istekla mi licenca za NOD 32 i sada bih trebao neki free antivirus. molim preporuke i ako je moguće link.
hvala
istekla mi licenca za NOD 32 i sada bih trebao neki free antivirus. molim preporuke i ako je moguće link.
hvala
i koji da sad od ta tri odaberem?
slažem se s ovim......probaj pa vidi......pa odluči..........
Ja bih iz izbora izbacio AVG, kažu da je jako loš (iako osobno nisam imao problema sa virusima dok sam ga koristio).
MSE ne mogu komentirati jer ga nisam isprobao.
Avira ima bolju detekciju od avast!a, ali i više False Positivea. U brzini skeniranja pobjeđuje avast!.
Na tebi je da odlučiš, možda ti AV-Comparatives review pomogne pri izboru.
Ja bih iz izbora izbacio AVG, kažu da je jako loš (iako osobno nisam imao problema sa virusima dok sam ga koristio).
MSE ne mogu komentirati jer ga nisam isprobao.
Avira ima bolju detekciju od avast!a, ali i više False Positivea. U brzini skeniranja pobjeđuje avast!.
Na tebi je da odlučiš, možda ti AV-Comparatives review pomogne pri izboru.
ja sam imao i imam upravo sad, pokupio confickera i avg nezna šta da napravi :@ a i da nezaboravim ima dosta lažnih dojava (false positive)
ja ti preporučam aviru free + malwarebytes
avira ti je real time zaštita, a malwarebytes je samo scanner, jedan od najboljih scannera, čak njegov scanner konkurira s komercijalnim porogramima. povremeno sceniraj s malwarebytesom i ako nađe izbrisat če tako da si siguran!