Samsung Galaxy S6 / S6E - Rasprava

poruka: 5.676
|
čitano: 1.116.302
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S6-Rasprava

Pitanje je vremena kad ce ASUS poceti drmati trzistem smartphonea i izbaci Samsung i ostale iz igre.

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S6-Rasprava
Barracuda727 kaže...

Pitanje je vremena kad ce ASUS poceti drmati trzistem smartphonea i izbaci Samsung i ostale iz igre.

Nikad

13 godina
maks0806 kaže...

Prije svega aj prestanite veličati g3 i 20h update

Radi puno bolje od prijasnjih, ali u usporedbi sa drugima je spor i laggav. Kao što je i g flex 2. Samsung ima identične probleme. Neka ima 2nm proces, dok god je touchwiz gore i utječe na performanse nije me briga što pokreće mob, samo nek leti glatko

U odnosu na koga tocno ? Da radi losije od M8 i Z3... to stoji, da radi bolje od S5 takoder stoji. Ali LG Svakim svojim updateom radi poso i mobitel je sve fluidniji. Prije 20h sam imo po 200-300mb slobodnih RAMa, sad imam preko 1gb. Jer ipak nesto rade sa updateom. Da napravim FR mozda bi i bolje radio, no nemam potrebe.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
10 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
maks0806 kaže...

Prije svega aj prestanite veličati g3 i 20h update

Radi puno bolje od prijasnjih, ali u usporedbi sa drugima je spor i laggav. Kao što je i g flex 2. Samsung ima identične probleme. Neka ima 2nm proces, dok god je touchwiz gore i utječe na performanse nije me briga što pokreće mob, samo nek leti glatko

U odnosu na koga tocno ? Da radi losije od M8 i Z3... to stoji, da radi bolje od S5 takoder stoji. Ali LG Svakim svojim updateom radi poso i mobitel je sve fluidniji. Prije 20h sam imo po 200-300mb slobodnih RAMa, sad imam preko 1gb. Jer ipak nesto rade sa updateom. Da napravim FR mozda bi i bolje radio, no nemam potrebe.

Neznam kako G3 trenutno radi, ali znam da je prije poprilično štekao. Onaj ko to ne priznaje, taj laže. Vjerojatno je taj 20h stvarno neka promjena kad ju svi tolko veličaju, ali ipak, pa taj mobitel je na tržištu skoro godinu dana. Pa čak i da sad radi najfludinije od svih, zar nisu to mogli napraviti od početka? M8 je letio odmah na inicijalnom softveru.

12 godina

Lg g3 je poluproizvod ta sam na ovom forumu vec par puta napisao imao ga je buraz i rijesio se ga. Sad ima huawei p7 ili h7 neznam ni sam i mobitel je avion za tog lg-a

1 1 hvala 0
10 godina
neaktivan

Hvalim HTC jer je stvarno odličan mobitel, i odabrao sam ga prije svih. Jedina takozvana mana je ta kamera, makar je meni odlično sjela, uvijek mi ispadnu super slike iz prve, istina po danu bi mogla biti nešto bolja ali inače sam sasvim zadovoljan. Većina pročita 4 MP pa automatski pomisle smeće, a nikad ju nisu niti koristili niti ništa. I onda drugi to pročitaju ili čuju pa automatski pomisle isto. Isto kao i one usporedbe po web portalima, sve su slike bolje od M8 ali se zato trebalo poslikati 3 puta više istih da bi tako ispala, a i vrijeme okidanja svake slike je duplo dulje. Definitivno mi je bolja M8 kamera od one na S4, 5 puta moram poslikat da bi slika ličila na nešto, a poslije svake druge piše ono "procesiranje". Odnosno poslije svake ako su nešto lošij uvjeti.

M8 za mene ima sve, a najviše se ističepo izvrsnom softveru, i dizajnu i kvalitete izrade. Meni je to bitno pa sam ga zato i uzeo, jer isprobao sam sve mobitele prije kupnje ali nakon što sam M8 uzeo u ruke rekao sam to je to, full metal unibody više od sveg.

A ti si očito vlasnik G3 s kojim se neda raspravljati, i koji ne želi priznati da bi softver mogao biti bolji. Ja priznajem da je G3 odličan mob, lijepo je izrađen bez obzira na plastiku i izmjenjivu bateriju, stvarno je kompaktan u odnosu na ogroman ekran i ima još mnogo pluseva. Ali meni su plusevi kod M8 presudili, nekom drugom će kod G3, zato imamo raznoliko tržište pa si svatko odabere kaj hoće.

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.3.2015 21:04 (markom63).

3 0 hvala 0
12 godina

LoL koje brukanje tportala:

http://www.tportal.hr/gadgeterija/tehnologija/374724/Galaxy-S6-Edge-je-seksi-smartfon-koji-golica-mastu.html

likovi ne znaju ni kako im izgleda mob koji trebaju prodavati..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Fanu kaže...

http://www.tportal.hr/gadgeterija/tehnologija/374724/Galaxy-S6-Edge-je-seksi-smartfon-koji-golica-mastu.html

"Isprobali smo" hahahaha. Baš je dobar taj S6 Edge, gle pa ima i S-Pen?? Čudno da to još nitko nije skužio 

Strašno je kad naši portali poput Tportala, Večernjeg ili sličnih pišu članke o tehnologiji, sramota za Hrvatsku.

13 godina
neaktivan

S6 - 68896 Antutu , M9 - 51727, Flex 2 - 47680.

3 1 hvala 0
12 godina
markom63 kaže...
Fanu kaže...

"Isprobali smo" hahahaha. Baš je dobar taj S6 Edge, gle pa ima i S-Pen?? Čudno da to još nitko nije skužio 

Strašno je kad naši portali poput Tportala, Večernjeg ili sličnih pišu članke o tehnologiji, sramota za Hrvatsku.

hah, maknuli su clanak

sto je najjace t-mobile je vlasnik tportala i uglavnom su ti clanci cisto promotivne naravi (obavezno uvijek naglase kad dolazi u tmobile i kakve se tarife mogu ocekivati)

13 godina
R36 kaže...

A to je bitno kome ? Osim tebi trollu da imas s cime trollat kako je tvoj omiljeni brand samsung daleko ispred u nekom programu antutut u kojem kinezi tuku preko 40k a vuku se ko isusov magarac... yes, samsung all the way. Odjednom su stakleni mobiteli in... 

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
R36 kaže...

A to je bitno kome ? Osim tebi trollu da imas s cime trollat kako je tvoj omiljeni brand samsung daleko ispred u nekom programu antutut u kojem kinezi tuku preko 40k a vuku se ko isusov magarac... yes, samsung all the way. Odjednom su stakleni mobiteli in... 

Niti imam Samsung, nit mi je to omiljeni brend, niti sam tip koji ima omiljeni brend...

Ovo je čisto realno stanje...

Troll - nauči prvo što je troll!!!

In je onaj koji se najviše prodaje...

Poruka je uređivana zadnji put pon 23.3.2015 15:21 (R36).
16 godina

Imao je i S4 i S5 odličan Antutu tada, pa svi znamo kako su radili :)

ptspclan.com | visit us ^^
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
R36 kaže...
SimeKZ kaže...
R36 kaže...

Niti imam Samsung, nit mi je to omiljeni brend, niti sam tip koji ima omiljeni brend...

Nesto sta je IN ne mora znacit da valja. HTC sa ovih 50k tvog antutut gluposti radi fluidno... tako da ti taj antutu pada u vodu i bzvz ga se stavlja u neki razgovor... sumnjam da itko kupuje mobitel prema antutut bmu...

13 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
R36 kaže...
SimeKZ kaže...
R36 kaže...

Nesto sta je IN ne mora znacit da valja. HTC sa ovih 50k tvog antutut gluposti radi fluidno... tako da ti taj antutu pada u vodu i bzvz ga se stavlja u neki razgovor... sumnjam da itko kupuje mobitel prema antutut bmu...

Ako je nesto IN tj dobro se prodaje onda ocito nesto vrijedi.Apple ti je nakbolji primjer...

Neda mi se opet vrtit jednu te istu pricu...koji je mob bolji.

13 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Kratka recenzijica...  

Moj PC  
0 5 hvala 0
10 godina
neaktivan
markom63 kaže...
Barracuda727 kaže...

Nikad

Si ziher kolega, Samsung je na putu prema dolje, pogotovo jos i sad sa novim S6, inace volim Samsung ali mislim da nemaju vise puino toga ponuditi osim nabrijavanja specksa.

10 godina
neaktivan
Barracuda727 kaže...
markom63 kaže...
Barracuda727 kaže...

Nikad

Si ziher kolega, Samsung je na putu prema dolje, pogotovo jos i sad sa novim S6, inace volim Samsung ali mislim da nemaju vise puino toga ponuditi osim nabrijavanja specksa.

Po cemu si ti to zaključio da će Samsung ić prema dolje sa S6? Ja baš kažem da će se taj mobitel odlično prodavati i oboriti sve njihove rekorde

16 godina
spajder68 kaže...

Kratka recenzijica...  

Cim sam cuo "onak mobitel je" zatvorio video.

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P. Steve Jobs 6.10.2011. 1955. - 2011. http://500px.com/mihovilm
13 godina

S6 će se u 50 milijuna prodati garant.

Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina

jedino sto mi vizualno kvari dojam S6 su kapacitivne tipke koje i dalje koriste stari dizajn (android 4.4<)

ne znam zasto back i recent apps button nisu kao u lollipopu..

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Fanu kaže...

jedino sto mi vizualno kvari dojam S6 su kapacitivne tipke koje i dalje koriste stari dizajn (android 4.4<)

Ma meni fizička home tipka najviše smeta. Najbolje su on-screen tipke, možeš ih i promjenit i sve. Kad surfam, gledam slike ili igram igre se ionako maknu, a dok pišem poruku ili tako nešto nije me briga za tih pol centimetra koje zauzimaju. Trebali su staviti on-screen, a ovu "Samsung" oblik fizičku ostaviti samo kao fingerprint senzor.

Poruka je uređivana zadnji put sri 25.3.2015 10:06 (markom63).
13 godina

Onda bi bio bez veze prostor okolo. A ovo je kakti signature samsung dizajn

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
markom63 kaže...
Fanu kaže...

Ma meni fizička home tipka najviše smeta. Najbolje su on-screen tipke, možeš ih i promjenit i sve. Kad surfam, gledam slike ili igram igre se ionako maknu, a dok pišem poruku ili tako nešto nije me briga za tih pol centimetra koje zauzimaju. Trebali su staviti on-screen, a ovu "Samsung" oblik fizičku ostaviti samo kao fingerprint senzor.

fizicka home tipka je po meni ok posto ima ulogu i fingerprint readera

druga prednost je sto mozes upaliti mobitel preko te tipke ili direktno pristupiti kameri

sa on-screen buttonima to ne mozes i njihova izvedba u androidu je dosta losa po meni (osim ako nije transparentna pozadina kao sto neki ROMovi omogucuju)

13 godina

Imas gesture. Double tap to wake što je odlično. A onscreen tipke su zakon. 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen

Iako nisam ljubitelj Samsunga, nakon S3 mi nijedan nije bio dobar, moram priznati da mi se ovaj S6 opako, opako sviđa

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
spajder68 kaže...

Kratka recenzijica...  

Dobro ga je nahvalio i očito je čovjek doživio vau efekt...

Kaže da je j... brz, najbrži mob koji je do sad testirao, sve radi bez greške. Nema nikakvih lagova.

Koliko vidim kamera je stvarn brutalna. Nočne slike su bez premca, upija svijetlo bolje nego što vidim. Smiješno je što su slike bolje bez bljeskalice nego s bljeskalicom.

14 godina
neaktivan
R36 kaže...
spajder68 kaže...

Kratka recenzijica...  

Dobro ga je nahvalio i očito je čovjek doživio vau efekt...

Kaže da je j... brz, najbrži mob koji je do sad testirao, sve radi bez greške. Nema nikakvih lagova.

Koliko vidim kamera je stvarn brutalna. Nočne slike su bez premca, upija svijetlo bolje nego što vidim. Smiješno je što su slike bolje bez bljeskalice nego s bljeskalicom.

Je brat je doživija flash,a ko i nebi sa ovakon strojenicon. 

12 godina

kakvo je staklo iznad kamere? u android authority reviewu je liku pao mobitel (pao iz uspravne pozicije, dakle ni 10cm pada..) i odmah je nastala ogrebotina preko cijelog stakla

pretpostavljam da nije safirno staklo kao kod M9?

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice