Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 972.821
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Smartphone te klase postaje statusni simbol. Pogledaj samo nekad kad odeš van koliko krkana nosi skuplje uređaje kao što su S8 ili Note 8, a koriste možda 5% kapaciteta uređaja.

Ali to je oduvijek tako, s autima, odjećom, svime. Što je skuplje, to bolje projiciraš nazovimo financijsku izdašnost.
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Slazem se, ja nosim Note 8 a zena S8. Kada sam joj kupovao nazcila je i root,flash itd. Nekad davno sama je radila i jailbreak. Odma u startu sam joj rekao,ako ti ja uzimam poklon od 5000kn onda ga iskoristi do kraja. A ne da furas samo instagram, facebook. To moze uredaj od 300kn. Eto sada uziva u xda zajednici.

0 6 hvala 0
10 godina
Lol, kao da su skupi uređaji rezervirani samo za geek-ove. Da je tako, ne bi Apple prodao nikad ni komada.

0 0 hvala 0
11 godina
Ja ne razumijem sto znaci "bilo bi zgodno da ljudi znaju sami iskoristiti uredaj od xy kn."
Ako se time misli na root, onda mi ta izjava nema nikakvog smisla.

7 0 hvala 0
17 godina

O kakvom iskorištavanju govoriš. Što ti je mob počeo prati i robu? Mob je zaokruženi proizvod i možeš ga koristiti za komunikaciju, internet, fotografiranje, multimediju i navođenje Kao i svaki drugi. Meni je iskustvo pokazalo da baš oni koji se igraju s rootom ne znaju što bi s njim.

Poruka je uređivana zadnji put ned 4.3.2018 16:44 (igy).
17 godina
Već sam u više navrata spominjao da ne vidim svrhu roota kod novijih Samsung uređaja. Više se izgubi nego što se dobije. Ok za starije uređaje koji nemaju podršku.

3 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
helix24 kaže...

Slazem se, ja nosim Note 8 a zena S8. Kada sam joj kupovao nazcila je i root,flash itd. Nekad davno sama je radila i jailbreak. Odma u startu sam joj rekao,ako ti ja uzimam poklon od 5000kn onda ga iskoristi do kraja. A ne da furas samo instagram, facebook. To moze uredaj od 300kn. Eto sada uziva u xda zajednici.

I mene zanima sto si mislio pod tim da ga se iskoristi do kraja...

Sta ona na mobu radi a ja recimo ne... i nikad nebih stavljala root, zar to znaci da mi koji ne stavljamo ne znamo isloristiti do kraja... vjeruj znamo mogucnosti su ogromne... 

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Evo i ja flashao Oreo, napravio full wipe. Zasad sve 5.

2 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Ovo s nadogradnjama stvarno nije fer...nije mi jasno da ne mogu svima pustit istovremeno...jadno.

Ponekad ne mogu primit dolazni poziv na S8, javlja pozivatelju da sam nedostupan. Restart i opet radi...ima li netko sličnih problema?

0 0 hvala 0
17 godina
axembler kaže...

Ovo s nadogradnjama stvarno nije fer...nije mi jasno da ne mogu svima pustit istovremeno...jadno.

Ponekad ne mogu primit dolazni poziv na S8, javlja pozivatelju da sam nedostupan. Restart i opet radi...ima li netko sličnih problema?

Bolje da ne primamo prvi romove koje povuku u 24h.

Btw nemam navedenih problema. Probaj factory reset.

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Apsolutno ništa ne propuštate s Oreom.

Bears, Beets, Battlestar galactica!
Moj PC  
0 0 hvala 1
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

2011. kada sam imao S2, stalno sam kemijao sa ROMovima i hvatao najnovije nadogradnje. Sada sa 25 me realno nije briga koja je verzija softwarea. Kada dođe originalna nadogradnja, instaliram i to je to. Prošle godine sa S7 sam čekao nadogradnju radi mogučnosti smanjenja rezolucije. Jedino mi je bitno da mob dobro radi.

Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
MatijaZG kaže...

2011. kada sam imao S2, stalno sam kemijao sa ROMovima i hvatao najnovije nadogradnje. Sada sa 25 me realno nije briga koja je verzija softwarea. Kada dođe originalna nadogradnja, instaliram i to je to. Prošle godine sa S7 sam čekao nadogradnju radi mogučnosti smanjenja rezolucije. Jedino mi je bitno da mob dobro radi.

evolucija u glavi 

16 godina
odjavljen
DwightSchrute kaže...

Apsolutno ništa ne propuštate s Oreom.

Bez Orea, misliš?
Šteta... S8/S8+ bi imali koristi da Oreo fixa niz problema, od trzanja i laga do bugova. :( 

Nope.
9 godina
neaktivan
Kod mene Oreo isto radi za 5.
15 godina
Oreo radi vrhunski kao sto mi je i radio nougat
Bez ikakvih trzanja ,bagova ili lagova jos od 03.mjeseca 2017 kad sam ga uzeo
Pozz
Samsung S8+
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Evo moj mini osvrt na njemački Oreo, stavio sam ga "unaprijed" samo zato jer sam konačno htio rootati pa da to odradim u jednom cugu sve. Napravljen factory reset. Ponavljam, ovo je MOJ slučaj,kod vas možda ne bude tako:

• ubrzan ulazak u imenik,konačno :)
  • s druge strane učitavanja (povlačenje sadržaja sa neta) se produžilo, tipa Gmail,Youtube,Ebay treba duže da povuče informacije pa loading screen se vrti i vrti,duže nego Nougat. (ako netko zna rješenje problema,molio bih lijepo)
  • izgleda da je nešto zeznuto sa Icon frames, ako stavim off neke ikone instaliranih aplikacija zadrže "obrub,ili oblik" iako bi se trebale vratiti u "izvorno" stanje, iritantno, vi koji imate Oreo jel možete testirati kod vas?
  • brzina sučelja i baterija se meni čini NEPROMIJENJENA, ili je barem ja nemogu primjetiti golim okom, i dalje dobijam 6h SOTa
  • korisna novina je automatsko popunjavanje različitih login podataka (meni ne radi Samsung Pass jer sam rootan) ali je to moguće i sa googlovom verzijom,ili kod mene sa Enpass-om
  • dvije verzije različitih app-ova poput Whatsappa ili Vibera, iako je frend do imao već na svom Note8 koji je još na Nougatu , ne koristim pa ne znam kako funkcionira
  • always on display je dobio više izbora i mogućnosti za poboljšavanje.
  • EDIT: sjetio sam se još jedne stvari,ekipa koja ima Oreo bi mogla javiti jel i kod njih tako: kad se deinstalira aplikacija direkno iz app traya ostaje u popisu aplikacija jos sekundu,dvije, ne nestaje instant kao što je to bilo kod Nougata, iritantno!

To je ovako na prvu što sam polovio, ali samo zbog ovog dugotrajnijeg učitavanja podataka sa neta unutar nekih aplikacija mi dođe da napravim factory reset i ponovno postavim mobitel od nule,da vidim hoće li to riješiti "problem".

Sve u svemu, slobodno se možete strpjeti dok vam ne dođe nadogradnje jer ne propuštat ništa senzacionalno.

Poruka je uređivana zadnji put uto 6.3.2018 12:20 (DwightSchrute).
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina
Ne znam koliko je ovo precizno ali jel moguće da je baterija već izgubila 7% kapaciteta u 4 mjeseca?
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
siljo90 kaže...
Ne znam koliko je ovo precizno ali jel moguće da je baterija već izgubila 7% kapaciteta u 4 mjeseca?

Teško, navodno baterija kod s9  izgubi 10% nakon 2godišnjeg ciklusa,ovo mi se čini previše.

17 godina
DwightSchrute kaže...

• brzina sučelja i baterija se meni čini NEPROMIJENJENA, ili je barem ja nemogu primjetiti golim okom, i dalje dobijam 6h SOTa

S8+ ili običan?

15 godina
neaktivan
Sil kaže...
DwightSchrute kaže...

S8+ ili običan?

Plus

11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja sa običnim izvučem cca. 6 i pol sati SOT. Pola na WiFiu a pola na 4G+. Whatsapp, Messenger, Viber, Instagram, 3 emaila, surfanje, pozivi. Često bude nešto navigacije u autu. Ponekad i Uber. Preko noći mi padne za 1%. Punim ga svaki drugi dan. Uglavnom, ja sam izuzetno zadovoljan mobitelom. Držim sve pogašeno (NFC, GPS, Bluetooth, WiFi) i palim samo kada mi treba. Sve ostale aplikacije su blokirane da ne rade u backgroundu. Rezolucija spuštena na fHD.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MatijaZG kaže...

Ja sa običnim izvučem cca. 6 i pol sati SOT. Pola na WiFiu a pola na 4G+. Whatsapp, Messenger, Viber, Instagram, 3 emaila, surfanje, pozivi. Često bude nešto navigacije u autu. Ponekad i Uber. Preko noći mi padne za 1%. Punim ga svaki drugi dan. Uglavnom, ja sam izuzetno zadovoljan mobitelom. Držim sve pogašeno (NFC, GPS, Bluetooth, WiFi) i palim samo kada mi treba. Sve ostale aplikacije su blokirane da ne rade u backgroundu. Rezolucija spuštena na fHD.

To je prilično spartansko korištenje. Dosta malen SOT za takvu štednju...

Nope.
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Mene već polako iritira ova autonomija... Običan S8. Ostalo je sve ok, ali ne smiješ ga krivo pogledati, a već iscuri negdje 5%. :) Ne želim kao kolega gore isključivati i uključivati po potrebi funkcionalnosti... To mi nije dovoljno 'smart' što želim od smartphonea. U principu, najviše ode kad se koristi lošiji 4G. To sam već ranije primjetio. Recimo, danas na poslu uglavnom slušam preko streama i sad je na nekih 50% a ima nekih 5 sati rada sa manje od sat SOT. No dobro, što je tu je... Ja sam običan S8 već prekrižio što se tiče imalo pristojne ocjene autonomije. 

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja sam oduševljen Oreom. Išao danas Osijek - Budimpešta - Osijek, upaljena navigacija cijelo vrijeme, bluetoothom povezan s autom, upaljen internet, svirao internetski radio i još upalio hotspot da putnici imaju neta (ovo nije radilo cijelo vrijeme), slikali par fotki. Došao doma sa 42% baterije.

5 1 hvala 1
10 godina
MatijaZG kaže...

uff, meni tokom noći, dakle u razdoblju od ponoći do 7 ujutro ode 4-5% sigurno, kako tebi samo 1%? isključen mi je always on display, tako da je mobitel tokom noći u totalnom mirovanju, aplikacije redovito zatvaram 

inače sam pristojno zadovoljan sa baterijom

7 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ja sam samo primjetio da od kad me briga za trajanje baterije baterija dobro drži.

Zna se desiti da punim svaki dan, a čak i da ga punim svakih dva dana.

Kad mi javi da je prazan ja ga stavim puniti i gotovo.

Nemojte se zamarati sa time, nebitno u životu.

Ja sam valjda doktorirao na bateriji na NOTE II i kad sam prestao gledati baterija je trajala (kupljena nova jer se stara original napuhala)

Od kad mobiteli imaju ovo brzo punjenje uopće me nije briga koliko traje.

PS4 account - nattvindens

4 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Dardevil kaže...

Ja sam oduševljen Oreom. Išao danas Osijek - Budimpešta - Osijek, upaljena navigacija cijelo vrijeme, bluetoothom povezan s autom, upaljen internet, svirao internetski radio i još upalio hotspot da putnici imaju neta (ovo nije radilo cijelo vrijeme), slikali par fotki. Došao doma sa 42% baterije.

S8+ ili Note?

Nope.
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

S8+

1 0 hvala 0
11 godina
Tonči kaže...
MatijaZG kaže...

To je prilično spartansko korištenje. Dosta malen SOT za takvu štednju...

Za obicni i nije jer koliko znam (a u drustvu mi 3 prijatelja koriste s8) ne mogu se bas pohvalit ni s 5h sota.

A ne kontam spartansko koristenje?

Znaci on bi trebao sve zivo popalit na mobitelu cak i ako mu od toga npr. 5 dana u tjednu nece trebat pola stvari?Pa logicno je da ugasis nesto sto ti ne treba bas stalno,ne kontam.Mozda i trolas ali eto...

Opcenito mi se uopce glupo zamarat s tim sranjima koristim ga normalno i bez ikakvih stednji i nikad nisam dosao kuci da je mob ugasen i svejedno idje na punjac napuni se za cas i to je to.S8+ je kod mene baterija je stvarno ok bar meni.

Origin_Steam: hrka11
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice