Da li netko koristi neki 64bit antivirus? i da li postoji neki besplatni antivirus u 64bit verziji?
Antivirus - 64bit
- poruka: 15
- |
- čitano: 3.468
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ma to mi je sve ok. ja bih mozda cak uzeo norton rjesenje, ali me zanima ima li netko iskustva sa enkim 64bit freeware antivirusom. osobno ne znam da itko ima besplatnu 64bit verziju antivirusa. ili grijesim?
ma to mi je sve ok. ja bih mozda cak uzeo norton rjesenje, ali me zanima ima li netko iskustva sa enkim 64bit freeware antivirusom. osobno ne znam da itko ima besplatnu 64bit verziju antivirusa. ili grijesim?
Hm...moram priznati da nisam siguran...probaj malo proguglati.
Da li netko koristi neki 64bit antivirus? i da li postoji neki besplatni antivirus u 64bit verziji?
Da postoji besplatni antivirus u 64 Bit verziji kako ne to je Avira Free 9 i uz nju ti ne treba davat lovu za nista drugo tj nema uopce potrebe. To je najbolji besplatno antivirus a i vise od toga bolja je od dosta placenih razvikanih kvazi-antivirusa i to je cinjenica!
Ja sam prije koristio Avast a sada ima Comodo Internet Security jer ima AV i firewall i radi odlicno...
OS je Vista 64bit..
odi na aviru dosta je pouzdana
comodo je dobar kako firewall ne kao AV
Kako ja znam gore spomenuti niti avira niti avast niti comodo nisu 64bit-nog koda nego samo podržavaju 64bit-ne OS-eve.
hvala svima, ali ono sto sam znao jest da ne postoji besplatan i 64 bit antivirus! svakako hvala na trudu...
mislim da avg free radi na 64 bit
Ja koristim 64-bitni Trend Micro Internet Security. Nije besplatan.
...
....
Ja koristim 64-bitni Trend Micro Internet Security. Nije besplatan.
imam ja symantec corporate 64bit (to je super rjesenje za klijent/server).
samo me zanimalo da li je netko nasao besplatno rjesenje.
nista, ljudi odustajte od teme.... moderatori lokajte temu...
...