Danas sam spojio Mp4 player na računalo i antivirus je otkro crv na njemu Worm:Win32/Autorun!inf odmah sam ga uklonio sa Microsoft Security Essentials. Koliko je taj crv opasan i jesam li sad siguran kad sam ga uklonio da je moje računalo ispravno za rad.
Crv pomoč
- poruka: 15
- |
- čitano: 2.192
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
Skini Malware Bytes Anti-Malware i s njim poskeniraj komp i pobriši viruse.
Skeniraj s MBAM -om
MA uklonio sam ja sve viruse i kaže antivirus da je komp čist mene zanima je li sad komp ispravan
MA uklonio sam ja sve viruse i kaže antivirus da je komp čist mene zanima je li sad komp ispravan
misliš jel čist od virusa?
-instaliraj si neki free antivirus (Avast ili nešto sl.) da budeš malo sigurniji i opreznije surfaj internetom.
A microsoft secutiry Essentials nije dobar antivirus?
Danas sam spojio Mp4 player na računalo i antivirus je otkro crv na njemu Worm:Win32/Autorun!inf odmah sam ga uklonio sa Microsoft Security Essentials. Koliko je taj crv opasan i jesam li sad siguran kad sam ga uklonio da je moje računalo ispravno za rad.
Ako si uklonio, nemas sta brinuti. Sve je ok.
A microsoft secutiry Essentials nije dobar antivirus?
Microsoft Security Essentials je po svim testovima loš antivirus.Ja ti preporučam da si instalirar Aviru Free
a pobogu sine...
onda je li????
halooo
Ne moraš spamati svakih 10 minuta.... da , vjerojatno ti je komp sada siguran
Dabi otkrio dali je racunalo cisto moras s dodatnim alatim proskenirati tj vidjeti i drugo misljenje.Zato su ti savijetovali da proskeniras s malwarebytes.Hitman pro,superantispyware.I svi skeneri mogu reci da je uredu a ti sumljas onda se naprave logovi pa ti tko se razumije pogleda.Zato provjeri s dodatnim alatima skenerima pa ces biti mirniji.Evo jos nesto o tome crvu pa ce ti biti malo jasnije http://www.f-secure.com/v-descs/worm_w32_autorun.shtml
onda je li????
Ne, monitor ce ti se sada zarotirati za 360° i eksplodirati. Ja mislim da bi bilo najpametnije da pozoves egzorcista.
onda je li????
Ne, monitor ce ti se sada zarotirati za 360° i eksplodirati. Ja mislim da bi bilo najpametnije da pozoves egzorcista.
e da bar... kad mu pocne dimit iz pojacala... ufff.. ne bih ti bio u kozi... da sam na tvom mjestu spakuj zenu, dicu i pravac njemacka...