HTML: Script-inf

poruka: 6
|
čitano: 2.921
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
HTML: Script-inf problem

E ovak odjednom mi počelo zahebavati pojavljivati mi se ovakva ili slični warning od avasta kad god pokušavam otvorit neku web stranicu,

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 22:56 (Kora).
15 godina
Re: HTML: Script-inf problem

Zadnji update je nešto zeznuo. Ugasi Avastove shieldove na npr. 1 sat; valjda će to uskoro popraviti.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
15 godina
protjeran
deadman kaže...

Zadnji update je nešto zeznuo. Ugasi Avastove shieldove na npr. 1 sat; valjda će to uskoro popraviti.

To sam i napravio. Da li je i tebi isto? I da li je nešto opasno to? Ak možeš malo detaljnije

Dinamo živi vječno
15 godina
Kora kaže...
deadman kaže...

To sam i napravio. Da li je i tebi isto? I da li je nešto opasno to? Ak možeš malo detaljnije

Ja ne koristim Avasta, ali vidim da su se ljudi uspaničarili na njihovom forumu. Čak im i sama stranica malo radi, malo ne.

Još nema službene obavijesti što je točno pošlo po zlu.

EDIT: False positive issues with virus defs 110411-1

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it
Poruka je uređivana zadnji put pon 11.4.2011 23:46 (deadman).
16 godina
HTML: Script-inf

To se isto meni desilo nekidan, našao 2000+ zaraženih datoteka, blokirao pristup nekim stranicama, ja stavio sa sve popravi ili obriše, valjda nije nesto shebo {#}

AMD FANOBY !!
15 godina
neaktivan
Re: HTML: Script-inf
bik kaže...

To se isto meni desilo nekidan, našao 2000+ zaraženih datoteka, blokirao pristup nekim stranicama, ja stavio sa sve popravi ili obriše, valjda nije nesto shebo {#}

Provjeri Virus chest.

Ako još imaš te fajlove unutra, napravi Restore.

The lesbians next door bought me a Rolex for my birthday. I think they misunderstood when I said I wanna watch.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice