Dos attack zaključana tema

poruka: 9
|
čitano: 6.307
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Dos attack

pozdrav.da li mi neko moze reci sta tacno moze uraditi dos attack u cmd.imam ip od neke osobe i zanima me sta sve mogu da uradim toj osobi sa ip adresom.pokusao sam dos attack.ali ne znam kako radi.evo slika da vidite na sta mislim.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 2:44 (moRtal_ze).
16 godina
Dos attack

Radi da ćeš zbog sličnih pokušaja biti isključen od strane abuse službe tvoga davatelja internet usluga. Koliko mi je poznato za pokušaj Denial of Service napada prvo isključenje je na minimalno mjesec do 3 mjeseca. Bez obzira što si ostao bez usluge interneta primoran si ju plaćati. Za ponovljene pokušaje abuse služba obaviješta policiju pa se ti objašnjavaj zašto ti je došlo da DOS-aš određenu osobu i plati kaznu za to.

Preporučam da slične ne legalne radnje i ine pokušaje hakiranja ne reklamiraš na forumu ili bilo gdje na internetu jer administratori vide tvoju adresu i komotno ju osobno mogu proslijediti i zatražiti tvoje isključenje zbog nepoštivanja pravila foruma i internet bontona. Svašta ...

ne prestajemo se igrati zato što ostarimo, starimo zato što se prestajemo igrati - Flegma
16 godina
neaktivan
RE: Dos attack
moRtal_ze kaže...

pozdrav.da li mi neko moze reci sta tacno moze uraditi dos attack u cmd.imam ip od neke osobe i zanima me sta sve mogu da uradim toj osobi sa ip adresom.pokusao sam dos attack.ali ne znam kako radi.evo slika da vidite na sta mislim.

Ovo je ilegalno,i protivi se svim pravilima ovog foruma.

xZero-Hacking is life!
17 godina
Dos attack

E moj Edine iz Zenice, kako li ces karton spusiti :D.

We are born naked, wet, and hungry. Then things get worse. It's better to keep your mouth shut and give the impression that you're stupid than to open it and remove all doubt.
16 godina
neaktivan
Dos attack

Ne shvaćam zašto uopće raditi DoS napad? Ak želiš pokazat frendu da si faca, pokaži mu to na neki drugi način.

Neelix: Coffee, Anyone... Captain [Offering coffee] ? | Kathryn Janeway: No Thanks, I've had enough. One more cup and I'll jump to warp.
15 godina
protjeran
Dos attack

Pinganje nije dos attack.

Kako ne volim skiddie i slične.

Prepolovit ću pučanstvo jer ne volim kretene
17 godina
neaktivan
moRtal_ze kaže...

LOL

kako je rekao kolega iznad pinganje nije dos attack... užas ljudi, dajte se malo informirajte prije nego što krenete otvarat debilne teme.

link: http://lmgtfy.com/?q=dos+attack.

goodye kaže...

E moj Edine iz Zenice, kako li ces karton spusiti :D.

tek sad sam vidio, još jedan veliki LOL za autora... dobro da nije ostavio i jmbg!

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.12.2009 11:07 (r420r).
16 godina
neaktivan
moRtal_ze kaže...

16 godina
neaktivan
Dos attack

ma mislim da i on zna da pinganje nije dos attack ali je tija pokazat da moze pingat frenda.

i da ima tu ip adresu....

sad kad si pinga napravi ovo:

..............................................

pa ovo:

.............................................

i na kraju ovo:

............................................

pa ces dobit ovo:

...........................................

nadam se da sam pomogaoCool

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice