Grafička - za igre (cod4)

poruka: 27
|
čitano: 5.704
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
grafička (cod4)

treba mi grafička neka ne preskupa živim u karlovcu  i dali mi se isplati nadogradit treba mi da igram cod4:

Moja konfa:

Intel Celeron(CPU) 2.60 Ghz

RAM 1,25 Gyg

Ati Radeon 9250 AGP

i kako bi to radilo plss help

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: grafička (cod4)

Grafička ti je preslaba za zahtjevnijje igre moglo bi ti sa NVIDIA GeForce 6200 a preporučujem ti ATI Radeon HD 4350 ali neznam da li bi mogao ugraditi i jednu od te dvije grafičke jer ti je stariji kompjuter.

17 godina
Grafička(cod4)

Ako živiš u Karlovcu treba ti jaka kartica :), na kojoj rezoluciji bi igrao, ne znam kakvo je stanje sa agp karticama, ali mislim da su ok ati 4650 oko 500 kn ili još bolje ati 3850 iznad 600 kn, ne znam koliko ti je to isplativo, najbolje bi ti bilo naći polovnu neku od ovih... Daj mi još podatakaNamigiva

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Grafička(cod4)

Hehe, ajde prvo napisi koliko imas novaca pa da se zna uopce sto ti predlagat?

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: grafička (cod4)

Ne isplati ti se ništa kupovat za AGP.

Trebao bi promijenit matičnu ...

Najbolje ti je, po meni, ako netko pojačava komp, pa da ti za siću da staru matičnu sa PCI-e

15 godina
neaktivan
Grafička(cod4)

treba mi neka grafička AGP da mogu igrat cod4 na bil o kojo rezoluciji da ne štka do 450 kn  bez mijenjana matične

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Grafička(cod4)

To ćeš teško naći, osim na glomaznom otpadu kad ide, pa neko baci.

Ja sam igrao cod4 i vjeruj mi, neće ti biti toliki gušt igrat, a ne vidjet sve kako treba.

15 godina
neaktivan
Grafička(cod4)

ma na bilo kojoj rezoluciji

0 0 hvala 0
16 godina
Grafička(cod4)

Pffff, skoro nis nemres dobit za te pare...

Gle, po meni je uopce kupovina agp grafe bacanje novaca... pogotovo radi jedne igre

Pokusaj skupit nekih 1800-2000kn pa ti se slozi super racunalo na kojme ces svasta moc...

EVO ti cijene agp kartica u ADM-u - samo HD3450 ti je u toj cijeni i nisam siguran kako radi CoD na njoj

EVO ti neki benchmark s tom karticom, ali na PCI-E slotu, ne znam, mislim da je na AGP-u nesto slabija radi propusnosti slota

po meni i dalje neces biti zadovoljan, a novce ces svejedno potrosit... strpi se jos malo, skupi neke pare pa onda...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Grafička(cod4)

miže i najmanja nemora na high

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ne znam koji imaš CPU, ali matičnu dobiješ za 300Kn i grafičku od 500Kn i sve ti radi kako treba.

A ako treba i procesor, AMD imaš već za 400 kn

16 godina
Grafička(cod4)

ma pise mu u prvom postu, trebao bi on procesor, maticnu, ram i graficku.... i to pod predpostavkom da mu je napajanje neko 350-400w noname, sumnjam da ima takvog fortrana ili tagana ili corsaira ili stovec

bez napajanja se to da za 2000kn slozit da ti budes jako zadovoljan, sa napajanjem ti treba oko 2400kn, s time da ce ti ide hdd i dvd rom biti na 1 slotu pa bi mogo razmislit kroz pola godine i hdd novi kupovat

to je realno stanje... cak i da kupis onu hd3450 na kojo cod 4 radi na minimalnoj kvaliteti, mislim da ce ti stekat procesor taj...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička(cod4)

morat ces ti sve mijenjati..

ne isplati ti se u to ulagati nimalo, kao sto ti je vec receno.

za nekih 2k kn mozes sloziti nesto solidno!

klikni HVALA, nije toliko teško!
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Grafička(cod4)

Gledaj nabavi ovu grafu: ATi Radeon HD2600 PRO 512MB DDR2 - Pazi da je AGP! Ja imam isto konfu koja radi s AGP grafom i imam tu grafu te je prepoiručam,jer me stvarno super služi! Vrti CoD4 na Verry High uz rezoluciju: 1024x768 bez ikakvih poteškoća. Jedino je važno da imaš barem 1GB RAM-a. S 1GB RAMA može ti se dogoditi da ti CoD4 povremeno zalaga i zakoči na sec.

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grafička(cod4)

Ma totalno neisplativo kupovanje neke grafe bez zamjene procesora.Sve zavisi koja je MBO i koje procesore podržava možda kupnjom nekog jačeg procesora i grafe bi još nešto i dobio glede igranja ali sama grafa mu slabo vrijedi jer taj Celeron nemože to baš gurati glede 2600Pro/XT tako da je to bacanje love.Neka pogleda točno koja je matična(oznaka i proizvođač) pa neka napiše ili neka pogleda na str. proizvođača koje procesore podržava pa onda nači

nešto polovno i malo pojačati to što ima mislim da je to jedina opcija jer očito se nema love tako da je bilo kakav savjet šta bi trebalo bezveze.

Athlon II x3 435 itd... moj pc...
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Smille kaže...

Ma totalno neisplativo kupovanje neke grafe bez zamjene procesora.Sve zavisi koja je MBO i koje procesore podržava možda kupnjom nekog jačeg procesora i grafe bi još nešto i dobio glede igranja ali sama grafa mu slabo vrijedi jer taj Celeron nemože to baš gurati glede 2600Pro/XT tako da je to bacanje love.Neka pogleda točno koja je matična(oznaka i proizvođač) pa neka napiše ili neka pogleda na str. proizvođača koje procesore podržava pa onda nači

nešto polovno i malo pojačati to što ima mislim da je to jedina opcija jer očito se nema love tako da je bilo kakav savjet šta bi trebalo bezveze.

Slažem se...

Something: http://192.168.1.1 xD Forum: http://www.elite7hackers.byethost16.com/
16 godina
protjeran
matejribica96 kaže...

treba mi neka grafička AGP da mogu igrat cod4 na bil o kojo rezoluciji da ne štka do 450 kn  bez mijenjana matične

ako več nemaš novca za novi poslužise njuškalom i nači dobru agp za nikakve pare

recimo ova

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/ati-radeon-hd2600pro-agp-oglas-833001

I Jadantisi
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 2:28 (giga).
16 godina

Oprosti, ali nije li OVA jaca, a nova iz ducana, takodjer kosta 400kn

EDIT: bas me zanimalo, iso sam malo citat... ispada da nije nuzno, ljudi kazu da je cak 2600 serija jaca, iako nema benchmarkova koji bi to dokazali (ili ih ja barem nisam pronaso)

Poruka je uređivana zadnji put uto 29.12.2009 3:09 (Rhodin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Pozdrav svima u Novoj godini, sve najbolje...

Imam Ati 3870 sada i doslo je vrijeme za upgrade, pa ako moze savjet sto
uzeti za do 1500 kn. Koristi se najvise za igranje, gledanje filmova, i sl.
Nema profesionalne upotrebe.

Gledao sam 5770, ima li bolja varijanta?

Ostatak stroja cini C2Q, 4GB DDR2, dobro napajanje, MBO sa PCI Express 2.0,
itd.

Hvala i pozdrav svima!!!!

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

4890 ti je jača od 5770, samo što 5770 ima dx11, manje troši, manje se zagrijava, bolje se clocka...ali je dosta slaba, čak slabija od 4870...

najbolje bi ti bilo kad bi malo pričekao, uštedio 300 kn i uzeo 5850, koja je jača od obadvije dosta.

klikni HVALA, nije toliko teško!
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Grafička - za igre (cod4)
stipica_zd kaže...

4890 ti je jača od 5770, samo što 5770 ima dx11, manje troši, manje se zagrijava, bolje se clocka...ali je dosta slaba, čak slabija od 4870...

najbolje bi ti bilo kad bi malo pričekao, uštedio 300 kn i uzeo 5850, koja je jača od obadvije dosta.

Slažem se. Bolje uzmi 5850. 

16 godina
neaktivan
xZero kaže...

Gledaj nabavi ovu grafu: ATi Radeon HD2600 PRO 512MB DDR2 - Pazi da je AGP! Ja imam isto konfu koja radi s AGP grafom i imam tu grafu te je prepoiručam,jer me stvarno super služi! Vrti CoD4 na Verry High uz rezoluciju: 1024x768 bez ikakvih poteškoća. Jedino je važno da imaš barem 1GB RAM-a. S 1GB RAMA može ti se dogoditi da ti CoD4 povremeno zalaga i zakoči na sec.

Pazi! Ta serija graficki ima neku gresku koja izaziva smrzavanje slike (znam jer je posjedujem). Inace za te pare je dobra iako ces je morati traziti po oglasnicima, cisto sumnjam da neka trgovina drzi jos 2xxx seriju radeonki.

Ameri me poslali na mjesec, lagano sam failo putanju
16 godina
neaktivan
mata_87 kaže...
xZero kaže...

Pazi! Ta serija graficki ima neku gresku koja izaziva smrzavanje slike (znam jer je posjedujem). Inace za te pare je dobra iako ces je morati traziti po oglasnicima, cisto sumnjam da neka trgovina drzi jos 2xxx seriju radeonki.

To se i meni dogadja. Zaboravio sam napomenuti.

EDIT: Može se nabaviti u Vemilu - Ima i ATi Radeon 2400 u Vemilu pa bi trebalo valjda da ima i ova.

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.1.2010 2:55 (xZero).
16 godina
neaktivan
xZero kaže...

EDIT: Može se nabaviti u Vemilu - Ima i ATi Radeon 2400 u Vemilu pa bi trebalo valjda da ima i ova.

a ima li vemila uopće....?Belji se

16 godina

A ima, i Vemil i Hgspot ponovno posluju... dobili neka jamstva i kredite... vidjet cemo koliko ce ovaj put trajat, mozda dulje buduci je bilo promjena u upravi

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
stipica_zd kaže...
xZero kaže...

a ima li vemila uopće....?Belji se

Sigurno jš postoji, jer gledao sam njihovu ponudu, i prodaju HD5850, a to znači da su živi, neznam je li ih je neka druga firma preuzela, ali sigurno su još živi (jedva).

Z-1
16 godina

Pa postoje, to je istina, ali koliko vidim u HGšrot-u sve po starom - jako ogranicena ponuda, dosta toga nije raspolozivo svuda vec tu i tamo po ducanima, vtx 3d hd5850 kosta 2200kn, naspram M-Computers koji tu istu drzi za 1969kn, dakle 230kn jeftinije...

Mislim da ce im se sve to obit o glavu i da ce uskoro trajno zatvorit svoja vrata.. ne mogu oni ko "veletrgovina" i firma koja ima uvoznistvo za brojne firme drzat cijene vise od malih (privatnih) trgovina... to tak neide...

koliko vidim i procesori su im skuplji i svasta... svaka cast, dobar marketinski trik da nakon gubitka povjerenja kupaca iste ponovno dovedu nazad

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice