Koji uzeti?

poruka: 12
|
čitano: 1.290
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Koji uzeti?

Zanima me koji bi firewall stavio na komp, Online armor ili Comodo firewall? Koji je lakši za komp? Kako se konfigurira jedan od njih dvoje? Trenutno imam KIS, potpuno legalan no strašno me živcira što svaki dan dobivam napade od worm.Helkern i nikako da prestanu pa pošto mi ubrzo istiće licenca stavio bi si radije KAV i dobar firewall a vidim da su ova 2 najbolja. Unaprijed hvala

Stjepan
16 godina
neaktivan
RE: Koji uzeti?
stjepanzg kaže...

Zanima me koji bi firewall stavio na komp, Online armor ili Comodo firewall? Koji je lakši za komp? Kako se konfigurira jedan od njih dvoje? Trenutno imam KIS, potpuno legalan no strašno me živcira što svaki dan dobivam napade od worm.Helkern i nikako da prestanu pa pošto mi ubrzo istiće licenca stavio bi si radije KAV i dobar firewall a vidim da su ova 2 najbolja. Unaprijed hvala

http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t10632.html

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
Koji uzeti?

Comoda imam godinu dana i odličan je firewall kad se iskonfigurira-na početku dosta naporan i zbunjujuć,ali malo surfanja po comodo forumu da se nauče osnove i onda nema problema.

OA je isto vrlo dobar (imam ga na laptopu) i nakon instalacije nije tako dosadan i poprilično jednostavan za konfiguraciju.

16 godina
neaktivan
Koji uzeti?

Dakle lakši je Online armor. Ovaj link mi ne znači apsolutno ništa jer mi nigdje ne kažu kako da se riješim tog worm.Helkern. Sigurno postoji razlog zašto konstantno napada, imam tih napada barem 6 dnevno. Onda uzimam Online armor. Hvala na odgovorima

Stjepan
16 godina
neaktivan
stjepanzg kaže...

Dakle lakši je Online armor. Ovaj link mi ne znači apsolutno ništa jer mi nigdje ne kažu kako da se riješim tog worm.Helkern. Sigurno postoji razlog zašto konstantno napada, imam tih napada barem 6 dnevno. Onda uzimam Online armor. Hvala na odgovorima

ja nisam preporučao firewall, nego sam ti dao link gdje raspravljaju o helkernu, tačno, malo guglaj, helkern može nekad uzrokovati i pad sistema, tj gubljenje bitnih podataka

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!!
17 godina
neaktivan
Koji uzeti?

Moja preporuka je svakako PC Tools Firewall iz jednostavnog razloga jer je  jednostavan i besplatan, a nudi odličnu zaštitu. Ovdje imaš test Firewalla pa pogledaj. Inače i ja sam imao KIS i javljao mi je taj napad pa sam otvorio temu na forumu o tome, ali ništa nije pomoglo. Sada sam se ponovno, po kozna koji put, vratio na Aviru Free i PC Tools Firewall.

''I have seen the promised land, but I may not get there with you.'' - Martin Luther King Jr.
16 godina
neaktivan
Koji uzeti?

ja preporučam Comodo Internet Security. njegova cijena je stvarno svakome prihvatljiva = 0 kuna! koristim ga već stvarno dugo i nisam imao nikakvih problema. samo ga treba dobro naštelati i ide sve ko podmazano...

čekamo ramboxa... Namigiva

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
17 godina
Haha, pa zmate da je rambox za Outpost firewall kojeg također i potpisujem.
16 godina
Koji uzeti?

Ghostwall.

17 godina
jurluk kaže...

ja preporučam Comodo Internet Security. njegova cijena je stvarno svakome prihvatljiva = 0 kuna! koristim ga već stvarno dugo i nisam imao nikakvih problema. samo ga treba dobro naštelati i ide sve ko podmazano...

čekamo ramboxa... Namigiva

di je sada kalea da se malo svadate :D

15 godina
neaktivan
Koji uzeti?

moja ti je preporuka da ne gledaš koji je dobar za komp nego za tvoje živceSmijeh

IVAN
16 godina
neaktivan
Koji uzeti?

Moja preporuka Outpost Firewall Free

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice