FireWall? zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 2.452
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
FireWall?

Pozz....evo upravo sam si skino FireWall Ashampoo....jeli to ista valja ili da si skinem drugi....ako nevalja mozete mi neki preporucit!? :)

15 godina
neaktivan
FireWall?

Imaš već nekoliko tema na forumu o odabiru firewalla, antivirusa i sl. Koliko sam uspjela zaključiti iz postova drugih korisnika da Ashampoo i nije najbolji izbor te da se češće preporučuju Outpost, Online Armor, PC Tools,... Pročačkaj po forumu i pročitaj ostale postove.

16 godina
FireWall?

Ako imaš windowse 7 dovoljan ti je i WF. Samo malo korigiraš outbound konekcije...

www.hrphotocontest.com
14 godina
neaktivan
FireWall?

Imam windows xp :/...

16 godina
RE: FireWall?
MatijaCH kaže...

Pozz....evo upravo sam si skino FireWall Ashampoo....jeli to ista valja ili da si skinem drugi....ako nevalja mozete mi neki preporucit!? :)

-najmanje ti je potreban (još jedan) Firewall...

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
15 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Ako imaš windowse 7 dovoljan ti je i WF. Samo malo korigiraš outbound konekcije...

Može mali tut :)) ?

15 godina
odjavljen
MatijaCH kaže...

Comodo FW.

Online Armor.

Stavi si jedan od ta dva. Dobar je i pc tools fw, na tebi je da izabereš.

Poruka je uređivana zadnji put pon 30.8.2010 22:51 (kingmedo).
16 godina
FireWall?

Ništa posebno,WF je po defaultu namješten da propušta sve izlazne konekcije bez pitanja (npr. Comodo je toliko dosadan da pita i za trivijalne stvari). U naprednim opcijama kod wf možeš posebno definirati tj kreirati "rulese" za pojedine izlazne konekcije npr. aplikacije koje ne želiš da ti pristupaju Inernetu...Sve u svemu,treba malo više klikati.

www.hrphotocontest.com
16 godina
neaktivan
FireWall?
World Championships: 7, GP started: 263, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,407
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice