Spybot-S&D 2.0

poruka: 7
|
čitano: 7.040
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Spybot-S&D 2.0

Vidim da nekoliko vas ima s Spybot-S&D neko vrijeme. Rušenje, velika količina memorije, problemi s rješavanjem prijetnji, immunizacija itd.

Trenutno se sad radi na verziji Spybot-S&D-a 2.0, i trebala bi biti najbolja dosad.

Ovo su neke novosti (changelog nije objavljen, pa novosti nisu potpune):

- Sadržava potpuno novo sučelje (+ sidebar)

- Cijeli program se podijelio na module

- Zauzima manje RAM-a (zbog podjele na module i dodatne optimizacije)

- Skeniranje je nešto brže

- Uklanjanje prijetnji se djeli na 5 razina

- Dodan AlterEgo modul - Pokretanje programa u Ograničenom Korisničkom Računu

- Dodan RootAlyzer modul - Skenira Rootkit-ove

- Podrška za prijenosne browsere

- Instalacija na prijenosni i "skriveni" način

- On-Access Tray (Trenutno nema još neke veće koristi, zato neznam sve mogućnosti)

- SDHelper ili tzv. SDChrome ekstenzija za Google Chrome 4.x (Firefox i Opera su u pitanju još)

- Još nekoliko sitnih stvari što nisu bili u 1.x...

- Neslužbeno, Spybot-S&D 2.0 će možda i podržavati i Anti-Virusno skeniranje (trenuno je moguće da će biti u vezi s F-Secure i ClamWin).

Slike Spybot-S&D 2.0:

http://forums.spybot.info/album.php?albumid=1

Napomena: Neke su slike iz još ranijih verzija Spybot-S&D 2.0. Moguće je da ih nećete vidjeti u finalnoj/beta verziji.

Blogovi o Spybot-S&D 2.0:

http://forums.spybot.info/blog.php?u=1&blogcategoryid=6

http://twitter.com/SpybotSD

Pošto je trenutno u alpha 3 stanju, nije dostupan za javno korištenje još. Izlazak javnog Spybot-S&D 2.0 Beta nije još određeno, može biti za 1-3 mjesec dana ili još duže.

Licenca trenuno ne dozvoljava korištenje Spybot-S&D 2.0 Alpha ostalima osim nekih članova Spybot-S&D Foruma (to uključuje i mene), pa zato ne tražite me da vam to pošaljem.

Pošto mogu preuzeti Spybot-S&D 2.0 Alpha, isprobao sam ju, no verzija je još nestabilna.

Prijevodi nisu još pripremljeni (tako je za sve jezike). Valjda će početi prevoditi tek nakon bete.

Molim vas, napišite što mislite o toj budućoj verziji.

Spybot SD 2.0 Alpha
16 godina
neaktivan
Spybot-S&D 2.0

pa ono nisam neki poznavatelj softwarea, ali s&d me vec dugo služi i u onome šta treba da radi je idealan. Provrtim ga jednom u tjedan ili dva i to je to... očisti šta ima i neznam to je najviše za šta ga koristim, onaj tea timer i one druge stvari ni ne koristim...

15 godina
neaktivan
Spybot-S&D 2.0

Osobno nadam se da ce novi spybot vratiti staru slavu, jer objektivno potreban mu je overhauling jer gubi dah sa novim alatima, po reakcijama ljudi koji su isprobali alpha verziju to mu mozda i pođe za rukom, naravno kada se rijese neki problemi u svezi sa stabilnoscu programa.

17 godina
neaktivan
Spybot-S&D 2.0

Veliki sam fan Spybota, samo neka ostane besplatan i sve će biti u redu :D

Tea timer takodjer ne koristim, samo zivcira^^.

15 godina
neaktivan
RE: Spybot-S&D 2.0
Glamdring kaže...

Veliki sam fan Spybota, samo neka ostane besplatan i sve će biti u redu :D

Tea timer takodjer ne koristim, samo zivcira^^.

Također fan spybota, i nije mi jasno kako neki ljudi pljuju taj program kao relikt proslosti da nevalja itd.. a svoj posao odrađuje solidno uklanjajuci 95% gamadi sa racunala sto za program koji nema svoju komercijalnu inacicu, te se financira iskljucivo donacijama i voljom programera, a time je jos i besplatan vise nego zadovoljavajuci rezultat.

15 godina
neaktivan
RE: Spybot-S&D 2.0
Evil Philanthropist kaže...

Također fan spybota, i nije mi jasno kako neki ljudi pljuju taj program kao relikt proslosti da nevalja itd.. a svoj posao odrađuje solidno uklanjajuci 95% gamadi sa racunala sto za program koji nema svoju komercijalnu inacicu, te se financira iskljucivo donacijama i voljom programera, a time je jos i besplatan vise nego zadovoljavajuci rezultat.

Onda očito nisi isprobao MBAM, SAS, Hitman Pro, Dr.Web CureIt!.....velika je razlika između solidno i odlično obavljenog posla.

BTW, Avast AV nema ugrađeni firewall nego Web Shield....

15 godina
neaktivan
Spybot-S&D 2.0

Ma isprobao sam ih sve navedene MBAM, SAS, Hitman, osim Dr.Web CureIt i to su sve super programi no osobno preferiram spybot i cekam novu verziju da ugleda danje svjetlo. I inace nije tema koji je bolji od navedenih nego je tema o spybotu tj. njegovom novom izdanju u obliku spybot-a 2.0.

Pogledao sam za avast, i da nije firewal vec web shield makar im na stranici pise kao silent firewall ma nije ni bitno.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice