Da li je kakva razlika između nje i avira antivir free?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
http://www.free-av.com/en/products/1/avira_antivir_personal__free_antivirus.html
Pogledaj na web stranici
EDIT:
pogledaj i na forum pri vrh ove stranice
:)
Nemojte instalirat Aviru 9 jer mi je zeznula Windowse i nisam moga dić Windowse osim na safe modu jer je podesila Windows Command Prompt Console po sebi i stalno mi se rušio WIndows nemojte instalirat !!
p.s Instalirajte na vlastitu odgovornost ja samo znam da ću ostati na Aviri 8 sve dok devetka ne izađe u Bugu i čujem njihovo mišljenje !!
NEMOJTE INSTALIRAT AVIRU 9 JER MI JE ZEZNULA WINDOWSE I NISAM MOGAO DIĆ WINDOWSE OSIM NA SAFEMODU JER JE PODESILA WINDOWS COMMAND PROMPT CONSOLE PO
SEBI I STALNO MI SE RUŠIO WINDOWS NEMOJTE INSTALIRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S INSTALIRAJTE NA VLASTITU ODGOVORNOST JA SAMO ZNAM DA ĆU OSTAT NA AVIRI 8 SVE DOG DEVETKA NE IZAĐE U BUGU I ČUJEM NJIHOVO MIŠLJENJE !!!
NEMOJTE INSTALIRAT AVIRU 9 JER MI JE ZEZNULA WINDOWSE I NISAM MOGAO DIĆ WINDOWSE OSIM NA SAFEMODU JER JE PODESILA WINDOWS COMMAND PROMPT CONSOLE PO
SEBI I STALNO MI SE RUŠIO WINDOWS NEMOJTE INSTALIRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
P.S INSTALIRAJTE NA VLASTITU ODGOVORNOST JA SAMO ZNAM DA ĆU OSTAT NA AVIRI 8 SVE DOG DEVETKA NE IZAĐE U BUGU I ČUJEM NJIHOVO MIŠLJENJE !!!
Kod mene je sve u redu Avira Premium 9 radi bez problema i nista nije srusila i potrgala no ja sam valjda pao s marsa, malo su je estetski promjenili i dodali neke nove funkcije i to je to a i upozorenja su malo drukcija tj preglednija tri palca gore za Aviru!!!
Da li je kakva razlika između nje i avira antivir free?
malo je glupo što se devetka ne skine automatski preko updatea...
Preporuca se da se makne stara verzija Avire 8 prije stavljanja nove verzije 9 to stvarno nije problem nikakav niti veliki posao jer je kod nekih ljudi bilo problema s nadogradnjom na novu verziju pa da ne bi bilo problema ukloni se stara i gotovo!!!
ima li ko link za neku promociju od 3 miseca (moze i vise) za aviru 9
Avira promocija 6 miseci djabe
https://license.avira.com/en/promotion-8821dtghledngvzkrrqr