ee to sam uradio ali opet u desnom kutu pise warning ................. od onoga disk antivirus sta sada dauradim :)
Trebam pomoc oko virusa
- poruka: 50
- |
- čitano: 13.067
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
uradio sam to ali ne moze od onoga disk antivirus ............ sta mogu daljeeeeeeeee
Što si točno napravio? Ako si u safe-modeu i imaš skinut HitmanPro i drži ctrl tipku dok ga pokrećeš.
I NE PIŠI DUPLE POSTOVE! KORISTI TIPKU EDIT, ONA JE TU S RAZLOGOM!
evo sada sam usao u safe mode... i skinuo sam hitman pro i sada je on skupio neke viruse i pore svakog pise delte hoculi sada to da uradim
evo sada sam usao u safe mode... i skinuo sam hitman pro i sada je on skupio neke viruse i pore svakog pise delte hoculi sada to da uradim
Da, neka ih obriše. Kada to napravi resetiraj računalo, uđi normalno u Windowse i javi je li sada sve u redu.
stavio sam da ih obrise sve ali sada se pojavilo product key i nei prostor valjda za neku sifru nezzz sat sada da uradim?
stavio sam da ih obrise sve ali sada se pojavilo product key i nei prostor valjda za neku sifru nezzz sat sada da uradim?
Sad odaberi "Activate free license", pa nastavi dalje.
uradio i to i obavio je nesto sada se pojavilo reboot i close sta da odaberem
uradio i to i obavio je nesto sada se pojavilo reboot i close sta da odaberem
Reboot. Kada se Windowsi bootaju, javi imaš li još problema s virusom.
joj sada je sve ok hvala vam punooooooo najbolji ste.
joj sada je sve ok hvala vam punooooooo najbolji ste.
Nema na ćemu. Nego koji antivirusni program inače koristiš? Bilo bi zgodno i da provrtiš malo s programom poput CCleanera ili Glary Utilities računalo, s vremena na vrijeme.
hocu hocu naravno odmah i puno hvala nego jeli moze jos 1 pitanje samo?
hocu hocu naravno odmah i puno hvala nego jeli moze jos 1 pitanje samo?
Naravno da može. I daj molim te napiši koristiš li koji antivirusni, te ako koristiš, koji koristiš?
koristio sam avira ali sada sam uzeo ovaj vas
koristio sam avira ali sada sam uzeo ovaj vas
HitmanPro? On ti nije AV, može služiti samo za povremen scan. Instaliraj si AV kao što je recimo Avast, Panda Cloud ili BitDefender free, ali prije toga svakako pobriši Aviru.
instaliro sam ovaj glary
instaliro sam ovaj glary
Kao što rekoh, to ti nije antivirusni program. Obriši Aviru i instaliraj neki od onih koje sam gore naveo. Glary ostavi i koristi ga povremeno.
ok hocuuuuuuuuuu
e trebam pomoc ako znate kako da nabavim orginalan windows 7 ultimate stalno mi zbog njega nes zasmetaa
U trgovini.
hhah msm stvarno