Avira 9

poruka: 15
|
čitano: 3.158
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Avira 9

Da li je kakva razlika između nje i avira antivir free?

17 godina
protjeran
RE: Avira 9
Q6600 , EX38-DS4, OCZ DDR2 4GB 1000MHz, HD4870 1G stoncin3@windowslive.com
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 18:27 (stoncin3).
17 godina
Avira 9

Nemojte instalirat Aviru 9 jer mi je zeznula Windowse i nisam moga dić Windowse osim na safe modu jer je podesila Windows Command Prompt Console po sebi i stalno mi se rušio WIndows nemojte instalirat !!

p.s Instalirajte na vlastitu odgovornost ja samo znam da ću ostati na Aviri 8 sve dok devetka ne izađe u Bugu i čujem njihovo mišljenje !!

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 21:36 (Tux Slave).
16 godina
neaktivan
Mitch kaže...

NEMOJTE INSTALIRAT AVIRU 9 JER MI JE ZEZNULA WINDOWSE I NISAM MOGAO DIĆ WINDOWSE OSIM NA SAFEMODU JER JE PODESILA WINDOWS COMMAND PROMPT CONSOLE PO

SEBI I STALNO MI SE RUŠIO WINDOWS NEMOJTE INSTALIRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S INSTALIRAJTE NA VLASTITU ODGOVORNOST JA SAMO ZNAM DA ĆU OSTAT NA AVIRI 8 SVE DOG DEVETKA NE IZAĐE U BUGU I ČUJEM NJIHOVO MIŠLJENJE  !!!

zeznilo ti i caps lock ocito.....
17 godina
insomniac_cro kaže...
Mitch kaže...

NEMOJTE INSTALIRAT AVIRU 9 JER MI JE ZEZNULA WINDOWSE I NISAM MOGAO DIĆ WINDOWSE OSIM NA SAFEMODU JER JE PODESILA WINDOWS COMMAND PROMPT CONSOLE PO

SEBI I STALNO MI SE RUŠIO WINDOWS NEMOJTE INSTALIRAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

P.S INSTALIRAJTE NA VLASTITU ODGOVORNOST JA SAMO ZNAM DA ĆU OSTAT NA AVIRI 8 SVE DOG DEVETKA NE IZAĐE U BUGU I ČUJEM NJIHOVO MIŠLJENJE  !!!

zeznilo ti i caps lock ocito.....
 kak si pogodio a cijelo vrijeme je bio ugašen ?!
92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis
17 godina
Avira 9

Kod mene je sve u redu Avira Premium 9 radi bez problema i nista nije srusila i potrgala no ja sam valjda pao s marsa, malo su je estetski promjenili i dodali neke nove funkcije i to je to a i upozorenja su malo drukcija tj preglednija tri palca gore za Aviru!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
16 godina
neaktivan
big_guy kaže...

Da li je kakva razlika između nje i avira antivir free?

krivo su formulirao pitanje. jer postoje avira 8.2 i 9 i u svakoj od tih još postoje free (personal), premium, security suite, professional i još razno razne verzije za servere itd

uostalom, već postoji takva tema, pa bi bilo lijepo da se tamo raspravlja o tome

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.3.2009 23:26 (jurluk).
16 godina

malo je glupo što se devetka ne skine automatski preko updatea...

16 godina
neaktivan
DaffyDuck kaže...

Meni se skinila,tj. pokazala da je dostupna i samo napravio upgrade.
C2D E6550,Abit IP35-E, 2 GB Kingmax(800 Mhz), 8800 GTS 320 MB, WD 400 GB, Philips 200 WS
16 godina
neaktivan
shark kaže...
DaffyDuck kaže...

da. samo u postavkama kod update treba stavit kvačicu na notify user if product updates are available i onda bi sve trebalo bit ok
16 godina
jurluk kaže...
shark kaže...
DaffyDuck kaže...

da. samo u postavkama kod update treba stavit kvačicu na notify user if product updates are available i onda bi sve trebalo bit ok
 hvala
17 godina
Avira 9

Preporuca se da se makne stara verzija Avire 8 prije stavljanja nove verzije 9 to stvarno nije problem nikakav niti veliki posao jer je kod nekih ljudi bilo problema s nadogradnjom na novu verziju pa da ne bi bilo problema ukloni  se stara i gotovo!!!Cool

Athlon 64 LE-1620 (3.0ghz) - Golden Orb 2 - Kingmax Mars 1GB ddr2 800 (960mhz) - Seagate Baracuda 160gb - Seasonic S12II 430w - Samsung SM 2232BW - Gigabyte MA790X - DS4 - Ati Crosfire HD 3650 x2
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.3.2009 0:30 (rambox).
16 godina
neaktivan
Avira 9

ima li ko link za neku promociju od 3 miseca (moze i vise) za aviru 9

16 godina
neaktivan
Avira 9
Don't be surprise when a crack in the ice appears under your feet
16 godina
neaktivan
Avira 9

Avira promocija  6 miseci djabe