Avast 5 problem

poruka: 105
|
čitano: 20.429
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
RE: Avast 5 problem
patch123 kaže...
blackalbum kaže...
patch123 kaže...

evo skidam sad norton antivirus 2010

90 dana trial

moram to da iskoristim,sigurno je taj trial bolji od svih free av-a

šta vi mislite ?

ja mislim da je ali ako ćeš ga kupiti jako je skup,a crackiran av ti ne valja,moj savjet ti je kaspersky jednako dobar,ako ne i bolji a jeftiniji

ma uzet ću ovog 90 dana pa ću onda vidit šta dalje

3 mjeseca je ipak dosta zaštite

gledao sam neke recenzije izgleda da je ovaj 2010 dobar ,malo su ga ispeglali

17 godina
Avast 5 problem

Ma uživaj sa avira-om

bolje ti i ne treba

razina detekcije odlična, uz ovaj savjet za uklanjanje pop-upa sa reklamom je čisto dovoljna

15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...
patch123 kaže...
blackalbum kaže...
patch123 kaže...

evo skidam sad norton antivirus 2010

90 dana trial

moram to da iskoristim,sigurno je taj trial bolji od svih free av-a

šta vi mislite ?

ja mislim da je ali ako ćeš ga kupiti jako je skup,a crackiran av ti ne valja,moj savjet ti je kaspersky jednako dobar,ako ne i bolji a jeftiniji

ma uzet ću ovog 90 dana pa ću onda vidit šta dalje

3 mjeseca je ipak dosta zaštite

gledao sam neke recenzije izgleda da je ovaj 2010 dobar ,malo su ga ispeglali

Floki kaže...

Ma uživaj sa avira-om

bolje ti i ne treba

razina detekcije odlična, uz ovaj savjet za uklanjanje pop-upa sa reklamom je čisto dovoljna

vjerujem da je ovaj trial bolji od avire,pa 3 mjeseca ću uživati

ako mi se stvarno svidi onda ga možda kupim

ako vidim da je kaspersky puno povoljniji,onda ću njega testirati i ako se pokaže dobar uzimam ga

uglavnom ne želim crackiran av,ionako sve keyeve blokiraju a više se isplati uzeti av nego rušiti sistem svako malo xD

vidim da je opako dobar ovaj norton,tek 10 000 filesa skenirao a već našao 2 security risks

jest da je risk LOW,neka 2 tracking cookies

tko želi serial od eversta nek mi se javi na pp
Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 22:36 (patch123).
15 godina
Avast 5 problem

svi forsiraju aviru,ali ja više vjerujem kasperkom kojeg imam kao internet security,od kada sam kupio tu licencu nemam nikakvih problema sa virusima,nije ti puno dati 370 kn ako će te taj program zauvijek riješiti virusa,ovo su moja iskustva sa kis 2010,dok me nod 32 iznevjerio više puta

17 godina
Avast 5 problem

btw. čemu petljanje sa trial-ima

ili instalacija crackiranog av-a

dobio si najbolji mogući savjet - avira + način uklanjanja reklamnog pop-upa

ako je dobar free, uzmi free

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 22:41 (Floki).
17 godina
blackalbum kaže...

svi forsiraju aviru,ali ja više vjerujem kasperkom kojeg imam kao internet security,od kada sam kupio tu licencu nemam nikakvih problema sa virusima,nije ti puno dati 370 kn ako će te taj program zauvijek riješiti virusa,ovo su moja iskustva sa kis 2010,dok me nod 32 iznevjerio više puta

čuj, ja imam koncept da za kućnu upotrebu koristim free rješenje

stvar taktike

ni dok sam imao avast nisu mi virusi ulijetali, a na aviru sam prešao kad sam našao ovaj savjet za micanje reklame

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 22:47 (Floki).
15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

normalno da se avira i kaspersky ne mogu uspoređivati

kaspersky je mnogo bolji

Floki kaže...

btw. čemu petljanje sa trial-ima

ili instalacija crackiranog av-a

dobio si najbolji mogući savjet - avira + način uklanjanja reklamnog pop-upa

ako je dobar free, uzmi free

ma ne može nikad free antivirus biti ko onaj sa licensom

avira,avast sve jedno te isto

ali kaspersky i norton su već druga kategorija,kada se pruža prilika od 90 dana triala zašto je ne iskoristiti

aviru ionako mogu skinuti kad god mi padne na pamet

15 godina
Floki kaže...
blackalbum kaže...

čuj, ja imam koncept da za kućnu upotrebu koristim free rješenje

stvar taktike

ni dok sam imao avast nisu mi virusi ulijetali, a na aviru sam prešao kad sam našao ovaj savjet za micanje reklame

dobro ti koristi aviru,ali ako sam dao 5600 kn za laptop mogu još i 300 da mi se ne kotu gamadi po kompjutoru,imaš kaspersky i mozak na pašu,naravno nećeš skidati sa crack stranica i ostalih koje su pune virusa

15 godina
neaktivan
blackalbum kaže...

dobro ti koristi aviru,ali ako sam dao 5600 kn za laptop mogu još i 300 da mi se ne kotu gamadi po kompjutoru,imaš kaspersky i mozak na pašu,naravno nećeš skidati sa crack stranica i ostalih koje su pune virusa

potpuno se slažem sa tobom

ako se već ima toliko para za komp,nije problem ni izdvojiti 300-500 kuna za najbolji internet security što ima na tržištu

najbitnije je znati se ponašati na netu,ne ići na sumnjive stranice ali opet se pokupi neki virus

ako se pametno ponašaš i dodaš još 300-500 kuna gotovo je nemoguće da će ti virusi išta napraviti kompu

free antivirusi štite od virusa,ali naravno sigurno ne u tolikoj mjeri kao oni od 300 kuna

da jesu,onda ne bi bili free :D

17 godina
Avast 5 problem

pa onda uzmi VIPRE kad već plaćaš, po recenzijama najbolja detekcijaNamigiva

15 godina
patch123 kaže...
blackalbum kaže...

potpuno se slažem sa tobom

ako se već ima toliko para za komp,nije problem ni izdvojiti 300-500 kuna za najbolji internet security što ima na tržištu

najbitnije je znati se ponašati na netu,ne ići na sumnjive stranice ali opet se pokupi neki virus

ako se pametno ponašaš i dodaš još 300-500 kuna gotovo je nemoguće da će ti virusi išta napraviti kompu

free antivirusi štite od virusa,ali naravno sigurno ne u tolikoj mjeri kao oni od 300 kuna

da jesu,onda ne bi bili free :D

glavno da smo se složili

15 godina
neaktivan
Avast 5 problem

meni je norton našao dvije prijetnje i za razliku od glupog avasta uspio ih je izbrisati xD

15 godina
patch123 kaže...

meni je norton našao dvije prijetnje i za razliku od glupog avasta uspio ih je izbrisati xD

eto ti razlika između free i komercijalnih riješenja,učinkovitost

17 godina
patch123 kaže...

a što ti je on našao, jel onaj tracking cookie o kojem si govorio

15 godina
neaktivan
Floki kaže...
patch123 kaže...

našao mi je 2 tracking cookiea koja avast,avira,malwarebytes i ostale nisu uspjeli pronaći

16 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Floki kaže...
patch123 kaže...

našao mi je 2 tracking cookiea koja avast,avira,malwarebytes i ostale nisu uspjeli pronaći

to je stvarno dokaz vrhunske učinkovitosti i mana ovih besplatnih niškoristi av-aCool

17 godina
patch123 kaže...
Floki kaže...
patch123 kaže...

e vidiš , ta dva tracking cookie-a si mogao riješiti i da si u firefox-u stisnuo ctrl+SHIFT+DELETE

zavidan posao od Nortona, dva tracking cookie-a

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 23:20 (Floki).
15 godina
neaktivan
Floki kaže...
patch123 kaže...
Floki kaže...
patch123 kaže...

e vidiš , ta dva tacking cookie-a si mogao riješiti i da si u firefox-u stisnuo ctrl+SHIFT+DELETE

zavidan posao od Nortona, dva tracking cookie-a

pa za free av stvarno bi bilo bolje da je ovo bio zahtjevan posao

jer ako nijedan od njih ne može pronaći to što ti kažeš da je prelagano....

naravno da mislim da su norton i kaspersky puno bolji od free antivirusa

ali avast i avira su ti dobri za sprečavanje virusa,sigurno bolje imati njih nego ništa

naravno da nemaju toliko učinkovitost ali ako se pametno surfa ne bi trebalo biti većih problema

a pohvala za avast,komp koristim već 4 mjeseca i jedino što je norton koji slovi za jedan od najboljih av-a uspio naći su 2 tracking cookiesa(low risk)

ili je avast dobar u sprečavanju,ili sam ja jako oprezan surfer:D

ja sam podosta oprezan,otišao sam koji put na neku opasnu stranicu ali većinom posjećujem sigurne stranice pa valjda ni sa free av-om ne bi trebalo biti problema

Poruka je uređivana zadnji put uto 23.2.2010 23:23 (patch123).
15 godina
neaktivan

Po stoti put, AV se nikada ne koristi sam, nego u kombinaciji s ostalim slojevima antimalware zaštite.

Dakle, uz Aviru free (može i Avast) stavite Threatfire i GeSWall free i imate vrhunsku zaštitu uz malu potrošnju resursa računala (44 MB RAMa s Avirom upravo sad kod mene).

Plus što ste uštedjeli lijepu svotu kuna.

Tko dokaže probijanje ove navedene kombinacije, ima od mene ćevape i pivu! Osmijeh

15 godina
neaktivan
siketa kaže...

Po stoti put, AV se nikada ne koristi sam, nego u kombinaciji s ostalim slojevima antimalware zaštite.

Dakle, uz Aviru free (može i Avast) stavite Threatfire i GeSWall free i imate vrhunsku zaštitu uz malu potrošnju resursa računala (44 MB RAMa s Avirom upravo sad kod mene).

Tko dokaže probijanje ove navedene kombinacije, ima od mene ćevape i pivu! Osmijeh

...je ovo je točno i slažem se s tobom.Prijatelju patch nemoj se zavaravati da ako imaš neku plačenu verziju možeš iči kamo želiš nije ni to baš sigurno,a druga stvar sam u postovima navodiš da ne ideš nikamo osim na nekih par stranica koje su i onako sigurne pa se pitam što če ti onda plačene verzije? Jedino ako želiš pare bacati?

E sad ti možeš kupiti ali ako ideš na one stranice koje si naveo nevidim razlg kupnje Kasperskog ili Nortona.No čuj sam odlučuješ!

Mslim da su ti ostali dobru zaštitu i to free tj besplatnu preporučili,a sad ti možeš sam odlučiti što češ!Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 8:56 (TonyM).
15 godina
neaktivan
TonyM kaže...
siketa kaže...

...je ovo je točno i slažem se s tobom.Prijatelju patch nemoj se zavaravati da ako imaš neku plačenu verziju možeš iči kamo želiš nije ni to baš sigurno,a druga stvar sam u postovima navodiš da ne ideš nikamo osim na nekih par stranica koje su i onako sigurne pa se pitam što če ti onda plačene verzije? Jedino ako želiš pare bacati?

E sad ti možeš kupiti ali ako ideš na one stranice koje si naveo nevidim razlg kupnje Kasperskog ili Nortona.No čuj sam odlučuješ!

Mslim da su ti ostali dobru zaštitu i to free tj besplatnu preporučili,a sad ti možeš sam odlučiti što češ!Smijeh

ne idem na opasne stranice,samo ponekad ih posjetim i to je vrlo rijetko

ali dovoljno je jednom pa da uđe neka beštija na računalo xD

17 godina
Avast 5 problem
15 godina
neaktivan
Avast 5 problem

Nego da pitam jeli netko primjetio usporavanje neta sa avastom jer on ima ugrađeni neki silent firewall koji stalno skenira i brzina neta se prepolovi, jeli to samo kod mene ili ne?

15 godina
neaktivan
Evil Philanthropist kaže...

Nego da pitam jeli netko primjetio usporavanje neta sa avastom jer on ima ugrađeni neki silent firewall koji stalno skenira i brzina neta se prepolovi, jeli to samo kod mene ili ne?

rekao bih da je kod mene sve isto

15 godina
protjeran

Pozdrav svima. Nov sam na Forumu i za sada samo čitam ali me je ova tema zainteresirala pa sam se ipak odlučio javiti. Norton Antivirus 2010 je odličan program. No zna imati jednu gadnu manu kao i ostali Nortonovi proizvodi Norton 360 i Norton Internet Security, a ta je da budu jako tvrdoglavi kod deinstalacije odnosno ne daju se deinstalirati. Da li instalirani Norton Antivirus 2010 vidiš u Control Panelu pod Add or Remove programs.  

15 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...

Pozdrav svima. Nov sam na Forumu i za sada samo čitam ali me je ova tema zainteresirala pa sam se ipak odlučio javiti. Norton Antivirus 2010 je odličan program. No zna imati jednu gadnu manu kao i ostali Nortonovi proizvodi Norton 360 i Norton Internet Security, a ta je da budu jako tvrdoglavi kod deinstalacije odnosno ne daju se deinstalirati. Da li instalirani Norton Antivirus 2010 vidiš u Control Panelu pod Add or Remove programs.  

vidim ga,nije problem deinstalacija

tako da ga slobodno uzmi ako te je samo to brinulo

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
BlackFoot kaže...

E ti imaš sreće. Imao sam trial Nortona i morao sam ga deinstalirati s nekim posebnim malim programčićem koji sam uzeo s nortonovih stranica. Dobro si izabrao i "siguran" si tri mjeseca normalno pazeći što se otvara i downloada na Internetu. Trenutno koristim Kaspersky Internet Security 2010 ( licenca ). Možda je malo skup, ali ima kompletnu zaštitu i fantastično radi s malo opterećenja na sustav. Moja preporuka da ga isporobaš nakon tri mjeseca Nortona.  

15 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...
patch123 kaže...
BlackFoot kaže...

E ti imaš sreće. Imao sam trial Nortona i morao sam ga deinstalirati s nekim posebnim malim programčićem koji sam uzeo s nortonovih stranica. Dobro si izabrao i "siguran" si tri mjeseca normalno pazeći što se otvara i downloada na Internetu. Trenutno koristim Kaspersky Internet Security 2010 ( licenca ). Možda je malo skup, ali ima kompletnu zaštitu i fantastično radi s malo opterećenja na sustav. Moja preporuka da ga isporobaš nakon tri mjeseca Nortona.  

neki su mi rekli da kaspersky usporava komp,neki su rekli da nije

da li ga tebi usporava ??

15 godina
protjeran
patch123 kaže...
BlackFoot kaže...
patch123 kaže...
BlackFoot kaže...

neki su mi rekli da kaspersky usporava komp,neki su rekli da nije

da li ga tebi usporava ??

Ma ne. Ja imam i nešto slabiju konfiguraciju od tebe, koliko vidim, ali u nikom slučaju mi ne usporava komp. Vjerovatno kod onih koji imaju premalo RAM -a  i slabije procesore, da. Gotovo da ga ne zamjećuješ. Jedino što se mora malo bolje podesiti njegov vrlo dobri dvosmjerni firewall, a u krajnjem slučaju može se firewall i isključiti.   

15 godina
neaktivan
BlackFoot kaže...

Ma ne. Ja imam i nešto slabiju konfiguraciju od tebe, koliko vidim, ali u nikom slučaju mi ne usporava komp. Vjerovatno kod onih koji imaju premalo RAM -a  i slabije procesore, da. Gotovo da ga ne zamjećuješ. Jedino što se mora malo bolje podesiti njegov vrlo dobri dvosmjerni firewall, a u krajnjem slučaju može se firewall i isključiti.   

drago mi je da kaspersky ne blokira jer kad malo pogledam puno mi se više isplati uzeti kaspersky internet security 2010 nego norton

velika je razlika u cijeni dok ne mislim da je tolika razlika u kvaliteti

također,planiram si malo nadograditi ram,ne bi me skupo došlo ali bi sigurno poboljšalo moje performanse tako da mi kaspersky onda sigurno ne bi usporavao komp,a valjda neće ni sada

evo jedno pitanje

ako uzmem KIS 2010 i instaliram ga na komp,i nakon toga srušim sistem da li ću nakon što opet podignem sistem morati nanovo kupovati KIS 2010 iako mi na onom nije istekla licensa ili mogu opet upotrijebiti onaj isti key

Poruka je uređivana zadnji put sri 24.2.2010 22:47 (patch123).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice