Zaključavanje USB-a

poruka: 8
|
čitano: 10.438
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Zaključavanje USB-a

Gdije mogu nabaviti besplatni program za zaključavanje USB-a?

Nema pitanja na koje ne postoji odgovor.
17 godina
protjeran
RE: Zaključavanje USB-a
pc-haker kaže...

Gdije mogu nabaviti besplatni program za zaključavanje USB-a?

Procitaj Postove pod kriptiranje podataka, mozes pretraziti ovaj forum sa search enginom takoder. Vec je opisano na veliko pa da se ne ponavlja.

Zlo i Naopako
17 godina

Na kojem OSu? Ja imam skriptu koja to radi na WinXP, ali ne znam da li bi radila na ostalim verzijama (a Vista bi to ionako trebala imati u sebi, ako i to nije otpalo iz finalne verzije).

Failure is allways an option.
17 godina
neaktivan
bestia kaže...
 Procitaj Postove pod kriptiranje podataka, mozes pretraziti ovaj forum sa search enginom takoder. Vec je opisano na veliko pa da se ne ponavlja.

Nigdje nisam pronašao, treba mi za WinXP

17 godina
neaktivan
Zaključavanje USB-a

Pitanje bas nije dobro definirano. Dali zelis zastititi podatke od drugih osoba sa lozinkom? Ako da to bas i nije moguce.

Mozes kriptirati USB uz pomoc TrueCrypt-a te bi na taj nacin dobio nesto slicno tomu sto zelis. Morao bi upisivati lozinku da bi mogao mount-ati USB.

Ali tu dolazi problem sa portabilnosti USB-a jer ga nebi mogao koristiti na racunalima bez TrueCrypt-a.

Arch user, Don't Panic!!!
17 godina
neaktivan
Tux Slave kaže...

Pitanje bas nije dobro definirano. Dali zelis zastititi podatke od drugih osoba sa lozinkom? Ako da to bas i nije moguce.

Mozes kriptirati USB uz pomoc TrueCrypt-a te bi na taj nacin dobio nesto slicno tomu sto zelis. Morao bi upisivati lozinku da bi mogao mount-ati USB.

Ali tu dolazi problem sa portabilnosti USB-a jer ga nebi mogao koristiti na racunalima bez TrueCrypt-a.

Treba mi program za zaključavanje USB-a, dobio sam ja neki program kad sam kupio usb ali sam ga izgubio, pa ako postoji gdje za skinut neki besplatni.

17 godina
neaktivan
Zaključavanje USB-a

moj savjet ti je ovo:

http://www.truecrypt.org/

open source proggy za kriptiranje usba ili ceg vec hoces.. ja sam si napravio tako da mi je jedan dio usba zakljucan, drugi nije. taj program sam stavio na usbu pa ga mogu otkljucat sa svakog racunala bez prethodnog instaliranja na tom racunalu.. to mozes napravit i sa autorun datotekom pa kad 2x kliknes na usb iconu pojavi ti se prozor gdje upises pass i odma ti se mounta novi usb koji je do tada bio kriptiran..

ako se odlucis za to, mogu ti na PM poslat taj autorun file koji sam si pravio ili mozes i sam sastavit ako znas..

dakle, portabilnost nije problem

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.3.2008 16:07 (Spiatrax).
17 godina
neaktivan

http://www.truecrypt.org/ upravo mi to treba, hvala.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice