Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 972.825
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ni kod mene 

Kupljeno u ducanu

SEE/SEE/SEE...

Poruka je uređivana zadnji put pet 2.3.2018 12:07 (4mal).
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
4mal kaže...

Ni kod mene 

Kuoljeno u ducanu

SEE/SEE/SEE...

Kod nas je isto...znaci li to da u isto vrijeme dolazi nadogradnja?😁😀

10 godina
I kod mene je isto SEE/SEE/SEE

0 0 hvala 0
13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

SEE/SEE/SEE je Southern Eastern Europe i ti se prodaju u HR kao slobodni uređaji ali nekad se znaju i kod operatera pojavit.

ITV je oznaka za talijansko tržište a tamo je službeno Oreo izašao. Kod nas sa SEE i CRO još ništa.

Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
siljo90 kaže...

SEE/SEE/SEE je Southern Eastern Europe i ti se prodaju u HR kao slobodni uređaji ali nekad se znaju i kod operatera pojavit.

ITV je oznaka za talijansko tržište a tamo je službeno Oreo izašao. Kod nas sa SEE i CRO još ništa.

ja kupio u mobilmediji u Osijeku, i imam taj ITV, ne znam kako ali imam

11 godina
siljo90 kaže...

A ORX?

Origin_Steam: hrka11
13 godina

Na kojem mjestu ti to piše?

Prva oznaka je za koje tržište je software, druga oznaka je koja je SIM kartica unutra i te dvije stavke se mogu mijenjat dok se treća, za koje tržište je uređaj, ne može mijenjat.

ORX je Slovačka.

17 godina
Miksaju tržišta tj. pretumbavaju. Sjećam se imao sam poljski G4 i prvi na forumu nadogradnje.
Kod mene see/see/see
13 godina
Ma nema nikakve razlike. Eventualno u predinstaliranim aplikacijama.
15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

stavio jucer OREO DBT verziju preko odina sa HOME_CSC koji ne brise podatke

sve radi super

samo napravio WIPE CACHE prije i poslje nadogradnje

kupljen u santa domenici  i ima SEE/SEE

sto i ostane nakon nadogradnje znaci ne prebaci na DBT

pozz

Samsung S8+
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Pozdrav ljudi.

Eto nakon 7 mjeseci, prvi problemi sa S8. Vjerojatno povlače jedan za drugim pa me zanimaju iskustva.

Prvi problem, sporo punjenje.
Dakle usred ničega, odjednom, sporo punjenje. Puni skroz slabo. Promjenio sam kabel, uzeo zamjenski, ali priča više manje ista. Kad ga spojim ponekad piše brzo punjenje, ponekad kabelsko punjenje, a ponekad sporo punjenje. Kad piše i brzo punjenje, rijetko kad brzo puni, ni blizu kao origigi kabel, dapače, evo trenutno je na "brzom" punjenju, a baterija stagnira, nekad se i troši dok je na punjaču.

Drugi problem, maloprije ga prvi put doživih, pregrijavanje. Gledao sam film online i odjednom upozorenje za pregrijavanje, uzmem mob u ruku, a on vruć za popizdit. Ugasio sam film, mob se stabilizirao (?).

Treći problem, slušalice. Toliko hvaljene, zaboravio im marku, kgb, agb, tako neš, origigi naravno, odjednom jedna slabije radi, čujem da glasnoća nije ni približno ista na obje slušalice. Odem u postavke, tamo ih "izbalansiram" ali niš, minimalne promjene.

Eto, ovo sve mi se izdogađalo u zadnjih mjesec dana, prije toga niš.
Pizdim lagano jer sam slične pizdarije imao sa G3 i G5, pogotovo ovo s baterijom i s punjačima, ne da mi se to ponovo prolazit sa S8, a još manje mi ga se daje na servis jer mi je prijeko potreban. Savjeti? Gdje mogu nabaviti origigi type c kabel? Jel možda adapter prošao u klinac?

0 0 hvala 0
13 godina
Sa slušalicama sam i ja imao problema ali kod mene se je to dogodilo odmah dok sam ih izvadio iz kutije. Lijeva nije radila. Poslao u servis i poslali mi nove.

Probaj sa iglom ili čačkalicom dolje malo očistit utor za punjenje na mobu, možda se nakupilo smeća od hlača ili prašine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Ispušem utor redovito, a mogao bi i pod vodu malo na pranje, još nije bio, iako mislim da nije do utora već do kabela.

0 0 hvala 0
15 godina
Brzo punjenje jedino radi ako se po mobitelu ne tipka za vrijeme punjenja.
Dal ga koristis dok ga punis ili?
Inace, takav rezim i najbolje ubija bateriju mobitela (koristenje na punjacu).
Ja sam za 70kn narucio original kabel + adapter od Samsunga za S8 bas. Travel kit, tako nesto to Samsung zove.
Ima ih sigurno pun ebay, ja sam svog kupio odmah kada i S8 posto sam par dana u XY gradu, a par dana u ZX gradu pa da se po torbi ne trga kabel ili da ga ne zaboravim. Nikad problema, oba su identicna i punim par dana na jedan, par na drugi vev par mjeseci i baterija i dalje dura normalno, tako da sam siguran da je punjac od 70kn original.
Isto tako vidim i te AKG slusalice po 100tinjak kuna, kao original. Ne znam zasto ih SAMY cijeni 100eura u prodaji, ali ljudi na ebayu takoder kazu da nema razlike u zvuku i da su sigurno original.

Ja bi svakako u tvom slucaju poslao uredaj na servis.
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Koristim mob dok je na punjaču, ali origigi kabel piše sporo punjenje čim ga spojim. 

Poslat ću slušalice na garanciju, nek šalju druge, mob još neću jer osim tog punjača drugih problema nemam, ovo pregrijavanje mi se danas prvi put desilo pa ću to pratiti narednih dana. 

0 0 hvala 0
17 godina
Evo, dva tjedna sa Oreom. Sve pet, osim autonomije, koja je u najboljem slučaju ista kao na Nougatu, a često lošija. Trenutno je na nekakvom minimumu moje tolerancije 3h SOT / 15h total prosjek. Vjerojatno ću početi gledati malo okolo... :) Ima netko tko je prešao na Pixel XL 2 sa S8?

0 0 hvala 0
15 godina
Ja na 44% sa 3:09 sota
Jesi obrisao cache?

0 0 hvala 0
17 godina
Ma pazi... Mogu ja dobiti 6h SOT ako želim. Nije u tome stvar. Dva tjedna korištenja kao što uvijek koristim mobitele... I dobijem ovo što dobijem. Imao sam S8+ koji je imao bolju autonomiju. Znači, sve isto... Oko 5h SOT na 24h. To je bilo ok. U stvari, što se mene tiče... Sve iznad 4h SOT / 24h je skroz ok.
14 godina
odjavljen
Samsung Galaxy S8/S8+

Ekipa jedno pitanje, hitno mi treba odgovor. Imam Note 8 ali ova tema je malo aktivnija pa cu ti pitati. Recimo ako ja imam T-mobile CRO softver, mogu li ja flashati recimo South East Softver na njega?

Pitam jer sam nesto zeznuo, pa trebam cisti flash napraviti. Rade bi stavio South East nego T-com softver

Hvala unaprijed

0 0 hvala 0
13 godina
Možeš koji god hoćeš. Samo da nije za US verziju :)
14 godina
odjavljen
siljo90 kaže...
Možeš koji god hoćeš. Samo da nije za US verziju :)

Hvala ti! Evo flashao sam, sve je u redu. Zadnji put sam flashao S3/4 i sve je bilo potpuno drugacije

14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

dali se zna okvirno kada bi i za nas mogao dospijeti OREO? U mojem slučaju piše CRO/CRO/CRO

što to podrobnije znači....

0 0 hvala 0
17 godina
Ne znaju to ni u službi za korisnike a kamoli da mi znamo.
15 godina
Slobodno flashajte DBT,ostat će vam vaš CSC
Nije komplicirano
Ako netko treba pomoć neka se javi

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Fox Mulder kaže...
janna85 kaže...

Evo da se pohvalim postala sam i ja jedna od ponosnih vlasnika s8😃😄😄😄😄😃

Baterija mi je onak ...losija ali ok brzo se i napuni... izdrzi mi tipkanje po njemu od 6h ujutro do podne s malim prekidima. Ima poziva , mailova, viber, whatss app, instagram, facebok, tapatalk, poneka fotka, you tube ... 

Mislim da to i nije toliko lose , a da bi moglo bolje bi... ili moram smanjit malo tipkanje😂😂😂😂😂

Kako sam ga kupila dok je bila samsung promocija za tablet, dobila za i njega nakon 10-tak dana

Sve u svemu simpa uredjaj ... kako ga ja zovem moj stakleni ljubimac 😆😆😆😆😆😆

fejs, instagram, youtube...sve su to veliki potrošači. Probaj zaminit fejs i messenger sa aplikacijom "Friendly" ili "Swype".

Evo da kazem nesto vezano za punjenje sto sam tek sad otkrila a nisam znala da je to moguce... naime moze se iskljuciti brzo punjenje... znaci onda ga puni normalno ne brzo... pokusat cu malo tako punit mob pa cu vidjeti ima li razlike u potrosnji...

11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Konačno i ja nabavio S8. Kupujem S seriju od kada je izašao S2.

Meni piše VIP/VIP/VIP. Dakle, načekat ću se da mi stigne Oreo

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Sretno u koristenju i lijepo druzenje s staklenim ljubimcem

17 godina
ROXX kaže...
Nije komplicirano

Pa napiši tu na forumu da svi imaju.

17 godina
neaktivan
ROXX kaže...
Nije komplicirano

Bio bi zgodno ako imaš volje i vremena napisat vodič koji će bit razumljiv i laicima.

10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Bilo bi zgodno da ljudi sami znaju iskoristi uredaj od 4000-7000kn. Izgleda da pola android korisnicima sluzi "smartphone" za ukras.

0 6 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice