Pozz....evo upravo sam si skino FireWall Ashampoo....jeli to ista valja ili da si skinem drugi....ako nevalja mozete mi neki preporucit!? :)
FireWall?
- poruka: 9
- |
- čitano: 2.454
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Imaš već nekoliko tema na forumu o odabiru firewalla, antivirusa i sl. Koliko sam uspjela zaključiti iz postova drugih korisnika da Ashampoo i nije najbolji izbor te da se češće preporučuju Outpost, Online Armor, PC Tools,... Pročačkaj po forumu i pročitaj ostale postove.
Ako imaš windowse 7 dovoljan ti je i WF. Samo malo korigiraš outbound konekcije...
Imam windows xp :/...
Pozz....evo upravo sam si skino FireWall Ashampoo....jeli to ista valja ili da si skinem drugi....ako nevalja mozete mi neki preporucit!? :)
-najmanje ti je potreban (još jedan) Firewall...
Ako imaš windowse 7 dovoljan ti je i WF. Samo malo korigiraš outbound konekcije...
Može mali tut :)) ?
Stavi si jedan od ta dva. Dobar je i pc tools fw, na tebi je da izabereš.
Ništa posebno,WF je po defaultu namješten da propušta sve izlazne konekcije bez pitanja (npr. Comodo je toliko dosadan da pita i za trivijalne stvari). U naprednim opcijama kod wf možeš posebno definirati tj kreirati "rulese" za pojedine izlazne konekcije npr. aplikacije koje ne želiš da ti pristupaju Inernetu...Sve u svemu,treba malo više klikati.