Ah ta škola...

poruka: 12.601
|
čitano: 1.757.113
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Ah ta škola...
Unworthy_For_Life kaže...

Zakaj bi imal 7 sati?

Jer odkad idem u srednju uvijek imam 6 ili 7 sati...

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac
16 godina
Ah ta škola...

vecina knjiga narucena jos par se mora, jedva cekam skolicu hehhe {#} ekipu da vidim a onda sve po starom

GAMERS DONT DIE, THEY RESPAWN Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis...
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Pa i ja sam isto u srednjoj pa brijem da nebudemo imali prvi dan odma 7 sati......naravno sve ovisi koja si škola?

16 godina
neaktivan

Pa i ja sam isto u srednjoj pa brijem da nebudemo imali prvi dan odma 7 sati......naravno sve ovisi koja si škola?

Opća gimnazija

14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Uh...onda ti nema spasa :)

14 godina
Ah ta škola...
Aj ti meni reci sta.ces radit u skoli prvi dan sedam sati...
griješiti je ljudski al je osjećaj božanski
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Možda če ponavljat gradivo i pripremat se za maturu {#}

16 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Aj ti meni reci sta.ces radit u skoli prvi dan sedam sati...

Evo ovako:

1. sat: upoznavanje s planom i programom, te sadržaj knjige

2. sat: upoznavanje s planom i programom, te sadržaj knjige

3. sat: upoznavanje s planom i programom, te sadržaj knjige

4. sat: upoznavanje s planom i programom, te sadržaj knjige

5. sat: upoznavanje s planom i programom, te sadržaj knjige

6. sat: upoznavanje s planom i programom, te sadržaj knjige

7. sat: upoznavanje s planom i programom, te sadržaj knjige

a ako nešto nedo Bog imo blok sat, drugi sat ćemo učit novo {#}

u biti sve isto ko prethodnih godina na prvom danu

Poruka je uređivana zadnji put ned 28.8.2011 13:02 (cuspajz).
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Meni je najbolje ono,dođem u subotu u školu u 8 ujutro i nastavnica nas za pol stara doma jer "smo preglupi" :)

15 godina
Ah ta škola...

7 sati prvi dan {#}

Mi stojimo pola sata i to je to.

14 godina
Ah ta škola...
De opet moram gledat one miočanske moljce....bemti zivot
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

hahaha, ja sam skuzio da cu s 16 godina zavrsit 3 razred srednje škole :)))))))))))))

a dobro, jos taj 3 progurat,  i gotovo, onda poso,  :)))))))

Konfiguracija pod MOJ PC je na PRODAJU!!
17 godina
neaktivan
Ah ta škola...

meni se jedino ide u školu zbog znatiželje(nova škola, novi razred)..inače će sve biti po starom-jadno ko i uvijek.

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...

meni se jedino ide u školu zbog znatiželje(nova škola, novi razred)..inače će sve biti po starom-jadno ko i uvijek.

zasto si se selio?

od kud i gdje?

15 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Ja se radujem početku nove školske godine. Život bi jednostavno bio monoton bez nje. A u ostalom, stipendija koju sam dobio i odlazak u Tursku još više povećava moju znatiželju, nova država, novo okruženje i još k tome kad se doda učenje i napredak, way to go {#}

mmm... donuts
17 godina
neaktivan
Goddish kaže...
djdomi kaže...

zasto si se selio?

od kud i gdje?

selio?

pa ne moram se seliti da bi krenuo u drugu školu(očito znaš da školovanje ima nekoliko faza)

Win7 je glupost ziva.....neke jako dobre igrice nemogu na njega zato sto je prenov...za nekih 2-3 god. ce bit dobro imat -Atom
14 godina
neaktivan
Hambrle kaže...

Ja se radujem početku nove školske godine. Život bi jednostavno bio monoton bez nje. A u ostalom, stipendija koju sam dobio i odlazak u Tursku još više povećava moju znatiželju, nova država, novo okruženje i još k tome kad se doda učenje i napredak, way to go {#}

koja škola?

također, kako se dobije stipendija?

frend je reko da mjesecno od stipendije dobije oko 1500 kn, (do sad je ustedio 80000) :OOOOOOOO

15 godina
neaktivan
Goddish kaže...
Hambrle kaže...

koja škola?

frend je reko da mjesecno od stipendije dobije oko 1500 kn, (do sad je ustedio 80000) :OOOOOOOO

Išao sam u Drugu gimnaziju i prošao 5,0. Onda su me poslali na neko testiranje iz turske organizacije, i to sam prošao. Sad bih trebao krenuti u Turkish College, i tamo bih živio u internatu.

mmm... donuts
16 godina
protjeran
djdomi kaže...

Prva godina srednje.

Sad cu ti ispricati kako je to dobro:

Dodjes u osam sati, tvoj buduci razrednik se izdere na tebe jer nastava pocinje u pola osam (sto si trebao saznati pomocu magije jer ne pise na skoli).

Dodjes, vidis sve ljude koje si znao.

Nastavis dolaziti svaki dan, izaberu te za predsjednika, smanje ti vladanje zbog jednog izostanka, razrednik te smjeni.

To su prve dvije sedmice, ovo je sazetak ostatka godine:

Postanes vjernik i molis boga da umres.

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
neaktivan
Ah ta škola...

Svaka čast prijatelju,makni se čim prije iz Hrvatske.

14 godina
neaktivan
Hambrle kaže...
Goddish kaže...
Hambrle kaže...

koja škola?

Išao sam u Drugu gimnaziju i prošao 5,0. Onda su me poslali na neko testiranje iz turske organizacije, i to sam prošao. Sad bih trebao krenuti u Turkish College, i tamo bih živio u internatu.

svaka cast, ti mora da si intelektualac :)

16 godina
protjeran

Samo ROFLOCOPTER, kako Tursku izabra?

And then father, the Rapture dream was over. You taught me that 'evil' is just a word. Under the skin, it's simple pain. We are Utopia, you and I...
14 godina
neaktivan
djdomi kaže...
Goddish kaže...
djdomi kaže...

zasto si se selio?

od kud i gdje?

selio?

pa ne moram se seliti da bi krenuo u drugu školu(očito znaš da školovanje ima nekoliko faza)

pa nevjerujem da si sad zavrsio osmi, a ni srednju :)

14 godina
neaktivan
Mentalist kaže...

Samo ROFLOCOPTER, kako Tursku izabra?

mislim da to  (ovisi u koju školu ideš) , možeš pisat neki test  koj, ako prođes ( taj test je sastavljen na oxfordu )  mozes  ic u taj internat ili kako se to vec zove

moj frend je pred par mjeseci polago taj test i polozio je (inace test se placa 900 kn )  i sad nakon srednje škole je pozvan tako negdje u ameriku il gdje vec na daljnje obrazovanje

15 godina
neaktivan

Hvala na čestitkama, iako nisam iz Hrvatske. Iz Bosne sam, a kod nas je politički sistem najkompleksniji na svijetu, tako da mi dođe još gore ;)

Goddish kaže...

svaka cast, ti mora da si intelektualac :)

Hvala, ali mislim da je malo prerano govoriti o intaligenciji jer u našim školama je jako teško procijeniti istu, jer se većina stvari svodi na puko učenje napamet, iako nikad nisam tako učio, i baš iz tog nekog razloga su mi matematika i informatika najdraži predmeti.

mmm... donuts
17 godina
neaktivan
Goddish kaže...
djdomi kaže...
Goddish kaže...
djdomi kaže...

zasto si se selio?

od kud i gdje?

selio?

pa nevjerujem da si sad zavrsio osmi, a ni srednju :)

eh..vjeruj :D

gimnazija..

šta vam je najgore tamo, društvo, profesori, gradivo..?

14 godina
Ah ta škola...
Drustvo,profesori i gradivo.
14 godina
Ah ta škola...
Sta studiras na tom koledzu uopce?
16 godina
protjeran
djdomi kaže...

šta vam je najgore tamo, društvo, profesori, gradivo..?

Drustvo necu ocjenjivati jer znam kakav sam ja, profesori imaju sindrom profesora (I RULE YOU sindrom), gradivo nije tesko.

Povjest ima najopsirnije gradivo (otprilike kao pola drugih predmeta zajedno), a matematika, za razliku od uobicajenog misljenja ima prilicno lako gradivo (brzo se prolazi).

Njemacki je najveci problem, uz latinski.

Sta trebas znati iz osnovne da bi se osjecao lagodno u srednjoj iz matematike:

• Sve 
15 godina
neaktivan
KKristijan kaže...
Sta studiras na tom koledzu uopce?

Oni će procijeniti jesam li umjetnički ili logički tip osobe i gurnut će me u određeni smjer.

mmm... donuts
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice