Ma to je puka slučajnost...
Samsung Galaxy S5 - rasprava
- poruka: 2.636
- |
- čitano: 648.835
- |
- moderatori:
XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
E za USB 3.0 sam siguran da ima, isti onaj kao na Note 3.
Nije mi jasno zasto sad svi proizvodjaci furaju ove fitness dodatke i aplikacije. Onaj ko trenira nema vremena da se zahebaje sa mobitelom. Previse forsiraju ta sranja...
BTW, ovoliko negativne energije nisam osjetio ni u jednoj temi do sada. Nije da branim Samsung, nego samo kazem...
Nije to za nas 'rvate koji ne dizemo guzicu iz fotelje, ali u nekim drzava ima dosta ljudi koji bi to koristili. Eto ja u vrijeme kad sam redovito trcao sam koristio mobitel i runtastic app da pratim koliko sam istrcao, rute...
Imao S2 sada imam S3 namjeravao sam uzet S4 ali nisam jer ipak nije bio nista bolji od S3 nisam imao razlog za promjenom
Sada namjeravam novi mobitel uzet i gledam one i g2 i sad si mislim pa izac ce S5 kad ono sra*je
Nista jos cu malo pricekat da vidim novi one al mislim da ce g2 bit way to go
Veliko razocarenje
S2 ostaje po meni najbolji samsungov mobitel
Što se tiče samog dizajna, od Samsunga najbolje dizajnirani globalno gledajući po mojem razmišljanju više nego po ukusu, su S4 i Note 2!!!! Samsung, što se dizajna tiče, samog moba, primarno griješi sa bezelima sa prednje strane i bočnim rubovima okolo naokolo. Tu bi se jako puno mogli ugledati na NOKIA i APPLE dizajnu!
![poslano s mobilnog telefona](/forum/slike/frommobile.png)
BTW, ovoliko negativne energije nisam osjetio ni u jednoj temi do sada. Nije da branim Samsung, nego samo kazem...
Pa zato što su ljudi očekivali revoluciju. Ja prvi među njima. pošto trenutno koristim HTC Tattoo ovo mi je trebao biti novi uređaj, no nema teoretske šanse da to smeće kupim.
Čak razmišljam o WPu sad, čine mi se puno ozbiljnijom i profesionalnijom platformom od Androida (a zagriženi sam Androidaš bio). Vidjet ću što će donjet nove Lumie i WP8.1
A što se tiče Applea, za to jednostanvno nemam novca, a i ne sviđa mi se što nije PC frendly...
Što se tiče fitness aplikacija (ja ih koristim, pogotovo za bicikliranje), mogu se kladit da na Play Storeu ima 10 aplikacija koje rade posao bolje od ove Samsungove. Jednosatavno se bave stvarima kojima nebi trebali, a ono čim bi trebali zapostavljaju. Bolje da su sklopili partnerstvo s nekim drugim sportstrackerom, nego da idu sami to radit.
Uzas haha, pa N5 ga pojede dvaput, kao i G2.
Cini se da je Z2/G2 way to go, i opet ce svi bit u zaostatku jer ce G3 donijet qualcommov octacore
Što ćeš pobogu sa octacoreom? Ajde mi to objasni...
Pa ništa, ali ako rade upgrade barem mi dajte nešto takvo, a ne SD600 -> SD800.
![{#} {#}](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/2012_smiley2.gif)
Ali da istina, Note 2 je to imao prije, medutim "samo" 480p.
Ili stereo snimanje zvuka kod snimanja videa?
Senzor temperature i vlage? Ima tu gimmicka ili korisnih stvari, kako se uzme... Pokreti rukama, touch preko rukavica (Nokia)...
No shvaćam poantu i trendovi su takvi da što netko uvede, drugi svi iskopiraju na ovaj ili onaj način.
Stvar je u tome da se iPhone prodaje ko blesav i konkurecija (a najveća je Samsung), ne može dopustiti da iPhone ima jednu stvar koju S linija nema.
To što je Samsung sve imao i prije, nema baš nikakve veze jer nije bilo popularno dok to Apple nije nazvao novom "revolucijom".
Sjeti se video razgovora iz iPhonea 4. I Galaxy S je imao prednju kameru, kao i K800 od SonyEricssona.
Šta god Apple stavi novo u novi model, to je "revolucija" "inovacija" ili slično izreklamirana.
A šta prosječna Mara Marić zna tko je prvi nešto stavio, imao...
S ovih 6 mjeseci razmaka, mislim da ne gube puno, no opet očito im to nije dovoljno pa naprave fail poput ovog.
S ovih 6 mjeseci razmaka, mislim da ne gube puno, no opet očito im to nije dovoljno pa naprave fail poput ovog.
ma netreba ni od applea nista ocekivati, lako moguce da ce pobaciti jos gore nego samsung. Vidis da svi proizvodjaci izbacuju nove modela s minimalnim promjenama kao da su se dogovorili neka bude 2014 godina repriza 2013...
Cisto sumnjam, oni vec 6-7 godina zive s rezervom - veliki ekrani.
Da izdaju sad 4.5", pa onda iza 5", vec je to ogroman boost.
Meni je zanimljivo kako te sve tehnologije (i boje) postoje odavno, ali ih samsung nikada ne implementira u galaxy s-ove prije appla.
Pa S3 je imao hrpu boja, među ostalim koliko se sjećam i neku ala zlatnu.
Reko sam Galaxy S seriju.
Ali da istina, Note 2 je to imao prije, medutim "samo" 480p.
S4 isto ima slow motion video.
Cisto sumnjam, oni vec 6-7 godina zive s rezervom - veliki ekrani.
Da izdaju sad 4.5", pa onda iza 5", vec je to ogroman boost.
Bas to...
Recimo da Samsung, LG,Sony i Nokia imaju mobitele od 5", dok HTC je odlucio da ce ici do 3.5" - 4" vec bi propo prije 2012. Dok se Apple i dalje drzi i tako vec godinama.
Htc one x je imo slow motion video i nikog nije boljela briga ni tada a ni sada...
Htc one x je imo slow motion video i nikog nije boljela briga ni tada a ni sada...
LG KM900 (Arena) je prije 5 god. imala slow-mo...
Samsung nema što da stavi u svoj smartphone niti može da mu izmjeni dizajn jer odmah postoji mogućnost tužbi za koje je izvjesno da će ih izgubiti. Ovo sve što vidimo Galaxy smatphone-ima je Samsungovo (dizajn i razne software-hardware džidže) tako da neće biti tužbi i astronomskih odšteta. Čist profit-potrošačko društvo-lažna vrijednost....Karl Marks (davno napisao).
Nazalost, nista revolucionarno gledano grafike i proca nisu ponudili za razliku od Xiaomi-a MI3, i vise nego razocaran sam..
A samo to cekanje sto ce izbaciti me zadrzavalo da ne kupim MI3..
Sve ove budalastine poput otkljucavanja otiskom, mjeraca otkucaja srca, i ostalo sto citam su mi apsolutno bespotrebne, tako da Xiaomi here I come!
Čisto ne mogu vjerovati da je Samsung ovo predstavio, nakon nekoliko sati citanja po raznim portalima forumima, mislim da je zapravo ovo bio plan B, a plan A se izjalovio, jer ovo je jako malo nadogradnja. Gotovo nikakva. 2 gb rama neće biti dovoljno ako pogledamo da ima još više Samsungovog bloatwarea, zanima me samo koliko će imati raspoložive memorije verzija od 16GB. Ova veličina je kao i prvi Note. HTC sada ima konačno šansu da završi koji kvartal u plusu, ali isto se bojim i za njih jer ako je suditi po slikama navodnog M8 ili the new One kako god hoćete stavili su virtualne tipke ali donja stranica mi je cudna.
Najjači su bili kad su rekli na predstavljanju da su prvi koji imaju HDR video snimanje... postali su kao Apple, katastrofa
Čini se da će Xiaomi bit moj budući mob kada mi XZ krepa, bar neću morat stavljat custom ROM da mi mob normalno ide jer očito na svakom modelu se mora izbjegavat Touchwizz
Još loših vijesti, na verziji od 16GB samo pola je dostupno korisniku. - by PhoneArena
Vec od SGS4 razmisljam o nekom Xiaomi ili slicnom "brand name" kinezu ili o Nexusu ali sad se vise nema o cemu razmisljat. Na ljeto mi istice ugovor i onda prelazim na najmanji moguci ugovor na svijetu i kupujem telefon za cash, po mogucnosti NE Samsung.
Ima sam u planu uzeti S4 pa pričekao da vidim S5 ali mob je totalni proljev .... prestrašno nešto od samsunga ...
Ma kakve preptplate, sada su ponude na bonove tako dobre da se ugovor uopce ne isplati pogotovo kad mob kao nexus 5 nabavis za manje od 3k i uzivas. Evo ja na vipu placam mjesecno oko 50 kn s uspostavama poziva i imam i vise nego kaj mi treba i nema nikakvih ugovora, dok sam bio na pretplati racuni redovito preko 220kn samo jer sam uzimao glupi mob na pretplatu.
dobro dosta o n5 u g2 u ovoj temi.
Nakon 15 godina raznih telefona, prvo 4-5 godina Ericssona i Nokie, pa isto toliko BB-a i do sad 5 godina Androida, malo sam se zasitija i ako IP6 bude 4.7" (barem 4.5"), onda malo prelazim na IP6. Imam iPad2, sad uzimam iPad Air, žena ima IP5C ...
Čisto ne mogu vjerovati da je Samsung ovo predstavio, nakon nekoliko sati citanja po raznim portalima forumima, mislim da je zapravo ovo bio plan B, a plan A se izjalovio, jer ovo je jako malo nadogradnja. Gotovo nikakva. 2 gb rama neće biti dovoljno ako pogledamo da ima još više Samsungovog bloatwarea, zanima me samo koliko će imati raspoložive memorije verzija od 16GB. Ova veličina je kao i prvi Note. HTC sada ima konačno šansu da završi koji kvartal u plusu, ali isto se bojim i za njih jer ako je suditi po slikama navodnog M8 ili the new One kako god hoćete stavili su virtualne tipke ali donja stranica mi je cudna.
Valjda nije istina da su na ekran stavili virtualne tipke, a ispod ekrana imaju mjesta za parkirat bus.
Ako One podbaci (a sudeci po leakovima koji gotovo uvijek zavrse tocno) onda je HTC zakopo sam sebe jer ce mu stariji proizvod (HTC One) biti bolji od novog.
dobro dosta o n5 u g2 u ovoj temi.
ja sam vec jednom spomenuo pa sam popljuvan s svih strana... tako da neisplati se... jbg ova tama je sve samo nije ono sto bi trebala biti!
Well, your loss :)
Sony i LG su ponajbolji trenutno. Možda bi ubrojio i Nexus 5.