Ni kod mene
Kupljeno u ducanu
SEE/SEE/SEE...
Ni kod mene
Kupljeno u ducanu
SEE/SEE/SEE...
Ni kod mene
Kuoljeno u ducanu
SEE/SEE/SEE...
Kod nas je isto...znaci li to da u isto vrijeme dolazi nadogradnja?😁😀
SEE/SEE/SEE je Southern Eastern Europe i ti se prodaju u HR kao slobodni uređaji ali nekad se znaju i kod operatera pojavit.
ITV je oznaka za talijansko tržište a tamo je službeno Oreo izašao. Kod nas sa SEE i CRO još ništa.
SEE/SEE/SEE je Southern Eastern Europe i ti se prodaju u HR kao slobodni uređaji ali nekad se znaju i kod operatera pojavit.
ITV je oznaka za talijansko tržište a tamo je službeno Oreo izašao. Kod nas sa SEE i CRO još ništa.
ja kupio u mobilmediji u Osijeku, i imam taj ITV, ne znam kako ali imam
A ORX?
Na kojem mjestu ti to piše?
Prva oznaka je za koje tržište je software, druga oznaka je koja je SIM kartica unutra i te dvije stavke se mogu mijenjat dok se treća, za koje tržište je uređaj, ne može mijenjat.
ORX je Slovačka.
stavio jucer OREO DBT verziju preko odina sa HOME_CSC koji ne brise podatke
sve radi super
samo napravio WIPE CACHE prije i poslje nadogradnje
kupljen u santa domenici i ima SEE/SEE
sto i ostane nakon nadogradnje znaci ne prebaci na DBT
pozz
Koristim mob dok je na punjaču, ali origigi kabel piše sporo punjenje čim ga spojim.
Poslat ću slušalice na garanciju, nek šalju druge, mob još neću jer osim tog punjača drugih problema nemam, ovo pregrijavanje mi se danas prvi put desilo pa ću to pratiti narednih dana.
Ekipa jedno pitanje, hitno mi treba odgovor. Imam Note 8 ali ova tema je malo aktivnija pa cu ti pitati. Recimo ako ja imam T-mobile CRO softver, mogu li ja flashati recimo South East Softver na njega?
Pitam jer sam nesto zeznuo, pa trebam cisti flash napraviti. Rade bi stavio South East nego T-com softver
Hvala unaprijed
Hvala ti! Evo flashao sam, sve je u redu. Zadnji put sam flashao S3/4 i sve je bilo potpuno drugacije
dali se zna okvirno kada bi i za nas mogao dospijeti OREO? U mojem slučaju piše CRO/CRO/CRO
što to podrobnije znači....
Evo da se pohvalim postala sam i ja jedna od ponosnih vlasnika s8😃😄😄😄😄😃
Baterija mi je onak ...losija ali ok brzo se i napuni... izdrzi mi tipkanje po njemu od 6h ujutro do podne s malim prekidima. Ima poziva , mailova, viber, whatss app, instagram, facebok, tapatalk, poneka fotka, you tube ...
Mislim da to i nije toliko lose , a da bi moglo bolje bi... ili moram smanjit malo tipkanje😂😂😂😂😂
Kako sam ga kupila dok je bila samsung promocija za tablet, dobila za i njega nakon 10-tak dana
Sve u svemu simpa uredjaj ... kako ga ja zovem moj stakleni ljubimac 😆😆😆😆😆😆
fejs, instagram, youtube...sve su to veliki potrošači. Probaj zaminit fejs i messenger sa aplikacijom "Friendly" ili "Swype".
Evo da kazem nesto vezano za punjenje sto sam tek sad otkrila a nisam znala da je to moguce... naime moze se iskljuciti brzo punjenje... znaci onda ga puni normalno ne brzo... pokusat cu malo tako punit mob pa cu vidjeti ima li razlike u potrosnji...
Konačno i ja nabavio S8. Kupujem S seriju od kada je izašao S2.
Meni piše VIP/VIP/VIP. Dakle, načekat ću se da mi stigne Oreo
Sretno u koristenju i lijepo druzenje s staklenim ljubimcem
Pa napiši tu na forumu da svi imaju.
Bio bi zgodno ako imaš volje i vremena napisat vodič koji će bit razumljiv i laicima.
Bilo bi zgodno da ljudi sami znaju iskoristi uredaj od 4000-7000kn. Izgleda da pola android korisnicima sluzi "smartphone" za ukras.