Daj mi molim te link gdje si kupio bateriju. Ja sam narucio iz Kine "kao" OEM baterija al nema to veze sa originalom.
ja sam mjenjao bateriju u servis Aplikacije u Vinkovci-ma..200kn baterija + 50 kn ruke i 2h cekanja
Daj mi molim te link gdje si kupio bateriju. Ja sam narucio iz Kine "kao" OEM baterija al nema to veze sa originalom.
ja sam mjenjao bateriju u servis Aplikacije u Vinkovci-ma..200kn baterija + 50 kn ruke i 2h cekanja
Ok...nasao sam na ekupi, narucit cu pa ce mo vidjet .
Sigurnosna zakrpa.
Ljudi. Kako vratiti izgled originalnih aplikacija. Naime isao sam staviti novu temu skinutu preko samsung themes i promijenilo mizgled aplikacija. Temu sam maknuo no izgled aplikacija je isti. Zna li itko kako vratiti originalni izgled, a da ne skidam neku aplikaciju?
Riješeno.
Pod galaxy themes postoje stare ikone i stare teme koje vrate mobitel u pocetno stanje
Samsung s health trosi bateriju
Sta mi se desava sa s healtom. TreNutno najveći potrosac baterije 18%. Ne mjerim nista osim korake sto automatski mjeri. Napravio wipe cash partition, disableo aplikaciju pa ponovno ukljucio i opet trosi nenormalno. Kakva ideja?
.
Pozz...
Poceo mi se S7 edge, smrzavati...
Nisam ga mogao upaliti nikako , i malo prije pokusam u safe mode i uslo je . Nakon toga sam usao u bios mobitela i sve pobrisao, i radio je nekih cca pola sata, i pocelo je opet isto. Ili se pocne paliti pa stane na samsung logo i to je to... Dali netko zna u cemu je problem.?
Pozz...
Nisam ga mogao upaliti nikako , i malo prije pokusam u safe mode i uslo je . Nakon toga sam usao u bios mobitela i sve pobrisao, i radio je nekih cca pola sata, i pocelo je opet isto. Ili se pocne paliti pa stane na samsung logo i to je to... Dali netko zna u cemu je problem.?
Imao sam identičan problem. Neko vrijeme je još radio. Znao je raditi po mjesec bez problema.... Tvornički reset... bla, bla.. Instaliranje sistema od nule, Odinom.... Na kraju je ipak otišao u vječna lovišta. Ko što kolega gore veli - matična ploča.
Službeni sa sammobilea pa ga fino pukneš gore odinom i imaš telefon kako bog zapovijeda.
Edit: Tek vidim da je ovo korejska verzija... Ne znam ko te nagovori da kupuješ tu verziju telefona.
I meni 8.0.0 zadnji na S7.
8.0 je zadnja verzija za S7.
Radi odlicno i bez problema :)
Ok...nasao sam na ekupi, narucit cu pa ce mo vidjet .
Moze link za bateriju? Razmišljam da si i ja promjenim jer mi ne moze izdrazat od jutra do navečer, s tim da je SOT oko 3h max
Jel ti se sta produljio SOT? Jel se isplati?
Dobar dan, trebam preporuku servisa za zamjenu baterije za s7.
Takodjer bi zamijenio jack za punjenje jer je bio u vodi i odonda mi povremeno javlja gresku da ima vlage(povremeno).
Takodjer bi zamijenio home tipku jerr se ova izlizala.
Tnx.
Pozz...
Imao sam identičan problem. Neko vrijeme je još radio. Znao je raditi po mjesec bez problema.... Tvornički reset... bla, bla.. Instaliranje sistema od nule, Odinom.... Na kraju je ipak otišao u vječna lovišta. Ko što kolega gore veli - matična ploča.
kod mene isti problem ... obični s7 je u pitanju, jedva sam izvukao podatke (upalio mobitel tako da sam ga stavio u zamrzivač par sati)...
što sad napraviti .. predpostavljam da se ne isplati mijenjati matičnu ... koliko mogu dobiti da ga prodam za dijelove?