Samsung Galaxy S8/S8+
- poruka: 3.743
- |
- čitano: 966.901
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
sta ce mu biti nakon dvije godine??????
Ovako ga moze odmah dobit :)
pa imamo i babe vange ovdje...
I to je problem???????????????? boze...........................
To u biti ne probija svjetlo, već svijetli rub stakla jer provodi svjetlo od blica.
Za tako super duper perfektan Uber skup komad gadgeta, to JE PROBLEM !
Ne očekuješ od BMW 760iL da mu po izlasku iz trgovine "curi ulje" karikiram, ili da mu probija iz fara svjetlo unutra?!?!

Pa zašto to ne napraviš ?? Očito da imaš neki fantomski mobitel i probleme samo tebi znane. Odnesi ga na garanciju, prodaj ga, zamjeni ga, napravi nešto...
Jel netko od vas ikada mijenjao na starijim automobilima žaruljice, recimo, u centralnom stupu? Tamo imate par žaruljica koje su postavljene na rub pleksiglasa / plastike unutra i zbog toga taj komad svijetli cijelom površinom. Uzmite komad istog, osvijetlite ga recimo blizu ruba i gledajte kako taj cijeli rub svijetli. To je i ovdje slučaj, svijetli rub stakla najbliži ledici od blica.
Meni baš zbog toga svijetli gornji i dobar dio bočnih rubova na silikonskoj masci.
klinci i poznavanje fizike i logike.. ne ide to skupa
klinci i poznavanje fizike i logike.. ne ide to skupa
Bas htjedoh t reci ;) Elementarna fizika a i ako je to problem onda za njega nije niti jedan mobitel. Jebes ga ja kupim mobitel i koristim i prodam i za sve probleme koje izgleda "imam" procitam ovdje. Al Mozd aja nemam vremene i volje toliko buljiti u mobitel i traziti mu mane...
Meni je šokantnije da netko s 25 godina ne zna ni materinji jezik. :) Al' dobro, svakako, svjetlo (bez "i") je vidljivo samo u mrklom mraku. Ako nisi nindža ili sealovac, onda ti to baš i nije neki problem?
Meni je šokantnije da netko s 25 godina ne zna ni materinji jezik. :) Al' dobro, svakako, svjetlo (bez "i") je vidljivo samo u mrklom mraku. Ako nisi nindža ili sealovac, onda ti to baš i nije neki problem?
ma nemoj a da ti dode netko iz podunavlja i napise svetlo jer mu je to materinji jezik i narijecje jel bi se i njemu rugo, a dalmatinac bi napiso svitlo i sve super eto on prica ispravno i njemu nebi a reko.... dosadni ste vise sa ispravljanjem i lektoriranjem.... kao da se samo oko zagreba prica ispravno i svi drugi neznaju hrvatski.... ako se razumije sta se napise nevidim cemu takva mudrovanja oko pisanja....
i sto smo zakljucili? da staklo kao materijal provodi svjetlost il ne? iz kojeg razreda osnovne smo izasli?
jos na s7e je prica zakljucena po tom pitanju
jebene su te "mane", ja bi to odma od zid razbio i oso kupit plasticnog kineza za 50dolara.. sta ce meni tu u mrklom mraku nesto sa strane svjetlit dok gledam mob sa strane, dok mi blic radi..???! wtf.. za ubit se..
e a mozda da gledam u mob odozada.. mozda je tako najbolji za koristenje.. ma ne, onda mi treba ogledalo da vidim s kim se dopisujem.. damn
i sto smo zakljucili? da staklo kao materijal provodi svjetlost il ne? iz kojeg razreda osnovne smo izasli?
jos na s7e je prica zakljucena po tom pitanju
jebene su te "mane", ja bi to odma od zid razbio i oso kupit plasticnog kineza za 50dolara.. sta ce meni tu u mrklom mraku nesto sa strane svjetlit dok gledam mob sa strane, dok mi blic radi..???! wtf.. za ubit se..
e a mozda da gledam u mob odozada.. mozda je tako najbolji za koristenje.. ma ne, onda mi treba ogledalo da vidim s kim se dopisujem.. damn
Hehehehehehehehehehehehehehehe, izgleda da ga ekipa "krivo drži"!!!!!
Kiks je da staklo provodi svjetlo? Pa kupi iphone. U cemu je problem.... Sve mise cini da je sva ova tirada samo da mozes reci iphone je bolji....
Ne očekuješ od BMW 760iL da mu po izlasku iz trgovine "curi ulje" karikiram, ili da mu probija iz fara svjetlo unutra?!?!
Ma baš si prstom u govno ubo :)
Nova serija 7 povučena je na servis zbog curenja ulja. I to po diskovima.
http://www.automotive-fleet.com/channel/safety-accident-management/news/story/2017/06/bmw-recalls-m760li-xdrive-sedans-for-oil-leaks.aspx
S obzirom da Apple loš signal, savitljivo kučište i svašta nešto proglašava featureom, ne vidim razlog zašto rubno osvijetljenje nazivati manom?
http://www.automotive-fleet.com/channel/safety-accident-management/news/story/2017/06/bmw-recalls-m760li-xdrive-sedans-for-oil-leaks.aspx
S obzirom da Apple loš signal, savitljivo kučište i svašta nešto proglašava featureom, ne vidim razlog zašto rubno osvijetljenje nazivati manom?
Pogotovo sto je to problem samo u glavi. Apsolutno nikakav problem u koristenju pa ma koliko svijetlilo. Jbg staklo provodi svjetlost. Ali hej iphone je bolji.
Pogotovo sto je to problem samo u glavi. Apsolutno nikakav problem u koristenju pa ma koliko svijetlilo. Jbg staklo provodi svjetlost. Ali hej iphone je bolji.
Jebi ga onda, pa kažite da je to onda "main MUST HAVE FEATURE"
!!!!!!
Nitko nije spominjao provodivost svjetlosnog snopa/zrake kroz staklo, već što dizajnerski/tehnološki sesmije/nesmije, ali da, to je new wave feature, oOooooOooo yeah man!!!!

!!!!!!
Nitko nije spominjao provodivost svjetlosnog snopa/zrake kroz staklo, već što dizajnerski/tehnološki sesmije/nesmije, ali da, to je new wave feature, oOooooOooo yeah man!!!!
Poslje nemoj kmećit kad krenu slično komentari na Iphoneu 7...
!!!!!!
Poslje nemoj kmećit kad krenu slično komentari na Iphoneu 7...
Polako eto iphonea sa amoledom pa kad krenu hvalospijevi ;)