim podesenjima, ali nista poput crysisa ili slicnim igricama

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 20:52 (Trestrrdel).
14 godina
neaktivan
Trestrrdel kaže...

Do 2.500Kn uzmi HD7870, MSi TFIII, a do 3.000Kn uzmi HD7950 Gigabyteovu tripleventušu.

I want to taste you but your lips are venomous poison, you're poison, running through my veins
13 godina
neaktivan
donator_bubrega kaže...
Trestrrdel kaže...

Do 2.500Kn uzmi HD7870, MSi TFIII, a do 3.000Kn uzmi HD7950 Gigabyteovu tripleventušu.

Odlična preporuka ni sam ne bi bolje rekao.A ta ovu Gigabyticu čujem dobre stvari i vidim da se dosta vuče po forumu.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice