Samsung Galaxy S5 - rasprava

poruka: 2.636
|
čitano: 672.911
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy S5 - rasprava
J3ckYYY kaže...

Kupio sam 16.11.2014. Galaxy S5 u VIP-u i počeli su se javljati prvi ozbiljniji problemi... {#} Dali vi imate na svojim uređajima famozni samsungov "bezel gap" , odnest ću ga sljedeći tjedan u Europatrade da vidim šta oni kažu jel vrijedi garancija na ovo...

Pisao sam da moj Samsung ima bezel gap, u PON 15.12. mobitel sam odnio u Samsung centralni servis, 19.12. zovu me da je mobitel "popravljen" i da mogu doći po njega. Došao sam po mobitel i paf iznenađenje apsolutno ništa nisu napravili u vezi razmaka između okvira i LCD-a..... {#} U radnom nalogu piše Zamjenjen LIM i naljepenice, SW update ali naravno apsolutno ništa nisu zamjenili, samo su mi ogrebali okvir na više mjesta pokušavajući otvoriti mobitel {#}

I šta da sada radim više nisam pametan {#}

Naravno mobitel prije garancije nije imao niti jednu crticu na okviru, čuvan u maski od prvog dana.

Win Osama in hide and seek
Poruka je uređivana zadnji put sub 20.12.2014 12:38 (J3ckYYY).
16 godina

Oko toga se jedino mos izgleda zalit upravi vodovoda... {#}

15 godina
neaktivan
J3ckYYY kaže...

Pisao sam da moj Samsung ima bezel gap, u PON 15.12. mobitel sam odnio u Samsung centralni servis, 19.12. zovu me da je mobitel "popravljen" i da mogu doći po njega. Došao sam po mobitel i paf iznenađenje apsolutno ništa nisu napravili u vezi razmaka između okvira i LCD-a..... {#} U radnom nalogu piše Zamjenjen LIM i naljepenice, SW update ali naravno apsolutno ništa nisu zamjenili, samo su mi ogrebali okvir na više mjesta pokušavajući otvoriti mobitel {#}

I šta da sada radim više nisam pametan {#}

Naravno mobitel prije garancije nije imao niti jednu crticu na okviru, čuvan u maski od prvog dana.

E ne znam sta bih na tvom mjestu. Nije to jednostavno nikako. Javi se njima opet, pa vidi sta kazu.

16 godina
odjavljen

Pozdrav svima, trebam preporuku futrole/torbice, onakve preklopne za S5 i zaštitnog stakla, po mogućnosti da se može kupiti u RH. Tnq

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Druze i ja sam imao problem s kamerom i pregrijavanjem, poslije servisa oni su ti napravili ali su i pokvarili, naime displey je bio skroz odvojen u donjem dijelu telefona cak se i svjetlo vidjelo iznutra, takodje taj bezel gap se vidio s obje strane, dao sam na servis u subotu pa evo cekam da me pozovu da vidim jesu li napravili to sto su oni pokvarili, ima da im sve po spisku bude li kakvih ostecenja i ne bude li sve kako je i bilo prije njihovog servisa. Iako mislim da ni tvoj a ni moj telefon nikad vise ne mogu biti kao sto su tek bili kada su kupljeni iako je moj star tek dva mjeseca a koristen mozda 10 dana, vise je kod njih nego kod mene.

15 godina
neaktivan

Kada bi trebali ostali unbranded Lollipop romovi? Za sada je samo Poland dostupan.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Sto se dogada s You tube aplikacijom. 

Video se svakih cca 30sec pauzira ali zvuk i dalje ide. 

Uzasno iritantno. Reinstaliro sam i dalje ne radi. 

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

Stock rom? ili si  na necem ?

15 godina
neaktivan
GRDI-146 kaže...

Sto se dogada s You tube aplikacijom. 

Video se svakih cca 30sec pauzira ali zvuk i dalje ide. 

Uzasno iritantno. Reinstaliro sam i dalje ne radi. 

To se i meni znalo događati prije, ali evo nije već dugo...meni je pomoglo brisanje podataka od YT aplikacije

Win Osama in hide and seek
16 godina

Nikad nisam imao problema s jubito apom.
Jedino sad ovaj poljski lolipop ima osjetni lag pri ulazenju u kontakte ili smsove.

0 0 hvala 0
16 godina

Stock je mob

Nakraju nije pomoglo brisanje podataka appa nego sam "uninstall updates" napravio vratilo mi je na factory i sad je opet sve ok.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi,kakva su iskustva sa poljskim romom?

Sad je Sammobile uploadal jos jednu inacicu poljskog roma pa...pitam vas za iskustva sa fleshanjem opcenito koji su rizici da nesto podje po zlu i kakav je rom opcenito s obzirom da je official rom od samsunga...i dal se isplati ipak cekat sluzbeni rom za Hrvatsku,jer je moj mob kupljen u slobodnoj prodaji nije zakljucan na mrezu

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
MikiDS kaže...

Ljudi,kakva su iskustva sa poljskim romom?

Sad je Sammobile uploadal jos jednu inacicu poljskog roma pa...pitam vas za iskustva sa fleshanjem opcenito koji su rizici da nesto podje po zlu i kakav je rom opcenito s obzirom da je official rom od samsunga...i dal se isplati ipak cekat sluzbeni rom za Hrvatsku,jer je moj mob kupljen u slobodnoj prodaji nije zakljucan na mrezu

Pa flashaj poljski preko odin-a, kad vec imas otkljucan mob. Dobar je i stabilan. Puno fluidnije radi nego KitkKat. 

12 godina
neaktivan

E sad,odem ja na sammobile.com i jos jucer mi je to izazvalo problem,kaze user not logged in a prijavljen sam...i nece mi dat da skinem?!

Koji mu je...?
Ima neko objasnjenje?

16 godina

Oni razlikuju prijavu za forum, i prijavu za stranicu. refreshaj stranicu i probaj opet.

AKo ce pomoc,

http://www.w0lfdroid.com/2014/04/How-to-Flash-Restore-Galaxy-S5-All-Variants-to-Stock-ROM-Using-Odin3.html

12 godina
neaktivan

Pomoglo je,hvala!
Kad skinem rom i flasham,javim.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Ljudi ,help ak iko ima ko je flešao vec...Nema nacina besumno

kako to ukljucit ?!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pitance...prije par dana postao sam vlasnik galaxy modela, ali me zanima jedno pitanje u vezi touchwiza.

Pokušava sam naći geste na ekranu...ala nova launcher (da svajpan bilo gdje po glavnom ekranu za otvoriti notifikacijski centar), ali izgleda da touchwiz to nema. Ne želim instalirati potpuno novi launcher samo zbog toga, pa me zanima ima li kakva aplikacija koja to može? Pokušava sam naći na playu, i naša sam Swipe home button, ali malo je zeznut za korištenje. Mob je nov i nije rootan.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

1.znaci skinuo sam tu neku verziju poljskog 5.0 lollipopa za s5 i preko odina ubacio i sad imam lollipop i sve dobro radi, zanima me jel time nisam garanciju izgubio?

2. Facebook app mi je prestao radit, kad skinem staru verziju facebook appa radi, al kad azuriram na novu ne radi, samo pise aplikacija zaustavljena. Probao sam brisanjem podataka, kesa i hard reset ali nista.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Darkec11 kaže...

1.znaci skinuo sam tu neku verziju poljskog 5.0 lollipopa za s5 i preko odina ubacio i sad imam lollipop i sve dobro radi, zanima me jel time nisam garanciju izgubio?

2. Facebook app mi je prestao radit, kad skinem staru verziju facebook appa radi, al kad azuriram na novu ne radi, samo pise aplikacija zaustavljena. Probao sam brisanjem podataka, kesa i hard reset ali nista.

1. Nisi izgubio garanciju.
2. Postani alpha ili beta tester, pa skini testnu verziju koja je vise optimizirana za Lollipop. 

10 godina
neaktivan

postao sam ali ne vidim sada nikakvu tu novu verziju mada mi je dole pisalo nesto tipa ``sada si tester`` i onda dole ``skini facebook aplikaciju`` i kad sam je skinuo opet isto, pise aplikacija zaustavljena?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Ima li neki pouzdani i kompletni tutorial na hrvatskom/engleskom za stavljanje custom ROM-a (ciljam na ovaj novi Lollipop) za Galaxy S5? Trenutno sam na Stock ROM-u, dakle trebao bih najprije root-ati i tek onda flash-ati ROM.

I mogu li se vratiti na Stock ROM ako poželim, ako bude kakvih problema i/ili želim korisiti garanciju?

ZOTAC: It's Time to Play.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
DmL kaže...

Ima li neki pouzdani i kompletni tutorial na hrvatskom/engleskom za stavljanje custom ROM-a (ciljam na ovaj novi Lollipop) za Galaxy S5? Trenutno sam na Stock ROM-u, dakle trebao bih najprije root-ati i tek onda flash-ati ROM.

I mogu li se vratiti na Stock ROM ako poželim, ako bude kakvih problema i/ili želim korisiti garanciju?

Knox ce okinuti, tako da ces izgubiti garanciju.

10 godina
neaktivan
clublife kaže...

Druze i ja sam imao problem s kamerom i pregrijavanjem, poslije servisa oni su ti napravili ali su i pokvarili, naime displey je bio skroz odvojen u donjem dijelu telefona cak se i svjetlo vidjelo iznutra, takodje taj bezel gap se vidio s obje strane, dao sam na servis u subotu pa evo cekam da me pozovu da vidim jesu li napravili to sto su oni pokvarili, ima da im sve po spisku bude li kakvih ostecenja i ne bude li sve kako je i bilo prije njihovog servisa. Iako mislim da ni tvoj a ni moj telefon nikad vise ne mogu biti kao sto su tek bili kada su kupljeni iako je moj star tek dva mjeseca a koristen mozda 10 dana, vise je kod njih nego kod mene.

imam isti problem kao sto si i ti imao, osjetim u džepu da mi se mob pregrijao i vidim da je bateriju nesto pojelo u kratko vrijeme preko 50%, to je u biti taj mm-qcamera-daemon... sad imam pitanje, jeli to softwerski problem koji bi se mogao rijesiti nadogradnjom na Lollipop ili da ga saljem u servis?

17 godina
avangard00 kaže...
clublife kaže...

imam isti problem kao sto si i ti imao, osjetim u džepu da mi se mob pregrijao i vidim da je bateriju nesto pojelo u kratko vrijeme preko 50%, to je u biti taj mm-qcamera-daemon... sad imam pitanje, jeli to softwerski problem koji bi se mogao rijesiti nadogradnjom na Lollipop ili da ga saljem u servis?

Sto se tice tog problema sa kamerom,prisutan je i kod lolipopa,rijesenje je da se ode u upravljanje aplikacijama-kamera-obrisi podatke,pa ce neko vrijeme biti ok,Lolipop sam imao duze vrijeme i nikako mi ne sjeda,puno mi je fluidniji kit kat,imao sam i problem sa facebook aplikacijom kada sam update-o na novu verziju.

Intel i5 3350p 3.1ghz,12gb ddr3 1600mhz,ssd intel 330 120gb,2x 640gb WD,msi gtx 650 ti boost oc 2gb,asrock b75 pro3,corsair cx 430w
10 godina
neaktivan

dobro, mozes samo reci kak si se opet vratio na kit kat?

10 godina
neaktivan

http://www.kpopstarz.com/articles/128966/20141027/install-android-4-4-4-kitkat-update-samsung-galaxy-s5.htm

znaci zanima me jel ovo istina i jel izasao uopste 4.4.4 za s5 za sve modele ili je ovo samo za odredjen model, moj je g900f. Zanima me jer ocu da se vratim na kit kat sa lollipopa pa kad se vracam vec da se vratim na 4.4.4 verziju?

p.s ocul izgubit garanciju ako predjem na ovaj 4.4.4 msm jel official

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.12.2014 12:35 (Darkec11).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
vratila S5 na tvorničke postavke i više nema demona koji mi je jeo bateriju za zvrc...i napomena..nisam instalirala niti viber niti skyp ili instagram nakon tvorničkog reseta..sada radi ko urica a baterija traje i traje
17 godina

Jel tko od vas uzeo mozda s5 u tele 2 na pretplatu... pa da zna jel mozda radi na sve mreze?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice