Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.114.310
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
odjavljen
Re: Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava
Mozes ju iskljuciti pa ne radi ali zauzima prostor sto je zanemarivo...
14 godina

Znam, ali htio sam flashat DBT čisto zato što je najnoviji build :) Čekat ću OTA update za XEU i sve 5.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
R36 kaže...
bubimir13 kaže...

Mislim da blebećeš bez veze, sinoć je buraz nadogradio s6e+ na mm i kaže ko da ima novi uređaj, posebno je rekao za stand-by time da je fenomenalan. I još nekoliko ljudi što sa običnim S6 što sa s6e je isto bilo oduševljeno, zanimalo me zbog toga što tada još na Sonyju nisam dobio a zabrinule me informacije forumaša da je na LGu trajanje lošije. Znači to je skup od 5-6 ljudi koji su nadogradili, ranga od potpune neznalke za išta vezano uz tehnologiju koja ni ne zna šta je hard reset do programera android aplikacija i svi kažu bolja je baterija na MM. Osim toga, ulogu ima i fizički kapacitet baterije, pa ne možeš od 2500mah očekivat da se ponaša kao 3000+mah.

Ja tebe ne kužim.

Pa nisam ja jedni kojem je baterija trajala lošije nego na LL. Ima nas tu par. Šta mi svi lažemo.

Evo samo jedan mali primjer nelogičnosti MM-a.

Znači prvi francuz - procjenjeno preotalo vrijeme upotrebe kad je baterija na 100% iznosi je oko 18h

Drugi francuz jučer instaliran - procjenjeno preotalo vrijeme upotrebe kad je baterija na 100% iznosi oko 29h

Sad na prvu baterija se ponaša normalno. Zašto se prvi put nije ponašala normalno - ne znam.

Šta je napravljeno drugi put : Hard restart + dizanje uređaja bez backup-a aplikacija + gašenje svih mogučih onih kvačica u početku (Sva moguča pravila, suglasnosti i sl) + crna tema + Wi fi uklj. tij. mirovanja - nikad + office paket isključen + facebook i messenger preko linka na pretraživaču (bez aplikacije)

na drugom francuzu pise 13h, jbt manje nego tebi na prvom... mislim da je vrijeme za servis i da mjenjaju bateriju

sa power saveing battery samo sat vise. to ne koristim, al sta ne bi malo vise treba poboljsati vrijeme

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.3.2016 18:22 (dennocro).
10 godina
neaktivan

E ovo se zove posao iz Samsunga. Flashao drugog francuza i evo SOT preko 8 sati, i onda sam se probudio.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
protjeran

1 0 hvala 1
17 godina

Čini se da je OTA došao M na VIP-u. Skida mi nekih 1.3GB

But how do it know - The basic principles of computers for everyone

0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
Konačno. Došao s posla, čekirao softver updejt, kad gle' čuda. Zadovoljan bar za ovih par sati korištenja MM-a što se same fluidnosti tiče, ostalo ćemo provjeriti u narednim danima. Nego, da li je toliko potrebno/obavezno uraditi factory reset nakon nadogradnje ili se može proći i bez toga? Ako je potrebno, neka mi neko kaže kako da sačuvam podatke tipa (kontakte, slike, etc). Pozdravljam

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
I drugi ciklus 4 i pol sata SOT. Ja zadovoljan.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Jučer ubacio MM G920FXXU3DPCA putem Samsung smart switch aplikacije, zasad prezadovoljan, fluidnost je odlična, troši puno manje ram memorije.. zasad veliki plus za MM, no preostaje vidjeti kakva bude baterija. :)

ASUS ROG G750JX // Samsung Galaxy S6 32gb GoldPlatinum
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 8:58 (BOGDO).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Jedno malo poboljšanje za Samsung, veliko za spavača. Koliko puta na njegovom alarmu samo poklikam vrijeme zvonjave smatrajući da je uključeno i onda se ujutro čudim kako sat nije zvonio. Sad na prvoj stranici piše kojim danima zvoni :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 9:12 (hrvooje).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Dajte mi neki dobar prijedlog za alarm aplikaciju. Traži se jednostavnost i pouzdanost.

http://diyaudio.com.hr/

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
NjegovaNjegova sistemska aplikacija sat... Je vrlo pouzdana i fino radi, ima opcije sve koje su potrebne
13 godina
Alarm/clock : Timely
13 godina

Clock by Google

Playstore

0 0 hvala 1
12 godina

Jel ovo netko sa ovoga foruma? Vidm da mu je Zagreb u Weather widgetu..   :)

zahtjevi za test liste iptv na mail: jmnemonic158@gmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

skiunuo sam ovaj MM za svoj S6 edge + , pokenio lijepo, ali mi javi FAIL???  Moze pomoc??

Ipak ima taj hidden image,ali kako ga naci i  ubaciti?

sad mi je samo onaj plavi ekran na mobitelu jer sam iskopcao kabal i sad ne mogu nista... sta da radim'?

Slika u prilogu

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 17:58 (manipulator).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
odjavljen

Ostavi tako i odradi ovo:"ako prilikom flešanja odin izbaci grešku hidden.img fail
treba samo već raspakirani ROM (tar.md5) otvoriti sa winrarom i fajl hidden.img (izvući recimo na desktop) i
preimenovati u hiden.img.tar ( pretvoriti će se u winrar fajl )
i onda samo u odinu flešati taj preimenovani hidenn""

Znaci akd ti izbaci gresku samo odradi ovo gore i umjesto onog prvoh  image koji si ucitao u odina ucitaj na isto mjesto i na isti nacin i ovaj hidden.img.tar i to je to. To ide jako brzo...

12 godina
Torent kaže...

Ostavi tako i odradi ovo:"ako prilikom flešanja odin izbaci grešku hidden.img fail
treba samo već raspakirani ROM (tar.md5) otvoriti sa winrarom i fajl hidden.img (izvući recimo na desktop) i
preimenovati u hiden.img.tar ( pretvoriti će se u winrar fajl )
i onda samo u odinu flešati taj preimenovani hidenn""

Znaci akd ti izbaci gresku samo odradi ovo gore i umjesto onog prvoh  image koji si ucitao u odina ucitaj na isto mjesto i na isti nacin i ovaj hidden.img.tar i to je to. To ide jako brzo...

Jesam,ali kad stisnem u odinu da ga nadjem opet mi samo onaj nalazi,nema ovoga fajla, ikao sam stavio .tar na kraju??

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 18:06 (manipulator).
9 godina
odjavljen

Jesi siguran da si to uradio kako treba? Trebas u windows exploreru ukljuciti da ti prikazuje extenzije za poznate extenzije i tek onda mozes promijenuti extenziju jer to trebas napraviti  a ne promijenuti ime. 100% si to pogrijesio.

12 godina
Torent kaže...

Jesi siguran da si to uradio kako treba? Trebas u windows exploreru ukljuciti da ti prikazuje extenzije za poznate extenzije i tek onda mozes promijenuti extenziju jer to trebas napraviti  a ne promijenuti ime. 100% si to pogrijesio.

Evo sad sam to napravio,ponovo sam extractovao,preimenovao,upalio odin pa idem onaj prvi fajl,pa kad mi dodje do toga djela gdje trazi hidden pa cu onda njega stavit ...ajd sad cu vidjeti..

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 18:22 (manipulator).
9 godina
odjavljen

Radit ce 100%. Pazi onaj prvi mora ostati isti samo iz njega prekopiraj taj hidden.img ali mora ostati i u prvom file-u....

12 godina
Torent kaže...

Radit ce 100%. Pazi onaj prvi mora ostati isti samo iz njega prekopiraj taj hidden.img ali mora ostati i u prvom file-u....

nece,sad javlja ovo..Da otpojim pa ponovo udjem u download mode pa se ispocetka? 

12 godina

Jel tko ima problem da nemoze upload sliku ili ss u poruci na forum...na ll mi je radilo sad nece ...kad kliknem dodaj sliku sam se plava slova zacrne i nist se ne desi

razorblade
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mariolla79 kaže...

Jel tko ima problem da nemoze upload sliku ili ss u poruci na forum...na ll mi je radilo sad nece ...kad kliknem dodaj sliku sam se plava slova zacrne i nist se ne desi

Da, ni kod mene neće sa S6 Edge preko Chromea

12 godina
hrvooje kaže...
mariolla79 kaže...

meni nece ni preko sammzevog interneta...

razorblade
10 godina
neaktivan
mariolla79 kaže...

hrvooje kaže...
mariolla79 kaže...

mariolla79 kaže...
hrvooje kaže...
mariolla79 kaže...

meni nece ni preko sammzevog interneta...

To je i BUG.hr dobio update na MM. Tvornički reset je u tijeku...

12 godina

Sta je sreca u nesreci? hehe

Nakon bezuspjesnog fleshanja softwarea na MM,mobitel mi je na kraju zavrsio u bootloopu..Na kraju jedina opcija je bila Smartswitch i vracanje na tvornicke postavke.Vec sam bio pukao i prvi puta to sam radio preko smart switcha.

Upisao sam model,serijski broj i smartswitcj je trazio recovery mode. Usao u recovery, skinio je updejt neki nakon skoro sat i pol vremena, instalirao ga,pokrenem mobitel kad ono MM  na njemu..hahaaha

Nitko sretniji od mene..   :)

Zahvaljujem se korisniku Torent koji mi je pomogao... 

Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Prezadovoljan MM-om. Ne bih da trošim riječi, dovoljno je samo pogledati slike.

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Btw, zaboravih spomenuti u postu iznad da nisam radio factory/hard reset posle update-a. Znači, dobio OTA, instalirao isti i samo restartovao mob.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Evo i ja danas instalirao MM preko redovnog updatea softwarea. Nisam ni ja radio nikakav factory reset, svi podaci i multimedija mi je ostala. Upravo sad malo vrtim po tom marchmallowu i čini se OK, iako moram priznati da nemam nekih velikih poboljšanja u odnosu na Lolipop, odnosno bar ih za sad ne vidim. Zapravo evo sad vidim da mrvu bolje regulira memoriju i čini mi se da je ram malo optimiziraniji.

http://diyaudio.com.hr/
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.3.2016 21:01 (Roko1).

0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice