opet ja.moloim vas ako ima da mi preporučite program za brisanje i daljnje onemogućivanje index dat cookija.
free version please.
opet ja.moloim vas ako ima da mi preporučite program za brisanje i daljnje onemogućivanje index dat cookija.
free version please.
već par dana koristim smart protector pro probnu verziju.uskoro ističe.
koristim firefox.ako zna neko provjerenu free verziju namjenjenu baš index dat cookijima.
već par dana koristim smart protector pro probnu verziju.uskoro ističe.
koristim firefox.ako zna neko provjerenu free verziju namjenjenu baš index dat cookijima.
Napisao si da koristiš Firefox. To je ok. Ali zašto koristiš taj za mene ali siguran sam i za većinu članova Foruma potpuno nepoznati program koji uopće ne podržava Firefox već radi samo s IE i "čisti" samo IE ( nešto malo pročito na webu ).
ok.maknuo sam smart protector.koristim duže vrijeme ccleaner.hvala na pomoći.
Nisam baš siguran da će ti nekakvi programčići uspjeti obrisati index.dat, jer - ako se dobro sjećam - ne može ga se obrisati dok je explorer.exe u memoriji. Brisao sam ga tako da iz Task Managera ubijem explorer.exe, pokrenem cmd.exe kao novi proces i obrišem gada. Nakon toga ponovno pokrenem explorer.exe proces. Ista procedura za brisanje recyclera. Nisam isprobavao na Sedmici.