Treba mi konfa do 4000 kn max sa periferijom (monitor, miš, tipkovnica). Najviše će se koristiti za slike, filmove, internet, ali i autocad. Plaćanje je čekovima. Bijah kratak, al jasan. Hvala unaprijed
edit: po mogućnosti da oni sklope računalo
Treba mi konfa do 4000 kn max sa periferijom (monitor, miš, tipkovnica). Najviše će se koristiti za slike, filmove, internet, ali i autocad. Plaćanje je čekovima. Bijah kratak, al jasan. Hvala unaprijed
edit: po mogućnosti da oni sklope računalo
1 x Gigabyte MA69VM-S2,AMD 690V, Radeon X1200 shared, 2PCI (ADM)
1 x Procesor AMD Athlon 64 X2 4600+ , socket AM2, BOX ! , 0.09 (ADM)
2 x DDR2 1024Mb (1Gb) PC6400 Kingmax MARS , CL5, KLDD48F-A8KI5 (ADM)
1 x PEAK X1950GT (Vemil)
1 x HDD SAMSUNG SpinPoint T166 320GB 7200rpm 16MB cache Serial ATAII (ADM)
1 x Napajanje FORTRON 400W, PNF serija, PFC, Super Silent, 12cm vent (ADM)
1 x DVD upisivač Pioneer DVR-215DBK, DVD±RW, 20x DVD±R ,12x DL (ADM)
1 x Aplus CS-188A PC Case, w/o PSU, RoHS (ADM)
2.573,48Kn
Možda ovako nešto. Ovu grafu sam stavio ako ćeš možda nešto poigrati, inače je dovoljna i ona na matičnoj.
Monitor ovaj.
Ma to mi je konfa za ujaka, ima 36 godina, i dvoje male djece (2 i 1 godina) tak da mu igranje nije na pameti. Najviše mu treba ovak normalno za muziku, video i to, al povremeno i za autocad. Inače se ne kuži u kompove, a plaća čekovima.
Ma to mi je konfa za ujaka, ima 36 godina, i dvoje male djece (2 i 1 godina) tak da mu igranje nije na pameti. Najviše mu treba ovak normalno za muziku, video i to, al povremeno i za autocad. Inače se ne kuži u kompove, a plaća čekovima.
jel može ovaj monitor umjesto onog, pošto je iz adm-a: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=186&products_id=5648
jel oni to sklope, il moram ja?
i jel primaju čekove, nisam kod njih na stranici ništ našo?
e puno hvala, opet ste me spasili
jel može ovaj monitor umjesto onog, pošto je iz adm-a: http://www.adm.hr/product_info.php?cPath=186&products_id=5648
jel oni to sklope, il moram ja?
i jel primaju čekove, nisam kod njih na stranici ništ našo?
e puno hvala, opet ste me spasili
Nažalost ne primaju čekove... jel ima koja druga trgovina sa takvim cijenama (znam da nema, adm najjeftiniji), al da primaju čekove?
Nažalost ne primaju čekove... jel ima koja druga trgovina sa takvim cijenama (znam da nema, adm najjeftiniji), al da primaju čekove?
e da pitam, kakva je ta 1950gt u usporedbi sa 8500gt? i kakve su one u odnosu na 7300gt? ak nebudemo uzimali grafičku, dal je bolje da uzmem jači procesor, il više rama? (oće pravit probleme što je 3 gb?) hvala
E ja ti ovo prepotučam:
Intel Core 2 Duo E4300 2*1MB L2, 1,86Ghz = Jeftin , a brz
Matična:Gigabyte P35-DS3L =Brza, Stabilna i odlična mogućnost kasnije nadogradnje (podržava čak i 45-nanometarske procesore).
RAM:2x 1GB DDR2-800Mhz bilo kojeg proizvođača.
Grafička:nVIDIA GeForce 8500GT ili 8600GT bilo kojeg proizvođača.
HDD 160GB 7200o/m 8MB Cache bilo kojeg proizvođača.
Napajanje = koje dođe uz kućište, samo da nije slabije od 400W.
Bilo koji optički pogon.
Bilo koji monitor.
e da pitam, kakva je ta 1950gt u usporedbi sa 8500gt? i kakve su one u odnosu na 7300gt? ak nebudemo uzimali grafičku, dal je bolje da uzmem jači procesor, il više rama? (oće pravit probleme što je 3 gb?) hvala