Maknuti ovaj AV ili ne?

poruka: 32
|
čitano: 7.017
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Maknuti ovaj AV ili ne?
softwaremaniac kaže...

Što manje opterećuje komp: AVG ili Kaspersky? Dajte treba mi neka AV zaštita koja je brza i kvalitetna u isto vrijeme help

Avira AntiVir, COMODO Firewal, WOT, Malwarebytes, CCleaner, Defraggler. Još uvijek imam licencu za Esset, a tri tjedna ispitujem i s ovom kombinacijom sam zadovoljan. Može se i mukte.

15 godina
neaktivan
Maknuti ovaj AV ili ne?

Po meni je jako jako dobra freeware kombinacija. Freeware programi su skoro dobri kao programi koji se plaćaju(normalno,govorim o AV-ovima).Npr. staviš Avira AntiVir Personal jer je detekcija jako dobra,ona je najbolji (po detekciji) freeware AV. Onda staviš SUPERAntiSpyware,ne preporučam Spybot Search & Destroy jer mu nije neka detekcija. Onda neki firewall freeware,ima COMODO,čuo sam same rijeći pohvale al nisam ga koristio i ZoneAlarm sam čuo da je jako dobro kao i Pc Tools Firewall Plus. (nikako nemojte koristiti više od jednomg AV-a,jednog FW,a i jednog AntiSpyware-a...). I još stavite Malwarebyte's Anti-Malware jer je detekcija odlična. Ovo je jedna od najbojih kombinacija,ali govorim samo za FREEWARE.

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice