Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.116.694
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Majesty kaže...

Tmobile - stigao update od 50-ak mb

Neka iskustva, da li je također problem s baterijom prisutan koji pišu ostali?

13 godina
PlayMaker10 kaže...
Majesty kaže...

Tmobile - stigao update od 50-ak mb

Neka iskustva, da li je također problem s baterijom prisutan koji pišu ostali?

Nista spektakularno, ne primjećujem promjenu.

16 godina
neaktivan

Da li netko od vas koristi onaj Samsung Account? Našao sam odličnu Grace UI temu (za one koji ne znaju sa Note 7), e sad da bi ju instalirao sa storea moram imat taj Samsung Account.

0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Pa u cemu je problem?
10 godina
neaktivan
PlayMaker10 kaže...

Da li netko od vas koristi onaj Samsung Account? Našao sam odličnu Grace UI temu (za one koji ne znaju sa Note 7), e sad da bi ju instalirao sa storea moram imat taj Samsung Account.

gdje si točno našao tu temu ikoji je puni naziv?  ja je ne nalazim

16 godina
neaktivan
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2016 23:18 (PlayMaker10).
9 godina
odjavljen

Nisam opsjednut trosenjem baterije pa nemam pojma. Aktivirao i koristio i to je to... Uostalom probaj nema se sta strasno desiti... Ugasi sinhroizaciju za taj acount ako je ima i to je to...

17 godina
odjavljen
matrix777 kaže...
PlayMaker10 kaže...

gdje si točno našao tu temu ikoji je puni naziv?  ja je ne nalazim

Ne treba Samsung account, na xda se nalaze apk-i za instalaciju te teme, dakle, instalirate apk-e, posto se radi o trial verziji potrebno je skinut package disabler pro sa store-a, u Pack. disb. pro-u treba deaktivirati theme store da bi tema ostala trajno na mobu.

Uputstva za instalaciju:

1. Apply the theme,
2. "Setting"~"Application"~"Application Manager"~"More"(on right corner)~"Show system apps"(on the drop down menu of "more") and then scroll down and find "Themes"
3. Click "Themes" and then click "storage"
4. "Clear data" & "clear cache" of "Themes"
5. Open package disabler pro
6. Find "Theme Store" and disable it and

Apki-i koje je potrebno instalirati:

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=68777967&postcount=174

Ovaj package disbler pro nece izbrisati theme store, nego sam disable-ati, tak da se ne brinete oko toga, vratite ga natrag u 10 sec.

Poruka je uređivana zadnji put ned 9.10.2016 14:09 (Edge).
9 godina
odjavljen
Pa zar nije lakse aktivirao nalog....
11 godina
neaktivan

Pokušao sam i to ali nije pomoglo,opet je vibrirao nakon nekog vremena.

17 godina
odjavljen

Jel netko primjetio zvuk (kao da je kamencic u mobu) kad trese mob, po pisanju to je OIS u kameri, jer kad se kamera upali tog zvuka vise nema. Stvar je da to nisam primjetio zadnjih pola godine pa mi je malo cudno.

I takodjer mi se malo zadnji poklopac odlijepio oko kamere, "klacka" kad ga pritisnem.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Pozdrav, kolko bi kostala promjena charging porta na samsung galaxy s6 edge+ ?
I gdje ima u zagrebu to za obavit?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo kontam svoj S6 zamijeniti za Iphone 6S. Nisam jos nikad koristio Iphone, pa budemo vidjeli koliko dugo cu izdrzati. :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen
Edge kaže...

Jel netko primjetio zvuk (kao da je kamencic u mobu) kad trese mob, po pisanju to je OIS u kameri, jer kad se kamera upali tog zvuka vise nema. Stvar je da to nisam primjetio zadnjih pola godine pa mi je malo cudno.

I takodjer mi se malo zadnji poklopac odlijepio oko kamere, "klacka" kad ga pritisnem.

Da to je normalno kod bilo koje opticke stabilizacije.... I na "pravim" objektivima je tako...Nista mu nece biti al nemoj bas tresti ko divljak ;)

14 godina
neaktivan

Znači Samsung galaxy s6 edge +

Punjenje ne kuzim nikako, nekad se sporo puni, nekad normalno, a nekad brzo. Kako kad mu se prohtije, onda ako sporo istekao pa ponovo uštedama i onda ide brzo. Nekad neće danima brzo onda uhvati i puni brzo. Nekad se zna puniti cijelu noć i ne napuni se. Mislim koji bog?? Punjač bi rekao ispravan jer svaki put puni, kazala isto bi rekao da je ispravan nema oštećenja :-/ . Ima li tko sličnih problema? Riješenje?

0 0 hvala 0
11 godina
Koji root radi na najnovijem MM?
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Prodao LG G4. Nakon sto je bio u servisu radi maticne. Kad se je vratio,  morao sam ga opet slati radi burn-ina na ekranu. Nije mi se dalo opet slati mob pa sam ga se rijesio. Danas sam nabavio novi S6 Edge +. Za sada radi dobro. Ekran bolji od LGevog. Kamera malo losija. Nadam se da ce baterija biti pristojna.

Senza cuore saremmo solo macchine
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

Da li neko koristi Francuski Orange firmware? Ja koristim isti, i još nema update-a.... 

0 0 hvala 0
11 godina

Zadnji update za orange je bio u 6. mj. Najbolje da se prebaciš na XEF!

9 godina
neaktivan
prikaza kaže...

Poslednji update sam dobio krejem avgusta/početkom septembra, kao i sve otali... ne znam što ovo poslednjeg nema...

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.10.2016 22:26 (miksi2).
15 godina
A što to vrijedi taj sekjuriti apdejt?
Radije ostani na toj verziji na kojoj jesi ako nemaš draina baterije i ostalih kerefeka

0 0 hvala 0
11 godina
miksi2 kaže...
prikaza kaže...

Poslednji update sam dobio krejem avgusta/početkom septembra, kao i sve otali... ne znam što ovo poslednjeg nema...

Možda si dobio u 8. ili 9. mj. ali je Android security patch level: 01.06.2016!

ROXX kaže...
A što to vrijedi taj sekjuriti apdejt?
Radije ostani na toj verziji na kojoj jesi ako nemaš draina baterije i ostalih kerefeka

Kao što samo ime kaže to je sigurnosni update a može donijeti i neke nove opcije i slično. Na tebi je hoćeš li instalirati ili ne.

14 godina
neaktivan

imam s6 edge+ već 6 mjeseci i sve je bilo u redu do zadnjeg sigurnosnog update-a kad je počeo zaje.... kućni wi-fi. Odspoji se bez razloga dok miruje i bude uključen 4g+ promet. To se do sada nije dešavalo, sve je radilo savršeno mjesecima. Odspajanje se dešava samo dok miruje, a dok ga koristim wi-fi je konstantno upaljen i tu nema problema, ali kad miruje 10 i više minuta jednostavno se odspoji. Također je prisutno povećano trošenje baterije...npr preko noći bi izgubio 2-3 posto, a sad je to već oko 10 posto. Probao sam sva moguća podešavanja i trikove koje sam pročitao na netu, ali ništa ne pomaže. Na laptopu wf-fi radi bez problema, znači nije do rutera. Jel ima netko još ovakav problem?

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 11:26 (riverside).

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Pogledaj pod postavke wifija da ti nije ukljuceno "iskljuci tijekom mirovanja"
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja sam to recimo iskljucio radi baterije..
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Ja sam to recimo iskljucio radi baterije..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Postoji li neki način da root-am S6 bez flashanja twrp-a? Koji je najbolji način? 

EDIT:
CF Autoroot odradi posao uredno kao i inace.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.10.2016 16:35 (Almin94).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Koja je poenta uzeti smartphone i sve pogasiti? Cemu tolika opsjednutost trajanjem baterije? Imas bateriju ali sve ostalo ugaseno....Ne primate mailove, poruke na viber i sl?

10 godina
neaktivan
Poanta je u tome što sam čovjeku objasnio zašto mu se wifi gasi tijekom mirovanja. Pa neka on odluči što mu je priritet.

Nekome je bitnija baterija od recimo sinkronizacije maila, koje mozes rucno provjeriti svakih par sati.

Ako cemo tako, da sve ukljucim sto mi treba, 24h/dan, baterija mi nebi izdrzala uz klasicno koristenje do cca 15h.

13 godina

U zadnja tjedan i pol, baterija mi se drastično srozala.

Navečer do ponoći napunim mob, kroz noć je na airplane modu, ujutro u 7 ga palim, a Tipa u 12h mi je već na 40%.

Tražim krivca, zadnji update ?

Piše da je največi potrošać Andorid Sustav sa 50%, dok je zaslon na 14 %... ?? wtf

Poruka je uređivana zadnji put sri 19.10.2016 11:59 (Nick_Diamond).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice