znaci full oc-ane hawkice usli i oc-an 760 ce stat sa 650
OFC
hahahaha
usb grijac za kavu
ok onda se ide na hawkice
tenks
kupujem cim prije
moze lock na temu
znam da vracam mrtvu temu ali ipak
par sati prije kupnje sam pa bih htio da mi kazete najbolju konfu za 7k
upravo vidim da je PoV gtx 470 1837 kn pa mislio sam nj uzet, dvoumim između ove dvije konfe
najvažnije su mi igre cod:bo,cod 4,metro 2033,minecraft(znam da je za minecraft dovoljna i integrirana grafa).
znaci fps ovi
znam da sam stavio i miš
upravo vidim da je PoV gtx 470 1837 kn pa mislio sam nj uzet, dvoumim između ove dvije konfe
najvažnije su mi igre cod:bo,cod 4,metro 2033,minecraft(znam da je za minecraft dovoljna i integrirana grafa).
znaci fps ovi
znam da sam stavio i miš
ako ne mozes naci ectreme 4 kupi ovo sto si sastavio
znaci fps ovi
znam da sam stavio i miš
1. je bolja..
naravno da ruse ali cu onda ubost dvije gtx 470
nemogu se rastegnut vise ovo e max para, a extream 4 ima samo usb 3.0
ubrzo bi ti to "samo" moglo biti veoma bitno. USB 3.0 je standard koji vec ima siroku primjenu. ako za godinu dana sjetis da nisi htio dati 50kn vise a podatke budes prebacivao 10x sporije mozda ti bude zao.
a i nije bas jedina razlika
ovako malo sam pročačko po forumu i skužio da nvidia 470 i 460 malo pre bučne
pa sam složio amd-ati konfu volio bi čuti mišljenja
btw kupujem cim dobijem savjet
konfiguracija mi se cini odlicna i samo jedan ispravak nije amd-ati nego amd-amd
nije druga cijena je bila 8600kn sta ne
btw dali je konfa dobra
EDIT:Čak je ispod cijene a oko 7k saa jednom grafom
ubrzo bi ti to "samo" moglo biti veoma bitno. USB 3.0 je standard koji vec ima siroku primjenu. ako za godinu dana sjetis da nisi htio dati 50kn vise a podatke budes prebacivao 10x sporije mozda ti bude zao.
Ma to i nije neki problem..evo ja frendu složio komp i uzeo WD-a USB 3.0 externi HD od 1 terabajta i sa njim dobijes PCIe kontroler (karticu) sa dva USB 3.0 priključka.
Ma to i nije neki problem..evo ja frendu složio komp i uzeo WD-a USB 3.0 externi HD od 1 terabajta i sa njim dobijes PCIe kontroler (karticu) sa dva USB 3.0 priključka.
u tvom slucaju nije problem, ali svi USB 3.0 uredjaji nemaju PCIe karticu u bundleu a dobro je imati i USB 3.0 port ako i nemas vanjski uredjaj jer mozda trebas prebacivati necije tudje podatke. osim toga ova maticna ima front panel usb.3.0 i razlika u cijeni je 50kn.
To ti netreba kao kučnom korisniku, jedino ako radiš neki jaki server u što sumnjam xD
Iako je star post,moram reci da je ovo jako,jako,jako lose.Ovo moje je bolje.