Vista 64-bit firewall

poruka: 8
|
čitano: 1.859
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vista 64-bit firewall

Na jednom od laptopa imam Vistu Ultimate 64-bit.

Postoji li bolji firewall, od onog ugrađenog u Vistu?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
16 godina
neaktivan
RE: Vista 64-bit firewall

Instaliraj zone alarm meni je dobar

17 godina
neaktivan
Vista 64-bit firewall

Zapravo, nisam dovoljno jasno napisao - tražim 64-bitni firewall (ako takav postoji).

Što se tiče ZoneAlarma, on je 32-bitni. Negdje sam pročitao da postoji i 64-bitna verzija, ali je u beti.

Inače, probao sam ih instalirati nekoliko (32-bitnih), ali dobivam poruku u stilu 'this software is designed for 32 bit systems only'.

Zanimaju me iskustva korisnika. U međuvremenu sam naišao na Comodo Firewall, koji postoji za 64-bitni OS. Jel ima tko kakvih iskustava?

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 13:30 (macak).
16 godina
protjeran
macak kaže...

Na jednom od laptopa imam Vistu Ultimate 64-bit.

Postoji li bolji firewall, od onog ugrađenog u Vistu?

Mozda ti ja mogu pomoci. Koristim Vistin firewall koji uopce nije toliko los plus "vista firewall control" za kontrolu aplikacija koje nekontrolirano hoce na internet. Iznimno jednostavan, besplatan i native x64.  http://www.sphinx-soft.com/Vista/index.html

pozz

17 godina
neaktivan
Vista 64-bit firewall

Comodo ima 64-bitni firewall. Kvalitetan je i besplatan.

http://personalfirewall.comodo.com/download_firewall.html

I find your lack of faith disturbing!
17 godina
neaktivan

po mom misljenu sasvim je dobar i onaj integriran u visti,ali ako bas zelis bolje onda comodo.

I am Xtreme
Poruka je uređivana zadnji put čet 30.4.2009 15:00 (benko).
17 godina
neaktivan
Vista 64-bit firewall

da, vistin firewall je odlican za nas, obicne korisnike, neupadljiv je i starta se zajedno s windowsom. tko ne vjeruje istom, neka isproba ZoneAlarm, koji ima neka zanimljiva rjesenja, ali nije nista specijalno.

16 godina
neaktivan
macak kaže...
...

Zanimaju me iskustva korisnika. U međuvremenu sam naišao na Comodo Firewall, koji postoji za 64-bitni OS. Jel ima tko kakvih iskustava?

Nemam iskustva sa 64 bitnom Vistom, ali Comodo je na mojem XP izdržao punih 5 dana (strpljiva sam osoba). Na Visti (istina 32bitnoj koju vrtim na laptopu) sam koristio Norton Internet Security i poprilično je dobar, a vidim da ima podršku za 64bit Vistu (NIS)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice