Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 967.019
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
I zeznuo si se iphone ce ti trajat i trajat a ovaj bas i nece pozivit maksimalno dvi godine... A opet ako si ga plati 2500kn zeznio si se...
Moj PC  
0 4 hvala 0
9 godina
odjavljen

sta ce mu biti nakon dvije godine??????

13 godina
neaktivan
Ja bi rekao da ce mobitel nakon 2 god isparit 🤣🤣
9 godina
Postat ce iP5s :)
Ovako ga moze odmah dobit :)
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

pa imamo i babe vange ovdje... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Primjetio opet probijanje svijetla po rubu sada i kod s8...upalite flash u malo zatamnjenom prostoru i dali vam iza gore izmedju aluminija i stakla probija svijetlo??

0 0 hvala 0
9 godina
Da.
8 godina
neaktivan
Zbog takvih stvari mi odma dode da kupim iphone pa jbt led mobitel od 600-700 eura nemogu zatvorit da svijetlo ne prolazi..eto cekamo iohone 8 koji ce imat isto staklo iza i naprijed pa cemo vidjet oce prolazit

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Robi1992 kaže...
Primjetio opet probijanje svijetla po rubu sada i kod s8...upalite flash u malo zatamnjenom prostoru i dali vam iza gore izmedju aluminija i stakla probija svijetlo??

I to je problem???????????????? boze...........................

17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

To u biti ne probija svjetlo, već svijetli rub stakla jer provodi svjetlo od blica.

0 0 hvala 0
14 godina
Torent kaže...
Robi1992 kaže...

Za tako super duper perfektan Uber skup komad gadgeta, to JE PROBLEM 

Ne očekuješ od BMW 760iL da mu po izlasku iz trgovine "curi ulje" karikiram, ili da mu probija iz fara svjetlo unutra?!?! 

ATJ Lučko
8 godina
neaktivan
Tako je lucko...onda kupim kinesko smece neko pa nek svijetli di oce...nemre mi na mobitelu koji je na vrhu bit takav kiks u dizajnu..nemoze

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Robi1992 kaže...
Zbog takvih stvari mi odma dode da kupim iphone pa jbt led mobitel od 600-700 eura nemogu zatvorit da svijetlo ne prolazi..eto cekamo iohone 8 koji ce imat isto staklo iza i naprijed pa cemo vidjet oce prolazit

Pa zašto to ne napraviš ?? Očito da imaš neki fantomski mobitel i probleme samo tebi znane. Odnesi ga na garanciju, prodaj ga, zamjeni ga, napravi nešto... 

Galaxy S8+ :)
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+
LOL. Ko da stalno po mraku hodate sa upaljenim blicom na mobitelom. I ne skužiš ako baš ne ideš izbliza gledati.
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Jel netko od vas ikada mijenjao na starijim automobilima žaruljice, recimo, u centralnom stupu? Tamo imate par žaruljica koje su postavljene na rub pleksiglasa / plastike unutra i zbog toga taj komad svijetli cijelom površinom. Uzmite komad istog, osvijetlite ga recimo blizu ruba i gledajte kako taj cijeli rub svijetli. To je i ovdje slučaj, svijetli rub stakla najbliži ledici od blica.

Meni baš zbog toga svijetli gornji i dobar dio bočnih rubova na silikonskoj masci.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.7.2017 22:21 (Dardevil).

0 0 hvala 0
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

klinci i poznavanje fizike i logike.. ne ide to skupa

Moj PC  
2 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
digitall kaže...

klinci i poznavanje fizike i logike.. ne ide to skupa

Bas htjedoh t reci ;) Elementarna fizika a i ako je to problem onda za njega nije niti jedan mobitel. Jebes ga ja kupim mobitel i koristim i prodam i za sve probleme koje izgleda "imam" procitam ovdje. Al Mozd aja nemam vremene i volje toliko buljiti u mobitel i traziti mu mane...

16 godina
odjavljen
Robi1992 kaže...

Meni je šokantnije da netko s 25 godina ne zna ni materinji jezik. :) Al' dobro, svakako, svjetlo (bez "i") je vidljivo samo u mrklom mraku. Ako nisi nindža ili sealovac, onda ti to baš i nije neki problem?

Nope.
15 godina
Tonči kaže...
Robi1992 kaže...

Meni je šokantnije da netko s 25 godina ne zna ni materinji jezik. :) Al' dobro, svakako, svjetlo (bez "i") je vidljivo samo u mrklom mraku. Ako nisi nindža ili sealovac, onda ti to baš i nije neki problem?

ma nemoj a da ti dode netko iz podunavlja i napise svetlo jer mu je to materinji jezik i narijecje jel bi se i njemu rugo, a dalmatinac bi napiso svitlo i sve super eto on prica ispravno i njemu nebi a reko.... dosadni ste vise sa ispravljanjem i lektoriranjem.... kao da se samo oko zagreba prica ispravno i svi drugi neznaju hrvatski.... ako se razumije sta se napise nevidim cemu takva mudrovanja oko pisanja....

VenAtoR#2231
8 godina
neaktivan
Toni upali svijetlo da se jos malo sokiras 😂😂😂👍👍👍

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Joj napiso sam toni..to je treci sok za tebe

0 0 hvala 0
10 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

i sto smo zakljucili? da staklo kao materijal provodi svjetlost il ne? iz kojeg razreda osnovne smo izasli?

jos na s7e je prica zakljucena po tom pitanju

jebene su te "mane", ja bi to odma od zid razbio i oso kupit plasticnog kineza za 50dolara.. sta ce meni tu u mrklom mraku nesto sa strane svjetlit dok gledam mob sa strane, dok mi blic radi..???! wtf.. za ubit se..

e a mozda da gledam u mob odozada.. mozda je tako najbolji za koristenje.. ma ne, onda mi treba ogledalo da vidim s kim se dopisujem.. damn

Moj PC  
4 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Hahahhaah pa sta se ljutite i raspravljate ljudi ja sam reko da je meni to kiks za tako skup mob i da je po tom pitanju iphone puno bolji i kvalitetniji...moje misljenje..kom smeta nek se svada sam sa sobom mene to ne zanima

0 1 hvala 0
14 godina
digitall kaže...

i sto smo zakljucili? da staklo kao materijal provodi svjetlost il ne? iz kojeg razreda osnovne smo izasli?

jos na s7e je prica zakljucena po tom pitanju

jebene su te "mane", ja bi to odma od zid razbio i oso kupit plasticnog kineza za 50dolara.. sta ce meni tu u mrklom mraku nesto sa strane svjetlit dok gledam mob sa strane, dok mi blic radi..???! wtf.. za ubit se..

e a mozda da gledam u mob odozada.. mozda je tako najbolji za koristenje.. ma ne, onda mi treba ogledalo da vidim s kim se dopisujem.. damn

Hehehehehehehehehehehehehehehe, izgleda da ga ekipa "krivo drži"!!!!! 

ATJ Lučko
9 godina
odjavljen
Robi1992 kaže...
Hahahhaah pa sta se ljutite i raspravljate ljudi ja sam reko da je meni to kiks za tako skup mob i da je po tom pitanju iphone puno bolji i kvalitetniji...moje misljenje..kom smeta nek se svada sam sa sobom mene to ne zanima

Kiks je da staklo provodi svjetlo? Pa kupi iphone. U cemu je problem.... Sve mise cini da je sva ova tirada samo da mozes reci iphone je bolji....

14 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...
Torent kaže...
Robi1992 kaže...

Ne očekuješ od BMW 760iL da mu po izlasku iz trgovine "curi ulje" karikiram, ili da mu probija iz fara svjetlo unutra?!?! 

Ma baš si prstom u govno ubo :)

Nova serija 7 povučena je na servis zbog curenja ulja. I to po diskovima. 

http://www.automotive-fleet.com/channel/safety-accident-management/news/story/2017/06/bmw-recalls-m760li-xdrive-sedans-for-oil-leaks.aspx

S obzirom da Apple loš signal, savitljivo kučište i svašta nešto proglašava featureom, ne vidim razlog zašto rubno osvijetljenje nazivati manom?

9 godina
odjavljen
BlueMax kaže...
.....

http://www.automotive-fleet.com/channel/safety-accident-management/news/story/2017/06/bmw-recalls-m760li-xdrive-sedans-for-oil-leaks.aspx

S obzirom da Apple loš signal, savitljivo kučište i svašta nešto proglašava featureom, ne vidim razlog zašto rubno osvijetljenje nazivati manom?

Pogotovo sto je to problem samo u glavi. Apsolutno nikakav problem u koristenju pa ma koliko svijetlilo. Jbg staklo provodi svjetlost. Ali hej iphone je bolji.

14 godina
Torent kaže...
BlueMax kaže...
.....

Pogotovo sto je to problem samo u glavi. Apsolutno nikakav problem u koristenju pa ma koliko svijetlilo. Jbg staklo provodi svjetlost. Ali hej iphone je bolji.

Jebi ga onda, pa kažite da je to onda "main MUST HAVE FEATURE"  !!!!!! 

Nitko nije spominjao provodivost svjetlosnog snopa/zrake kroz staklo, već što dizajnerski/tehnološki sesmije/nesmije, ali da, to je new wave feature, oOooooOooo yeah man!!!! 

ATJ Lučko
13 godina
neaktivan
ATJLučko kaže...

Nitko nije spominjao provodivost svjetlosnog snopa/zrake kroz staklo, već što dizajnerski/tehnološki sesmije/nesmije, ali da, to je new wave feature, oOooooOooo yeah man!!!! 

Poslje nemoj kmećit kad krenu slično komentari na Iphoneu 7...

9 godina
odjavljen
R36 kaže...
ATJLučko kaže...

Poslje nemoj kmećit kad krenu slično komentari na Iphoneu 7...

Polako eto iphonea sa amoledom pa kad krenu hvalospijevi ;)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice