Policijska Akademija - Zagreb
- poruka: 6.443
- |
- čitano: 1.667.724
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
da, pa nije ni realno 650
Tko ne bude prošao dobio je na lutriji, ubit ce vas u pojam ma koliko god veliku motivaciju imali
pozdrav,radim hiit treninge di ima dosta cardio i malo pauze,svake 4 vjezbe pauza 15 sec,vjezbe traju 40 sekundi,oce mi to pomoc istrcat onih 2,4km ili moram samo striktno trcat i tako nabijat kondiciju
pozdrav,radim hiit treninge di ima dosta cardio i malo pauze,svake 4 vjezbe pauza 15 sec,vjezbe traju 40 sekundi,oce mi to pomoc istrcat onih 2,4km ili moram samo striktno trcat i tako nabijat kondiciju
3 puta tjedno otrci 2,4 najbolje sto mozes i tako do testiranja i to ti je dost..ne trebas sad nest posebno radit...
Hahahahh nisam ja kriva tako su meni rekli :) ja barem razveselim ljude informacijom od 65o ljudi ;)
Nisam ja kriva tako su meni rekli :) barem sam nas natkratko razveselila ;)
Prošle godine sam u testu osobnosti (laži) pazio samo da mi se odgovori podudaraju. Znači ako sam jednom odgovorio da ne lažem onda sam i dalje pazio da na takvo pitanje isto odgovorim i prošao sam.
Informacija sa akademije, prijavilo vas se oko 1000 i vjerojatno ce ponovo raspisat natjecaj jer vas u prvom krugu pada pola, ali nemoj te me drzat za rijec svasta se tu prica
Ja sam prosle godine bio na testiranju 15.4. sad kak ce ove godine ne znam al uskoro bude, ne ja cu za to vrijeme odmara :)
Eto ima 1500 prijava i još stizu, nemas tu vremena se zaljubit ;) vidio sam dvije cure koje nose naocale ali ono mogu bez njih
Bogati pa kak si uspio od 1000 doc do 1500 par 1 danu? Jos si gori nego ja dok sam rekla da se prijavilo 650 😆
Varazdinka jesi ti na akademiji? Jer ja jesam i danas pricali sa prof. ne bitno kojim, rekli tim rijecima. Ak vi ne vjerujete stvarno ne bitno za mene 😁
Doc cu i tebe pozvat na red! 😆
Ma ponest cemo mu gemista za slepera napunit samo nek javlja prave informacije 😉
Kolega dobio ukor pred iskljucenje zbog alkohola tako da ne hvala 😊 javite se u inbox drage volje cu vam pomoc
Ja danas u Polleo sportu kupila si bucice od 5kg jer sam misla da je to nist za mene.. jedva ih digla s pulta, u ledima me prerezalo.. teturala sam do auta s njima..
Znam kako vam je, prolazio sve to cetri puta 😉 a slabo tko je dao informacije