Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra izdvojena tema

poruka: 1.207
|
čitano: 605.720
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra
I ja sam sa 5 Xiaomija presao na S21 Ultra malo za promjenu bila je vaga Xiaomi Mix 4 ili Ultra i eto prevagnula Ultra..nisam imao stekanja al mi zato gresku pri pozivu izbacuje
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Pacoo kaže...
I ja sam sa 5 Xiaomija presao na S21 Ultra malo za promjenu bila je vaga Xiaomi Mix 4 ili Ultra i eto prevagnula Ultra..nisam imao stekanja al mi zato gresku pri pozivu izbacuje

Kakvu gresku? Znaci, ja sam u zadnje vrijeme primjetio nekoliko bugova na 21+.

Jedan od vecih mi je taj da mi zasteka odlazni poziv i ne mogu ga prekinuti. 

Kad mene netko zove javlja se skretarica i kaze da sam zauzet a ja kad hocu nekog zvat nema sanse da 

zovem sve dok ne ubijem apk poziva u pozadini. Jedini nacun je da ugasim i ponovno upalim mobitel. 

Presmijesno....Imamo po 30 poziva u 8h smjene, koristim dual sim i onda mi mob zasteka, pa popizdio bih. 

Znaci jedini nacin je da restartam mob. 

13 godina
napisao sam par postova prije..da mi se iskljuci zvuvnik i mikrofon kada pokusavam nekog nazvati
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
17 godina
Samsung Galaxy S21/S21+/Ultra

Ja do sada jedino na Huaweiu nisam fakat imao softverskig zajebancija i bugova, sve je radilo odlicno (P20 pro je u pitanju).

Meni je S21U idalje odlican mob i ok moze se preci preko svih tih nedostataka ali mislim da ce sljedeci mob biti ili jabuka ( da pokusam ponovo) ili se vracam Sonyu ako Huawei idalje bude imao Google ban. 

0 0 hvala 0
15 godina

Kak da stavim da su mi web stranice normalne, da nisu u tamnom načinu a da statuama traka jest? Sad sam azuirao i stavlja mi stranice u tamni način, užas izgleda

http://trakt.tv/user/MjezZza
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Samsung preglednik
desni dolje 3 linije
pise svijetli nacin
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pacoo kaže...
Samsung preglednik
desni dolje 3 linije
pise svijetli nacin

Onda mi je sve svijetlo... Prije updatea je ona gore traka kao i ona dolje bila crna skroz dok su stranice bile normalne, sad su i stranice kao Dark mode, prelose izgleda

15 godina
maxy0 kaže...
Pacoo kaže...
Samsung preglednik
desni dolje 3 linije
pise svijetli nacin

Onda mi je sve svijetlo... Prije updatea je ona gore traka kao i ona dolje bila crna skroz dok su stranice bile normalne, sad su i stranice kao Dark mode, prelose izgleda

13 godina
preglednik-postavke-nacin jakog kontrasta
► Play ▌▌ Pause ■ Stop
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Pacoo kaže...
preglednik-postavke-nacin jakog kontrasta

Nije to to... Samo promijeni kontrast kao što piše 

14 godina
...
15 godina

Ne znam jel nisam bio dovoljno jasan ili ja nešto ne kužim ovdje...

Kad mi je isključen Dark mode sve mi je normalno, traka za upisivanje web adrese kao i ova dolje traka je bijele boje i web stranice su normalne s bijelom pozadinom, ali kad uključimo Dark mode traka za adresu i ova dolje traka su crne boje što je okej ali mi prebaci i web stranice da imaju tu tamno sivu pozadinu i sve izgleda nakaradno kao što sam stavio sliku gore.. kada podesim to za kontrast onda mi je i dalje pozadina tamno siva, samo mi pojača kontrast boja, narančasta, zelena, žuta itd, i to se poremetilo nakon azuiranje... Želio bi da na Dark modu imam traku gore i dolje crnu kao i u postavke kad uđem da je Dark mode, ali da mi ne dira web stranice, da budu originalne boje

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2022 13:23 (maxy0).
7 godina

Ideš u postavke,eksperimentalno i tamo uključiš tamnu temu,a u postavkama uključiš tamni način(možeš uvijek,kad se na mobu koristi tamni način ) i onda imaš gore i dole crnu traku,i ne mjenja se  izgled web stranice.

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.3.2022 18:38 (igor001).
15 godina
maxy0 kaže...

Ne znam jel nisam bio dovoljno jasan ili ja nešto ne kužim ovdje...

Kad mi je isključen Dark mode sve mi je normalno, traka za upisivanje web adrese kao i ova dolje traka je bijele boje i web stranice su normalne s bijelom pozadinom, ali kad uključimo Dark mode traka za adresu i ova dolje traka su crne boje što je okej ali mi prebaci i web stranice da imaju tu tamno sivu pozadinu i sve izgleda nakaradno kao što sam stavio sliku gore.. kada podesim to za kontrast onda mi je i dalje pozadina tamno siva, samo mi pojača kontrast boja, narančasta, zelena, žuta itd, i to se poremetilo nakon azuiranje... Želio bi da na Dark modu imam traku gore i dolje crnu kao i u postavke kad uđem da je Dark mode, ali da mi ne dira web stranice, da budu originalne boje

E sad je dobro... Hvala

14 godina
neaktivan
unchosen one kaže...

Već neko vrijeme na S21 Ultra imam čudan bug. Čini mi se da je već netko spomenuo.

Radi se o tome da refresh rate bude jako nizak, možda oko 20Hz. Sve izgleda jako trzavo kad se krećem kroz UI.

Uspio sam skužiti koji je trigger i molim vas koji imate isti mobitel da isprobate isto i vidite javlja li vam se:

1. Kad je ekran zaključan, odnosno ugašen (nemam Always on display) pritisnem na mjesto na ekranu gdje je fingerprint scanner, ali jako kratko da ne stigne skenirati.

2. pojavi se tekst: Press a little longer i mjesto gdje treba pritisnuti prst i otključati. (napominjem da su samo ta dva elementa na ekranu, ništa se drugo ne prikazuje)

3. odmah nakon što se to prikaže stavim prst i otključam mobitel

4. uživam u trzavom prikazu mobitela kojeg sam platio 1000 eura.

Refresh rate se vrati na normalno kad zaključam i otključam mobitel ili isprve tako što pogodim mjesto gdje je skener ili probudim ekran double tapom i otključam prstom ili uzorkom/pinom.

nakon zadnjeg updatea napokon ne primjecujem trzavice na Ultrici. Halelujah 

17 godina

Izgleda da Samsung nije ucio od Apple-a kada su oni namjerno usporavali telefone 

Arstechnica

Poruka je uređivana zadnji put sub 5.3.2022 23:32 (Dr. Vicko).

0 0 hvala 0
11 godina

Pozdrav,zanima me dal tko zna jel ima jos igdje u kojoj trgocini ima za kupit s21 ultra?

Trgovina jer bih placanćo na rate!

Vecinom nalazim samo 22 ultra! 

0 0 hvala 0
11 godina
zee_15 kaže...

Pozdrav,zanima me dal tko zna jel ima jos igdje u kojoj trgocini ima za kupit s21 ultra?

https://aloalo.hr/samsung-s21ultra-5g-12-128-crn-proizvod-17568/

14 godina
zee_15 kaže...

Al nema ti smisla sad 21 Ultra jer čak ako ga gdje ima, to je po punoj cijeni što se ne isplati pored 22 Ultra koji je noviji, dolazi poklon uz.

15 godina
tumba kaže...
unchosen one kaže...

Već neko vrijeme na S21 Ultra imam čudan bug. Čini mi se da je već netko spomenuo.

Radi se o tome da refresh rate bude jako nizak, možda oko 20Hz. Sve izgleda jako trzavo kad se krećem kroz UI.

Uspio sam skužiti koji je trigger i molim vas koji imate isti mobitel da isprobate isto i vidite javlja li vam se:

1. Kad je ekran zaključan, odnosno ugašen (nemam Always on display) pritisnem na mjesto na ekranu gdje je fingerprint scanner, ali jako kratko da ne stigne skenirati.

2. pojavi se tekst: Press a little longer i mjesto gdje treba pritisnuti prst i otključati. (napominjem da su samo ta dva elementa na ekranu, ništa se drugo ne prikazuje)

3. odmah nakon što se to prikaže stavim prst i otključam mobitel

4. uživam u trzavom prikazu mobitela kojeg sam platio 1000 eura.

Refresh rate se vrati na normalno kad zaključam i otključam mobitel ili isprve tako što pogodim mjesto gdje je skener ili probudim ekran double tapom i otključam prstom ili uzorkom/pinom.

nakon zadnjeg updatea napokon ne primjecujem trzavice na Ultrici. Halelujah 

Nisam ni ja imao nakon updatea. Drugi dan se vratilo... opet isti problem. Otključam na taj "poseban" način i sve je trzavo.

Guns dont kill people... lasers do
10 godina
neaktivan

I kod mene isto šteka ekran. Probao sam ovu shemu sa slenerom s prstom i pocne stekat. Ocekivao sam da ce ovaj novi update otprije dan dva rijesit to, ali nista

Poruka je uređivana zadnji put ned 6.3.2022 22:23 (MG2703).

0 0 hvala 0
14 godina

https://forum.xda-developers.com/t/app-galaxy-max-hz-refresh-rate-mods-screen-off-mods-qs-tiles-tasker-support-and-more.4181447/

Sa ovim app sam riješio refresh bug još ima i dodatne opcije za uštedu baterije al možete ignore dok got ovaj app kontrolira refresh nema problema.

Al da, živcira me Samsung sa štekanjem I ovim govnom od njihovog procesora koje daju za naše tržište, rađe ću uzet Kineza samo da ima Snapdragon.

Moj PC  
0 0 hvala 1
10 godina
neaktivan

Ajde probajte iskljucit otkljucavanje ekrana preko skenera za prst i vidite da li ce vam opet pocet stekat ekran. Ja sam ga jucer iskljucio i za sad mi jos nije poceo stekat, a znalo mi se svako malo to dogodit.

0 0 hvala 1
14 godina
MG2703 kaže...

Ajde probajte iskljucit otkljucavanje ekrana preko skenera za prst i vidite da li ce vam opet pocet stekat ekran. Ja sam ga jucer iskljucio i za sad mi jos nije poceo stekat, a znalo mi se svako malo to dogodit.

Pa da upisivam šifru 200 puta dnevno, i dont think so..

Gore šta sam napisao 5min fix nemam više problema, neda mi se cekat 2 mjeseca da riješe problem.. 

14 godina
neaktivan
ivicask kaže...
MG2703 kaže...

Gore šta sam napisao 5min fix nemam više problema, neda mi se cekat 2 mjeseca da riješe problem.. 

kolega,ni ta apk ne pomaze. nakon 2 dana koristenja "Galaxy Max Hz" ,ponovno mi titra ekran 

14 godina
tumba kaže...
ivicask kaže...
MG2703 kaže...

kolega,ni ta apk ne pomaze. nakon 2 dana koristenja "Galaxy Max Hz" ,ponovno mi titra ekran 

Radi 100% kad sam imao taj bug valjda 500 puta i sad više nemam čim isključim app imam bug, jel si dobro postavio i dao sve dozvole i isključio da nemoze app u sleep u battery optimisation itd jel ako se isključi samsung preuzima kontrolu nad refresh , i bug... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 9.3.2022 7:26 (ivicask).
12 godina
Evo sad se uz S21 fe dobije galaxy watch 4..odustao sam od tog uredaja ali mi se ovo cini super ponuda, jos ako ga kupim preko oglasa zapakiranog...
Moj Youtube kanal - DAKI92 (Subscribe me for more videos)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Pozdrav,

već neko vrijeme pokušavam ovo riješit ali ne ide. Radi se o Galaxy s21 Ultra.

Problem sa običnom kamerom.
Čim je upalim, nije fokusirano, znači kad idem fotkat nes iz bliza fokusira i sve je ok, cim fotkam ovako normalno nece da se fokusira, tapkam po ekranu isto nece, uglavnom mutno. Svaka fotka mutna. Širokutna kamera perfektna, ali ova obicna nece da fokus odradi.

Što bi mogao biti problem?
Pretpostavljam da je možda do softwera ?

Pošto fizički nije oštećeno, niti mi je ikad pao mob, znaci moguce da je softwer, a dali se moze fixat ?

Hvala unaprijed

RIJEKA
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Postavio sam to pitanje oko fokusa prije nekog vremena, nisam dobio odgovor. Vidio sam nesto oko tog problema na XDA, ali nisam stigao puno proučavat. Jedno od rjesenja koje meni pomogne je da u tom trenutku protresem malo jače mobitel, i tada se sve stabilizira. Osim toga, jedino mi pomogne restart mobm. Ali moram priznati da je situacija vec neko vrijeme ok. Imaš zadnji update, veljaču?
mag.inf
Poruka je uređivana zadnji put ned 13.3.2022 17:03 (bugi.kc).
13 godina

Redovno radim update svega.
A ništa, onda ću čekati sljedeći update, da radim sad reinstall svega neda mi se bas podatke sve ponovo prebacivat haha

RIJEKA
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice