Potreban program za zastitu

poruka: 86
|
čitano: 10.003
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Potreban program za zastitu
siketa kaže...
mikica1 kaže...
deadman kaže...

NOD32 free ne postoji, pogledaj malo u ovoj gore temi koju sam ti stavio.

Ima puno boljih besplatnih kombinacija od NOD-a.

Molim te, suzrdrži se od takvih komentara pa da ovdje ubacivaš misao da postoje bolje free varijante od profesionalnog, odnosno licencnog NOD-a. Kad već takvu stvar iznosiš, onda napiši koji bi to bili programi, da ih argumentiraš na osnovu nečega, pa da tionda ja, ilio netko drugi odgovore na takvu argumentaciju.

Ovako, kad se nešto takvo iznese, samo obmanjuješ ljude koji su ovdje u potrazi za rješenjem nekog problema

Eto, vratih se s godišnjeg...

Mikice, recimo CIS? Ili Avast?

kolikose ja sjećam, napisao sam da se navedu koji programi, a drugi dio i to još bitniji da se argumentira na osnovu čega . kada to napišeš, vrlo radu ću odgovoriti argumentima, ničim drugim.

15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

kolikose ja sjećam, napisao sam da se navedu koji programi, a drugi dio i to još bitniji da se argumentira na osnovu čega . kada to napišeš, vrlo radu ću odgovoriti argumentima, ničim drugim.

CIS je bolji od NOD-a jer ima višeslojnu zaštitu.

Baci 0-day malware za koji Comodo i NOD nemaju napravljene definicije i vidjet ćeš da će NOD pasti, a CIS preživjeti zbog Defense+ i Sandbox komponente.

Avast je slabiji od CIS-a gledajući kompletnu zaštitu, ali je po detekciji samo antivirusne komponente IMHO bolji od Comodovog AV.

U usporedbi s NOD-om je tu negdje (AV Comparatives report 25 - razlika 0,4% u korist NOD-a), a za tu malu razliku se ne isplati keširati svake godine lijepu sumu eurića.

EDIT: Pogledaj malo video testove po netu (http://173.14.219.57:9000/SeventyThreatLiveVideoChallenge/pages/default.aspx) i jubitu (languy99, mrizos,...) pa ćeš vidjeti i mišljenja drugih.

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 17:40 (siketa).
15 godina
neaktivan

Prika, kad se razgovara o ovoj temi, onda se moram držati nekih pravila, ili kako to neki zovu, nekih referentnih instanci koji ćemo se držati. naravno, svatko ima svoje, no složit ćeš se, ove što ti ih sada šaljem, poziva se skoro pa cijeli svijet.

pa evo jedan pdf dokument na razmišljanje, u njemu ima jako korisnih stvari za pročitati, pa kad proučiš, možemo nastaviti....

http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report26.pdf

zatim, ima još nešto, pa evo i još jedna referentan vrijednost

http://www.antivirusware.com/testing/performance/

i da, sorry što ne odgovorih prije, bio sam zauzet.

uglavnom, svima na razmišljanje.....a pogotovo onima koji se ovdje gađaju raznim stvarčicama, koji je i zašto bolji.....

pa samo jedna stvarčica, velike firmice a pogotove one koje imaju free verzije i paid verzijepokazuju logiku zdravog uma da nešto što platiš ćeš imati bolje nego ono što dobiješ free.

A oni mali, a ima ih i velikih, mislim na foirmice, koje se žele natjecati i zarađivati klikanjem, oglašavanjem i inim stvarima, a imaju samoi free vezije muku muče da pokažu da i oni mogu bolje.

no, nikada toliko dovoljno dobro i moćno, na našu žalost, da budu bolji od ovih plaćenih. iako, ima ozbiljnih za razmišljanje.

no ono što probudi iz sna su pravi, neovisni uratci poput ovog gore što sam ti poslao.....

17 godina

sada ces vidjet sto sam ja prozivljavao.

osjecaj prolazenja cavala kroz dlanove i stopala :)

teško vrijeme za matore
15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...

pa evo jedan pdf dokument na razmišljanje, u njemu ima jako korisnih stvari za pročitati, pa kad proučiš, možemo nastaviti....

http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/ondret/avc_report26.pdf

zatim, ima još nešto, pa evo i još jedna referentan vrijednost

Ako si imalo pratio moje postove, mogao si vidjeti da već dugo AV-Comparatives linkove prilažem kao mjerodavne.

Dakle, hvala ti na trudu, ali nisi trebao.....

BTW, imaš li neke dokaze da je drugi link "referentna vrijednost"? Gdje se dotična stranica uzima kao referentna, za razliku od AV-Comparativesa?

ZIG ZAG
15 godina
neaktivan

Hm, uđi na stranicu, nek ti ne bude teško pa pogledaj video, pa vidi koga navode i s kim surađuju, i što točno oni rade.....

no, kad to vidiš, onda se vrati na bitno,a bitne su ovdje tvrdnje nekih ljudi,u biti tvoje jer si se ti jedini javio.... pa eto, možda ih treba razuvjeriti..... pa vidi ocjene testova, i gdje se nalaze avast i slični..... koji je bio odvažan da uđe u igru s ovim većim igračima i pristao na testiranje, sve ima, samo treba pročitat i to pomno, pa malo proučit.

Mislim, svaka čast avastu, no ako uzi9mamo nešto kao referentno, a složili smo se da je to av-comparative.org onda valjda treba ljudim reći i istinu, zar ne......?

P.S.

I da, otkada je važnije nešto napisati u postu, onako da se samo reče, od onog što je važno za proučit,.ili još bolje shvatit pisca...ili ipak pisce. pa da, shvaćam, teško je pročitati s ekrana 20 stranica, zabole oči, al eto, izumljen je i printer pa možemo onda i s papira pročitati...

Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 16:23 (mikica1).
15 godina
neaktivan

Nisi mi odgovorio....gdje se ta stranica uzima kao referentna?

Zašto nisi uzeo AV Comparatives Report 25 kao primjer usporedbe?

Možda zato što je jedan Free program najmanje u rangu s "velikim" igračima, a ostale paid tuče?

EDIT:Koliko vidim po tim testovima Avast Pro je u samom vrhu, a kako je Avast Free isto to bez script blockera i sandboxa, slijedi i da je on pri vrhu. Slažeš se?

Jesi li provjerio AV Comparatives Performance test?

http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/performance/performance_dec09.pdf

Imaš li neki komentar za Avast Free?

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 18:23 (siketa).
15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...
pa samo jedna stvarčica, velike firmice a pogotove one koje imaju free verzije i paid verzijepokazuju logiku zdravog uma da nešto što platiš ćeš imati bolje nego ono što dobiješ free.

A oni mali, a ima ih i velikih, mislim na foirmice, koje se žele natjecati i zarađivati klikanjem, oglašavanjem i inim stvarima, a imaju samoi free vezije muku muče da pokažu da i oni mogu bolje.

no, nikada toliko dovoljno dobro i moćno, na našu žalost, da budu bolji od ovih plaćenih.

Da li si ikada testirao neku free antimalware aplikaciju kada tako zdušno navijaš za paid programe?

Nikad nisam tvrdio da su svi free programi kvalitetni, ali da ima nekih koji su u rangu (i čak boljih) od paid....to će ti svatko potvrditi.

Možeš li napraviti neki usporedni test?

Evo....predlažem ti da bilo koji paid program testiraš protiv:

1)CIS v4.1 (Proactive konfa uz SB off)

2)Avast Free 5 + PC Tools Threatfire 4 + OA Free 4

3)Avira Free 10 + PC Tools Threatfire 4 + OA Free 4

Ako ti nije dovoljno, slobodno dodaj u ove kombe i GeSWall Free ili Sandboxie.

Dokaži svoju tvrdnju da je svaki (nek bude i većina da ti olakšam) paid program bolji od ovih ponuđenih free rješenja.

U suprotnom smanji svoj doživljaj.

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 18:25 (siketa).
17 godina
sada nosis svoj kriz u mukama prema brezuljku..evo ja ti dam malo vode..ceka te jos duga kalvarija.
teško vrijeme za matore
15 godina
neaktivan
torrente kaže...
sada nosis svoj kriz u mukama prema brezuljku..evo ja ti dam malo vode..ceka te jos duga kalvarija.

Torrente,

sam je to tražio.....znaš što me je najviše ponukalo da se upustim u ovaj "dvoboj" s njim?

Taj napuhnuti stav s visoka....kao da je ono što je on rekao svetinja....i kako se ostali uopće usuđuju tu soliti pamet drugima kad on zna nepobitnu istinu?

Ajde, jednom se ipak ispričao.....to mu malo olakšava križ.Smijeh

Bit će mu kraća kalvarija što prije shvati poantu.Namigiva

ZIG ZAG
Poruka je uređivana zadnji put čet 12.8.2010 18:36 (siketa).
17 godina
posto sam ja baraba i mene ste postedili,sad cete njega prikucat :) ajde mikac,iskupi im grijehe bludnicke,samo orgijaju sa free rjesenjima...nek bude cis...i bi cis.
teško vrijeme za matore
15 godina
neaktivan
torrente kaže...
posto sam ja baraba i mene ste postedili,sad cete njega prikucat :) ajde mikac,iskupi im grijehe bludnicke,samo orgijaju sa free rjesenjima...nek bude cis...i bi cis.

Nije CIS jedini ovdje u igri......vidi konfe gore, ima tu svačega.....

Moj savjet je: Ljudi, prvo probajte free rješenja.....ako vam se ne sviđaju/nisu dobra, navalite i svake godine keširajte lijepu sumu za paid programe.

Danas je malo skupo raditi obrnutim postupkom....možda mikica ima perja, ali ne i velika većina ostalih kolega.

U principu vam paid programi dodaju na svoja free rješenja neke module bez kojih se realno može (web guard, mail guard, optimiziranje i backup računala), a ako ne ima i free aplikacija koje će odraditi te funkcije.

ZIG ZAG
17 godina
ma ja se salim u masu navrata i stari sam juzer.sve te alate poznam te instalam svima sto mi donesu pc..dam usmeni tutorijal i izbjegavam da me zovu,jeli cis ili nesto naprednije napisalo i blokiralo nesto u balonu.osobno kod sebe mi je dosadilo to sve kombinirat ima dvije godine,to sve u jedan je meni vise nego dobro i pouzdano...vi se ovdje vise kao hobi zabavljate sa kombinacijama i to je super,premda je meni nekad to bilo zanimljivo.evo win32 svako treci dan sve srusi i opet dize,razumjem ga,jer sam to nekad i ja radio,sada formatiram c svako 10mjeseci pa ni tad.tupasti su i zavidni komentari da se novac baca u vjetar,netko ne zeli vise kombinirat 5 stvari.bilo nekad zanimljivo.zeroday zabave su za taj hobi i to cijenim.
teško vrijeme za matore
15 godina
neaktivan

Svaka čast, majstore.....imaš dobar smisao za humor IMHO.Namigiva

Ali znaš kak je...mladim generacijama se sve treba nacrtat....i još im ponekad nije jasno kak to sve u principu radi.

Zato treba polako s njima....

Ah, gdje su doba Spectruma, Sveta računara i Mog mikra?

ZIG ZAG
17 godina
neaktivan

Nekad se ucilo ispocetka a sad upali kom i odmah pokrene afterefectse i zapne na prvoj strani i eto ga na forumu kuka. nikako da shvate da se moraju znati osnove i to teorijske. Mada mora se prizanti nekad je u bugu pored testa uredjaja bio i opsiran teks kako sve to funkcionise. Recimo veliki test stampaca je uvijek pratio i tekst kako stampaci funkcionisu i sta se sve desava u pozadini. Sad toga vise nema.

:)
15 godina
neaktivan
siketa kaže...

Nisi mi odgovorio....gdje se ta stranica uzima kao referentna?

Zašto nisi uzeo AV Comparatives Report 25 kao primjer usporedbe?

Možda zato što je jedan Free program najmanje u rangu s "velikim" igračima, a ostale paid tuče?

EDIT:Koliko vidim po tim testovima Avast Pro je u samom vrhu, a kako je Avast Free isto to bez script blockera i sandboxa, slijedi i da je on pri vrhu. Slažeš se?

Jesi li provjerio AV Comparatives Performance test?

http://www.av-comparatives.org/images/stories/test/performance/performance_dec09.pdf

Imaš li neki komentar za Avast Free?

Hahahah. legendo, neću ti višestruko citirati, pa ću ti na svaki post odgovoriti. uh, al si se raspisao, mora da sam te nanervirao, ahahha. al dobro, bit će toga jjoš, ukoliko te to veseli.

izvrćeš teze, pa ću te podsjetiti zašto si se javio u raspravu, a što ti i nije bilo baš najmudrije, al dobro, kad baš hoćeš....

kažeš da je avast free bolji od plaćene verzije nod-a. pa eto, ako te to veseli, pogledaj testove. o tome pričamo , zar ne. onaj post gdje si se vratio s godišnjeg. jel da? pa si osjetio braniti čast kolege kojem sam se ja ispričao, al ne za ono što ti misliš.

uhuhuh,ajmo na posao..... vratio si se na dvanaesti mjesec 2009. a ovo je koliko se sjećam već 8 mjesec 2010. no dobro, ne pričamo o avastu pro, jel da, jer se on plaća.

e sada, vrati se gore opet na onaj post gdje tvrdiš da je avast free bolji od plaćeng nod-a. a što da ti rečem, možeš nažalost izvrnuti cijeli internet, al nigdje naći nećeš da je avast free bolji od plaćenog nod-a.

e avast pro je druga priča, al to nam nije trma razgovora, jel da?

e dobro, sad ćemo na drugi post preći

15 godina
neaktivan
siketa kaže...
mikica1 kaže...

no, nikada toliko dovoljno dobro i moćno, na našu žalost, da budu bolji od ovih plaćenih.

Da li si ikada testirao neku free antimalware aplikaciju kada tako zdušno navijaš za paid programe?

Nikad nisam tvrdio da su svi free programi kvalitetni, ali da ima nekih koji su u rangu (i čak boljih) od paid....to će ti svatko potvrditi.

Možeš li napraviti neki usporedni test?

Evo....predlažem ti da bilo koji paid program testiraš protiv:

1)CIS v4.1 (Proactive konfa uz SB off)

2)Avast Free 5 + PC Tools Threatfire 4 + OA Free 4

3)Avira Free 10 + PC Tools Threatfire 4 + OA Free 4

Ako ti nije dovoljno, slobodno dodaj u ove kombe i GeSWall Free ili Sandboxie.

Dokaži svoju tvrdnju da je svaki (nek bude i većina da ti olakšam) paid program bolji od ovih ponuđenih free rješenja.

U suprotnom smanji svoj doživljaj.

ja zdušno navijam za piad programe?

o ne, pun mi je komp free programa, al ne antivirus, to je ipak nešto uzvišenijeNevinašce

Ha, jel pričamo o doživljajima ovdje?

joj, joj, što si ga svašta nabrojao ovdje, s ovim kombinacijama....

znaš, ipak je svet kompjutera a ne računara nešto što se davno čitalo i stjecalo prve korake, tako da challenge ove ili one vrste sam odavna prošao, no, ako te veseli, testiraj do mile volje, al bez mene, preumoran sam ja za te stvari. ti si iapk bio na godišnjem, ja još ne

ja ću se držati onih recenzija, al ne iz 12 mjeseca 2009, nego one recentne. mislim, svaku pročitam, al svaku u svoje vrijeme.....

15 godina
Intelovac123 kaže...

Ima li negdje na netu za download nod32 free da se ne mora kupovat licenca za njega da je free neka verzija

ehh... pa još bi i to... ajde na PM... 

This town (is) like a great big puss.y just waiting to get fucke.d
15 godina
neaktivan
siketa kaže...
torrente kaže...

Torrente,

sam je to tražio.....znaš što me je najviše ponukalo da se upustim u ovaj "dvoboj" s njim?

Taj napuhnuti stav s visoka....kao da je ono što je on rekao svetinja....i kako se ostali uopće usuđuju tu soliti pamet drugima kad on zna nepobitnu istinu?

Ajde, jednom se ipak ispričao.....to mu malo olakšava križ.Smijeh

Bit će mu kraća kalvarija što prije shvati poantu.Namigiva

ohohoh, ovaj me post najviše razdragao. a znaš zašto? jer si kao oni političari koji skaču na prvu loptu. a ipak se treba ranije promisliti nešto prije nego se napiše.

pa krenimo redom, žao mi je da moj, kako ga ti zoveš napuhnuti stav ne razumiješ kao odraz moga stila pisanja s mudracima poput tebe.

dakle, soljenje pamaeti bi noglo proći kad bi se stalo u obranu stavova koje s dokazive, to bih više nego cijenio, al brale, branit nekog tko ne razumije nešto, upssss. ipak ću radije ovdje stati da sene bih ponovno ispričavao. al šteta da ne razumiješ ritam koji se zove blues. tako jedan moj profa govorio na faxu....

pa eto, pewko vode do slobode, pardon kalvarije....slobodno nastavi. mislim da ipak nisam toliko zasolio da uistinu misliš da sam sveznadar. ja samo čitam, kao što severina samo pjeva....znaš onu pjesmu, dobra je....pjesma mislim

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 0:37 (mikica1).
15 godina
neaktivan

Evo stranica na kojoj se mogu pogledati testovi (podaci se često ažuriraju)

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

15 godina
neaktivan
siketa kaže...
torrente kaže...

Nije CIS jedini ovdje u igri......vidi konfe gore, ima tu svačega.....

Moj savjet je: Ljudi, prvo probajte free rješenja.....ako vam se ne sviđaju/nisu dobra, navalite i svake godine keširajte lijepu sumu za paid programe.

Danas je malo skupo raditi obrnutim postupkom....možda mikica ima perja, ali ne i velika većina ostalih kolega.

U principu vam paid programi dodaju na svoja free rješenja neke module bez kojih se realno može (web guard, mail guard, optimiziranje i backup računala), a ako ne ima i free aplikacija koje će odraditi te funkcije.

i da, mislim da si to zadnje pisao. pozivaš ljude kao što je u Ateni bila demokracija, vidi onaj odjeljak gdje se ljudi pozivaju da glasaju.....pa na ulici skakuču i drže ručice u zraku.

e, sad na nešto što sam osjetljiv....suzdrži se legendo od perja i paperja....jer mja deviza je kao u onog starog londonera s polucilindrom " Nisam toliko bogat da kupujem jeftine stvari".

ma znaš tu, često se je izreće u društvu kad vidiš frenda s lacostom, pardon krokodilom prikeljenog  na majici.

Pa eto, sukladno tome, bolej dati 200 kunića godšinje nego izgubit podatke koji vrijede puno puno više, odnosno kako iz one reklame kaže, neprocjenjivo.....jel da?

15 godina
neaktivan
torrente kaže...

sada ces vidjet sto sam ja prozivljavao.

osjecaj prolazenja cavala kroz dlanove i stopala :)

meštre, ne brigaj za mene, kako kažu onoCool, dosta pure i mlijeka treba popapat

17 godina
neaktivan

Evo kad svi avast spominjete, danas objavljeno:

VB100 Comparatives Review - Aug 2010

avast! Free Antivirus outperforms the paid-for products of our major competitors.

Plin je za kuhanje, dizel je za traktore, a benzin je za aute!
15 godina
neaktivan
Joka kaže...

Evo kad svi avast spominjete, danas objavljeno:

VB100 Comparatives Review - Aug 2010

avast! Free Antivirus outperforms the paid-for products of our major competitors.

Po ovome je Avast free jako dobar.Namigiva

15 godina
neaktivan

Mikice,

ti si neki filozof, jel? Puno teksta, a malo pametnoga rečenog.

Još uvijek mi nisi odgovorio na moja pitanja i argumente...možda ni sam ne znaš odgovore?

Da malo više i sam nešto istestiraš i isprobaš (umjesto samo čitanja), možda bi ti neke stvari bile jasnije.

Evo ti zadnji VB100 pa baci koju filozofsku opet.

BTW, spomenuo sam i CIS...nije valjda da za njega nemaš kontra argument?

Od gubitka podataka te spašava backup, a ne AV. Slažeš li se, Sokrate?

ZIG ZAG
15 godina
neaktivan
siketa kaže...

Mikice,

ti si neki filozof, jel? Puno teksta, a malo pametnoga rečenog.

Još uvijek mi nisi odgovorio na moja pitanja i argumente...možda ni sam ne znaš odgovore?

Da malo više i sam nešto istestiraš i isprobaš (umjesto samo čitanja), možda bi ti neke stvari bile jasnije.

Evo ti zadnji VB100 pa baci koju filozofsku opet.

BTW, spomenuo sam i CIS...nije valjda da za njega nemaš kontra argument?

Od gubitka podataka te spašava backup, a ne AV. Slažeš li se, Sokrate?

Puno zujim(š) a malo meda dajem(š)....

hahah, ajme danas tako malo teksta od tebe, pa razočarao si me, mislio sam da bolje vodiš raspravu i da si fokusiran na nju.

ha, al rekao sam ti unaprijed, to ti je kad ne znaš debatiorati. ima ti odličpna knjiga o debatiranju na forumima, pa pogledaj na amazonu.

no, dobro, vratimo se mi temi,ti mene očito ne čitaš dobro, ilii čitaš samo da ti prsti što prije odgovre na moje postove. a to nije posao. vrati se na početak priče, pa lijepo vidi što pišeš, mislim kad se tako brzo zalijećeš. srećom, nisi uređivaop post kao neki prije tebe pa da se kasnije mogu izvrdavati da nešto nisu napisali. al eto ostalo je, pa kad tvrdiš da je avast free bolji od paid nod-a, onda mi za to trebaš podastrijeti i dokumente. a ne preplanuo od plaže i čio i odmoran lakonski odgovoriti da je avast free bolji od paid nod-a. doći ne red i cis, ne briogaj, pa nisam ni mislio da će ova raspraa trajati jedan dan, to bi me usitnu razočaralo.al da bi se raspravljalo onda se treba "šamarati" dokumentima.

eh, kad si već, a to je tebi drago ovdje, osjetio potrebu "bacit u lice" rukavicu kao na neki megdan, i kao neki autoritet stati u obranu nekome,  onda trebaš znati da netko s druge strane možda je i potkovaniji od tebe i da vodi raspravu onako kako se treba voditi. No, iskreno, nam, malo je tko zna voditi, ti si prvi koji je ne zna voditi, a moja su očekivanja bila veća, da se ja zamislim na pravom odgovoru, pa da pokušam ti odgovoriti. a sve dotad je sorry al ono mlaćenje prazne slame, da budem blag.

stoga prika, nije meni igra ni namjera ovdje se s tobom nadmudrivat, nego fokus na raspravu, a ona je vrlo jednostavna, vrati se na tvoj prvi post vezan za ovu priču pa vidi što je i kako je na stvari.

znači, tvrdnja iliti ga premisa, a možeš i još koju dodat , pa izvuci konkluziju kao gajo petrović  u svojoj knjizi.

Znači, puno više logike , a malo manje filozofije... ajd živio

P.S.

mislim, ne mogu izdržati, a da ne kažem da koliko god iskopao net nećeš pronaći nigdje,al baš nigdje ( podrazumijeva se da govorimo o nekim referentnim izvorima) da je avast free sustigao u testovima paid nod. uh, kad bih barem to bilo , onda bih ga prvi ja stavio. što će biti u budućnosti, to prejudicirat nećemo. no, zasada je situacija ovakva kakva jest, stoga ne znam jeli ti se baš uistinu pegla o nečemu što jednostavno zasada ne drži vodu.

Ps. 1

e da, u jednmom se ipak slažemo, da je backup dobra stvar, al nisi li pomislio da ako ti je nešto zaraženo, onda je zaraženo, bilo to na C,D,E,F ili ne znam ni ja kolikom broju diskova, ovih ili onih. dapače, ako dupliraš, onda je još gore, moraš čistiti na svakom od njih.

Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 11:54 (mikica1).
15 godina

mikica1 -> ajmo ovako, po cemu je NOD32 toliko bolji od recimo free Avasta5 ili jos bolje, po cemu je Eset SS-i bolji od CIS-a?

Pusti ono sto pise na internetu, reci mi iz svojeg iskustva, zanima me evo cisto informativno.

P.S.

Nemam namjeru ulazit u bas nikakve rasprave posto je sve receno na jednom drugom pdf-u na kojeg ti je vec kolega Torrente (cini mi se) dao link pa se mozes prebacit tamo, ali volio bih da mi kazes iz iskustva po cemu je bolji.....znaci ne po onome sto citas na netu ili kao jedan nas "kolega" koji uporno tvrdi da je AVG najbolji posto ima najvise downloada na download.com (ili gdje vec).

Uz to ne pise se "P.S. 1" vec "P.P.S."...cisto informativno....bez uvrede, jer nije mi namjera tu vrijedat nekoga.

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
Poruka je uređivana zadnji put pet 13.8.2010 12:06 (win32).
15 godina
neaktivan
mikica1 kaže...
Ps. 1

e da, u jednmom se ipak slažemo, da je backup dobra stvar, al nisi li pomislio da ako ti je nešto zaraženo, onda je zaraženo, bilo to na C,D,E,F ili ne znam ni ja kolikom broju diskova, ovih ili onih. dapače, ako dupliraš, onda je još gore, moraš čistiti na svakom od njih.

Sokrate, backup podataka se ne radi sa stroja koji je zaražen.

Šteta na podacima ovisi o tome koliko često radiš backup i gdje spremaš isti (mediji,diskovi,web).

Ako backupiraš van računala i barem jednom tjedno, šteta je manja nego da to radiš na particiju računala i jednom godišnje.

U tom slučaju, pomirit ću se s tim gubitkom. Naravno, šteta ovisi i o malwareu-ne uništavaju svi podatke. Moraš imat peh, kao što se kaže.

Stoga je prevencija bitna...uzmi CIS i bit će ok.

ZIG ZAG
15 godina
neaktivan

VB RAP Test Results Feb-Aug 2010

http://www.virusbtn.com/vb100/rap-index.xml

Avira Free i Avast Free se drže dosta dobro u odnosu na paid programe.

ZIG ZAG
15 godina
neaktivan
Tetrapak kaže...

Evo stranica na kojoj se mogu pogledati testovi (podaci se često ažuriraju)

http://www.matousec.com/projects/proactive-security-challenge/results.php

Ovo je test HIPS mogućnosti firewallova.

Pogledajte kako stoji CIS, a kako ESET SS.

Mikice, koja će te aplikacija bolje zaštititi od 0-day malwarea?

Besplatna ili plaćena?

ZIG ZAG
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice