opachki.ru

poruka: 6
|
čitano: 1.381
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
trojanac

Zdravo svima. Molim vas za malu pomoć, ako se još netko susreo sa sličnim problemom. Spybot mi je otkrio trojanca opachki.ru. Kada kliknem da popravi odabrane probleme, piše da je sve riješeno, ali, prilikom ponovnog skeniranja, trojanac je opet tu. Isključio sam System restore, i palio Spybota u oba profila (Administrator i drugom). Uvijek ista stvar. Symantec antivirus ga čak niti ne pronalazi. Također sam pokušao skeniranje u Safe modu. Također ništa ne pomaže. Pronađe ga Spybot, izbriše ga, a onda se opet pojavi.

Što da napravim.

Hvala svima na savjetu. :)

15 godina
neaktivan
RE: trojanac
ivek26 kaže...

Zdravo svima. Molim vas za malu pomoć, ako se još netko susreo sa sličnim problemom. Spybot mi je otkrio trojanca opachki.ru. Kada kliknem da popravi odabrane probleme, piše da je sve riješeno, ali, prilikom ponovnog skeniranja, trojanac je opet tu. Isključio sam System restore, i palio Spybota u oba profila (Administrator i drugom). Uvijek ista stvar. Symantec antivirus ga čak niti ne pronalazi. Također sam pokušao skeniranje u Safe modu. Također ništa ne pomaže. Pronađe ga Spybot, izbriše ga, a onda se opet pojavi.

Što da napravim.

Hvala svima na savjetu. :)

probaj s http://www.malwarebytes.org/ ovim možda ti pomoge  samo ga prvo nadogradi pa komplet  skeniraj pa češ vidjeti.....Smijeh....

15 godina
neaktivan
opachki.ru

Skinuo sam program koji si mi preporučio. Skenira upravo. Mislim da će potrajati. Nadam se da će ga uspješno ukloniti. Javim kasnije što je bilo.

15 godina
neaktivan
opachki.ru

Opachki.ru je uspješno izbrisan, nakon 10 skeniranja sa nekoliko alata. TonyM, hvala na preporuci, upalila je, i sad je kompjuter čist.

Pozz. :)

16 godina
neaktivan
RE: opachki.ru
ivek26 kaže...

Opachki.ru je uspješno izbrisan, nakon 10 skeniranja sa nekoliko alata. TonyM, hvala na preporuci, upalila je, i sad je kompjuter čist.

..spybot zaboravi,uz taj norton moraš imat nešto za povremenu provjeru,malwarebytes free (kao što je savjetovano),
i superantispyware free edition,pa provjeri još s njim..onda možeš biti relativno siguran da ti je komp čist..

15 godina
neaktivan
RE: opachki.ru
ivek26 kaže...

nema na čemu tu smo da pomognemo ako možemo.....slažem se da bi trebao imati i superantispyware free edition,  kako su ti trugi rekli ovdje ...pa si stavi i skeniraj......Namigiva...

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice