Policijska Akademija - Zagreb izdvojena tema

poruka: 6.443
|
čitano: 1.776.312
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: Policijska Akademija- Zagreb
ENCHANTRESS kaže...
PLASMAorLCD kaže...

Ma kakve proteine, bolje odmah u steroide kad već gledamo ekonomsku računicu. A i nemoj filu slušat on ti samo pijanči vani {#}

osobno gledajuči, ova moja profilna slika , bio je živi pijetao koji zbog ekonomskih razloga i svađe sa svojim kolegama završio je u loncu, meso je bilo žilavo!! Isto tako treba biti informiran prije uzimanja steroida da si nebi oštetio krvotok i žile!!! Proteini su best off za snagu i izdržljivost!! A fila ako želiš brz način da privučeš pažnju komada na sebe evo ti pa probaj ovo http://www.jutarnji.hr/video--pravi-popaj-bodibuilder-si-u-ruke-ubrizgava-koktel-ulja-i-alkohola-kako-bi-njegovi-misici-bili-sto-veci/1172492/

Kralj si, evo kapu skidam

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
ceco22 kaže...
makaown kaže...
ceco22 kaže...

Opet ce morati sve iz pocetka ici ne samo lijecnicki. Ali ne vidim razlog zato ne bi isao do kraja bez obzira na fakultet. Jer ces imati taman vremena da ucis s tim da su nas pustali na utakmnice i ispite kad smo ih imali.

Znaci ti si kombinirao faks i akademiju? Samo sto je problem sto su mi nka predavanja na faksu obavezna..

Kolektivnim ugovorom imas pravo na slobodne dane za vrijeme obaveza na fakultetu. 

Svi su fakulteti u pravilu priznati ( neki cak daleko vise od kriminalistike). Tako mozete studirati pravo, jezike, promet, informatiku , zastitu na radu, itd. Sve zavisi i di se dalje vidite u sustavu.

A agronomski fakultet zagreb?  Znaci ako bi trebao 3 dana u tjednu ujutro ici na faks, koji je inace 2 min udaljen od akademije dobio bi slobodnih par sati za predavanja ili slicno?

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 11:51 (makaown).
14 godina
neaktivan
Policijska Akademija- Zagreb

kod mene u odjelu je bila cura iz Osijeka koja je isla na isti fakultet i bez probelma je isla na predavanja i ispite. Naravno sve trebas po propisima zatraziti od nadredjenog.

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
14 godina
ceco22 kaže...

kod mene u odjelu je bila cura iz Osijeka koja je isla na isti fakultet i bez probelma je isla na predavanja i ispite. Naravno sve trebas po propisima zatraziti od nadredjenog.

Hvala ti na info, mislim da ovo uvelike mijenja moju odluku dali idem ili odustajem.

01000101010000010101010000100000010100110100100001001001010101000010000001001100010011110100111101010011010001010101001000100000001110110010100100101001001010010010100100101001001000000100100000110011
11 godina
neaktivan
makaown kaže...
ceco22 kaže...

Hvala ti na info, mislim da ovo uvelike mijenja moju odluku dali idem ili odustajem.

draga dijeco! Vama roditelji nisu rekli da u životu ne možete imati sve što želite! Na vama je da birate ono što vam je trenutno najvažnije! Očito niste dobro informirani, šta je to policijska akademija i kakva su pravila akademije!!!
Poruka je uređivana zadnji put sub 10.5.2014 23:48 (ENCHANTRESS).
11 godina
neaktivan
ENCHANTRESS kaže...
erdutos kaže...
hel ena01 kaže...

smije li se na liječničkom imati crna plomba? na zadnjem zubu,il sve moraju biti bijele?

HAHAHAHAHAHAHAHHAHA dugo nisam čuo ovakvu glupost...

ne postoje glupa pitanja, postoje glupi odgovori!!!
ja osobno ne predlažem teretane, jer je to gubitak novaca!!
{#}
Postoje mnogi drugi bolji i zdraviji načini vježbanja!!! {#}

Bogami si ti nakucao jedan ekstara glup odgovor, baš sam se fino nasmijao..

Teretana je gubitak novaca i postoje mnogi drugi načini vježbanja?? Cigare i rakija pretpostavljam..

Piješ rakiju iz boce i treniraš biceps...

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.5.2014 1:03 (Dabar222).
15 godina
neaktivan
ENCHANTRESS kaže...

lol

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
11 godina
neaktivan
A
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 23:28 (ENCHANTRESS).
15 godina
neaktivan
ENCHANTRESS kaže...
Dali transvestiti mogu upastu u policijsKu akademiju? I hoče li imati kakvih neugodnosti i problema na liječničkome?

U Nizozemskoj, da!

P.S. Da li ti to pitaš sebe radi?

11 godina
neaktivan

Namojte se previše nadat. Pišete kao da ste već na akademiji
Vjerojatno neće niko s foruma biti tamo
Možemo se mi nadat al sve je u vezi
Đabe rezultati i sve 

11 godina
neaktivan
D
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.5.2014 23:27 (ENCHANTRESS).
11 godina
neaktivan

pa ne možete ići redovno na faks i na akademiju. sa akademijom se na fakultet može ići izvandredno, odnosno ako predavanaj i ispite imate preko vikenda dok ste na akademiji slobodni. tako su i meni na motivacijskom rekli. Da nastavim izvanredni studij zato što mi je vikendom,a vikendom ne moram biti na akademiji.

14 godina
neaktivan
edotata kaže...

pa ne možete ići redovno na faks i na akademiju. sa akademijom se na fakultet može ići izvandredno, odnosno ako predavanaj i ispite imate preko vikenda dok ste na akademiji slobodni. tako su i meni na motivacijskom rekli. Da nastavim izvanredni studij zato što mi je vikendom,a vikendom ne moram biti na akademiji.

ocito ti je to bio "motivacijski" jer se provjereno moze. Nas su cak pustili na utakmnice za klubove i repku.

11 godina
neaktivan

ok sorry. nisam znao :)

11 godina
neaktivan

Pozz ekipa :) Bi mogel neko napisati kaj se sve traži na lječničkom, kak je procedura, di se najviše pada i ono najvažnije dal se tam još kakvi ispiti rješavaju kao dok ideš na vozački jer sam čul od nekih ljudih da se rješava makar po mojemu nema logike jer smo to sve već prošli :D

15 godina
witcherlood kaže...

Pozz ekipa :) Bi mogel neko napisati kaj se sve traži na lječničkom, kak je procedura, di se najviše pada i ono najvažnije dal se tam još kakvi ispiti rješavaju kao dok ideš na vozački jer sam čul od nekih ljudih da se rješava makar po mojemu nema logike jer smo to sve već prošli :D

Imam ja šalabahter za lječnički, poslat ću ti.

{#}

MadTomeeee kako ću živjeti bez tebe tomeeee!
14 godina
neaktivan
witcherlood kaže...

Kad sam ja bio islo je se na taste, jutri se uzima krv i mokrača. Poslije idete pregled sluha, vida, refleksa itd. Najvise se pada za tetovaze, pirseve, pa za neke tjelesne mane ili bolesti. (Kad vas pitaju jesu li vam u obitelji bile kakve bolesti OBAVEZNO reci ne.)

11 godina
neaktivan
ceco22 kaže...
witcherlood kaže...

Kad sam ja bio islo je se na taste, jutri se uzima krv i mokrača. Poslije idete pregled sluha, vida, refleksa itd. Najvise se pada za tetovaze, pirseve, pa za neke tjelesne mane ili bolesti. (Kad vas pitaju jesu li vam u obitelji bile kakve bolesti OBAVEZNO reci ne.)

Jel bude ona spirometrija, s njom uvijek imam li-la, iako redovno treniram i nemam astmu. A uvijek sam na nekoj granici...

15 godina
neaktivan
erdutos kaže...
ceco22 kaže...
witcherlood kaže...

Jel bude ona spirometrija, s njom uvijek imam li-la, iako redovno treniram i nemam astmu. A uvijek sam na nekoj granici...

Ne govori o tome na ragovoru! Treniraš, dobro si........{#}

14 godina
neaktivan
phoenix2003 kaže...
erdutos kaže...
ceco22 kaže...

Ne govori o tome na ragovoru! Treniraš, dobro si........{#}

Upravo tako, i ako vas trenutno nesto boli nikako reci. 

11 godina
neaktivan

Jasno mi je, necu govoriti da me nesto boli, zanima me da li i ona bude na liječničkom, to spirometrijsko testiranje? Jer piše u pravilniku da ima...

15 godina
neaktivan

Mislim da se samo mjeri kapacitet pluća. Samo punom snagom puhneš u jednu cijev i izmjere koliki je protok zraka. Mene je iznenadilo kako uopće nema nikakvog otpora.

11 godina
neaktivan

Aha znam što je to, mislim da ide do 800mm... Samo ona ručna cijev, hvala...

11 godina
neaktivan

jedno pitanje u vezi liječničkog. Vidim pišete da ne kažemo ako je netko u obitelji imao neku bolest ili ako nas sad nešto boli i tako. Ako sam kao mali imao neku bolest koja je nedozvoljena na policiji, ali je sada više nemam i niti na jednoj pretragi koju će mi raditi ne mogu je pronaći i onda kažem kad pitaju nisam nikad imao ništa slično. Jel oni to moogu saznati? jel traže karton liječnički ili nešto? 

14 godina
neaktivan

Moras znati da oni na lijecnickom imaju kvotu onih koji moraju pasti. Ako ne mogu trenutno viditi tvoju povijest bolesti ili nisi trenutno bolestan od neke takve bolesti OBAVEZNO reci da si zdrav ko dren. Kad sam ja bio momka nisu pustili zato sto mu je tata imao neki oblik epilepsije, a ovaj je to priznao kad su ga pitali jel u obitelji ima naslijedni bolesti.

15 godina
neaktivan

Pa dobro, može reći da nikada nije imao gripu ali ne može reći da u obitelji nema bolesnih od šizofrenije, epilepsije i sličnih bolesti ako takvih ima. Davanje lažnih podataka je kazneno djelo.

11 godina
neaktivan

zast bi rekao ak mi baka imala jedan epileptički napad, ako oni to ne provjeravaju i ja pouzdano znam da nisam naslijedio tu bolest. a da im kažem možda bi me srušili. Normalno da ću im onda reći NE. Savršeno sam zdrav i rekli su mi na razgovoru ako prođem liječnički da se vidimo u 9. mjesecu, neću valjda zbog jedne bakine bolesti ne upasti na akademiju.

11 godina
neaktivan
A ljudi jeste blesavi ako ste zdravi cega se bojati, ako imate neke gluposti iz proslosti presutite, jer ako kazete mozete se poz s akademijom... E da a kako si proso na testiranju? Kake si imo rezultate? Pa da se barem po tome mi ostali mozemo mjerit, tj da vidimo di smo, jer nam nista nisu govorili ovdje u Osijeku...
11 godina
neaktivan

par njih napisalo super si rjesio vidimo se na akademiji..u osijeku niko nist nije reko
pratite stranice mupa..ništa u vezi liste, dal si dobro napisao ili loše
i nemojte mislit odma idemo na lječnički..puno njih padnu na provjerama

11 godina
neaktivan

mah, to su mi rekli, ali ne vjerujem ja to ništa dok ne vidim poziv za liječnički. neznam samo su mi rekli da mi je prošle godine kad sam bio falilo 9 mjesta da me pozovu na liječnički, a da mi ove godine neće ništa faliti jer sam poboljšao sve rezultate.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice