Ima još netko VIP/VIP/VIP?
Imam ja, ništa još.
Ima još netko VIP/VIP/VIP?
Imam ja, ništa još.
Za sada Oreo radi super, ništa se ne ruši sve funkcionira i bit će da nisam umislio, radi fluidnije od 7.0 kad je u pitanju sučelje. Iako je to sitnica i totalno minorna stvar prije se znalo ponekad desiti da trzne pri skrolanju,app draweru... za sad nema tih problema.
Što se tiče baterije ne mogu ništa puno da kažem, to tek kroz bar 3-4 punjenja. Za sada mi izgleda da je to tu negdje kao i na 7.0. Imam samo jedan problem kad je u pitanju baterija, Google app mi je preko noći pocuclao 8% (sad je već 9%) iako ga nisam koristio uopće, slučajno sam pokrenuo google now i ugasio u istoj sekundi (naravno ostao je u RAM-u, nikad ne gasim aplikacije), jutros sam ga ugasio ali svejedno je povukao još 1%.
Za sada Oreo radi super, ništa se ne ruši sve funkcionira i bit će da nisam umislio, radi fluidnije od 7.0 kad je u pitanju sučelje. Iako je to sitnica i totalno minorna stvar prije se znalo ponekad desiti da trzne pri skrolanju,app draweru... za sad nema tih problema.
Što se tiče baterije ne mogu ništa puno da kažem, to tek kroz bar 3-4 punjenja. Za sada mi izgleda da je to tu negdje kao i na 7.0. Imam samo jedan problem kad je u pitanju baterija, Google app mi je preko noći pocuclao 8% (sad je već 9%) iako ga nisam koristio uopće, slučajno sam pokrenuo google now i ugasio u istoj sekundi (naravno ostao je u RAM-u, nikad ne gasim aplikacije), jutros sam ga ugasio ali svejedno je povukao još 1%.
Jel koristiš animacije ili si ih isključio? Ja ih uvijek isključim na bilo kojem mobitelu/laptopu. Google app mi je isto deaktivirana. Sada kužim zašto mi je SOT 8h haha
Kakav vam je RAM managment u usporedbi sa Nougatom?
Koristim i animacije a koristio sam i google app ranije, onak nešto priupitam da ne kuckam Koristim sve osim NFC,BT i AOD i na 7.0 sam bio jako zadovoljan baterijom 40h i +6h sa miksom wifi-mobile, samo mobilni je bilo +30h i +5h SOT, dok je samo wifi to išlo preko 50 i 7
Imam ja i upravo je instaliran Oreo.
8 ili 8+?
Imam ja i upravo je instaliran Oreo.
8 ili 8+?
S8, piše oznaka na slici G950F
Nisam sliku otvorio
Nisam sliku otvorio
Sorry. S8 imam.
Sorry. S8 imam.
Čudno. Meni na VIPx3 još ništa.
Upravo se skida nadogradnja na Oreo 8.0 (SEE regija).
Nadam se da će ostalima naši telekom operateri (T-com, Vip i Bonbon) brzo isporučiti nadogradnju.
Znači oreo je došao za s8 ali još ne za n8
Imam Note 8. Osim Zero camera moda koristim i Google HDR+, duplo bolje od stocka sto se fotki tice (prednja i zadnja kamera)
Probaj ovu
https://forum.xda-developers.com/galaxy-note-8/themes/google-camera-hdr-portrait-t3730325
Na N8 Exynos radi bez problema
EDIT:
Stavi ove postavke
Došao Oreo i kod mene CRO/CRO/CRO
S8+ CRO/CRO/CRO Oreo
Dali netko zna kako na Oreo maknuti Icon Frame sa google aplikacija. Taj rub mi ide na zivce a kad odem u setup ta opcija mi je zatamljena i ne mogu je koristiti
Prvi "bug" na koji sam naletio
citao malo i na kraju ne mogu se promijeniti jer su to ikone koje mozes pretisnuti i imaju jos neke akcije (zaboravio sam tocno kako se zove)
E da tako se to zove.
:D