Avira

poruka: 5
|
čitano: 1.918
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Avira

poz kad insaliram aviru cijeli kompijuter mi se uspori a internet da i ne pricam smanji mi se download 50 % kad igram igrice online ispada mi iz igrice.kad je izbrisem sve radi ok.po meni je avira medju boljim antivirusima i mislim da ga kupim ali ovako mi se ne kupuje.slicna stvar mi je i sa bit defenderom koji mi je poklonio kolega sa foruma orginal ali pravi problem.sada imam kaspersky trial sta po vama da radim koji mi je najbolji antivirus da kupim

15 godina
neaktivan
Re: Avira
mirkossam kaže...

poz kad insaliram aviru cijeli kompijuter mi se uspori a internet da i ne pricam smanji mi se download 50 % kad igram igrice online ispada mi iz igrice.kad je izbrisem sve radi ok.po meni je avira medju boljim antivirusima i mislim da ga kupim ali ovako mi se ne kupuje.slicna stvar mi je i sa bit defenderom koji mi je poklonio kolega sa foruma orginal ali pravi problem.sada imam kaspersky trial sta po vama da radim koji mi je najbolji antivirus da kupim

Osobno ne vjerujem da je do Avire nego do necega drugoga na tvome kompjuteru.Avira je lagana i nebi smila stvarati takve probleme dok je za Bitdefender to vec neka druga prica.Ne znam kako si i sto instalirao ali ako je sve kako treba Avira bi trebala raditi.Sto se tice dali da kupis ili ne ako se mene pita ja nebi jel ima dobre zastite i free ali o tome svatko ima svoju teoriju.Zato sam odluci sto ti je najbolje.

http://slikaricaliky.weebly.com/
17 godina
neaktivan
Avira

Probaj pogledati da ti nije ostalo što od starog antivirusa ili Windows Defender da nije upaljen.

Don't believe what you're told. Double check.
16 godina
neaktivan
mirkossam kaže...

poz kad insaliram aviru cijeli kompijuter mi se uspori a internet da i ne pricam smanji mi se download 50 % kad igram igrice online ispada mi iz igrice.kad je izbrisem sve radi ok

napiši koji su to windowsi i koju konfiguraciju imaš
i možda je bolje pitanje : kako deinstaliraš te silne antiviruse ?

13 godina
neaktivan
ja sam prije koristio aviru,i usporavala mi je internet,sad imam avg,i sve normalno radi!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice