Jesu ubacili su trim
juka
Jesu ubacili su trim
juka
Evo kako meni radi memorija dok sam malo pocistio mobitel. Mogu reci da meni 4.3 radi vrhunski.
kako si to "malo pocistio" mobitel, meni se ne spušta ispod 600 
Evo kako meni radi memorija dok sam malo pocistio mobitel. Mogu reci da meni 4.3 radi vrhunski.
ni meni isto i svi koji pisu koji imaju 4.3 neide im ispod 600
ni meni isto i svi koji pisu koji imaju 4.3 neide im ispod 600
Jučer gledo kod frenda ima SGS IV i ima 4.3 ,
2 GB Rama, i ne spusta mu se ispod 1,47 
ljudi spasavajte me uradio srusio sam originalni firmware ili sistem kako zelite i instalirao neki drugi i kada uradim root na mom note 3 ne mogu nista da instaliram aplikacije koje prebacim na karticu i pokrecem instalaciju!!???? cak i slike i muziku sve kada prebacim na tel nista sa nicim slike mutne isarane a muzika ne svira kako treba prekida ... ima li pomoci neko i neka mi kazi koju verziju da skinem i instaliram. 3 sam verzije skinuo samo jednu odin instalira uspjesno dok ostale 2 budu fail. a na ovoj radi sve dobro samo ne mogu da ga root-am i to mi se desava sa muzikom i slikama! Help!
ljudi spasavajte me uradio srusio sam originalni firmware ili sistem kako zelite i instalirao neki drugi i kada uradim root na mom note 3 ne mogu nista da instaliram aplikacije koje prebacim na karticu i pokrecem instalaciju!!???? cak i slike i muziku sve kada prebacim na tel nista sa nicim slike mutne isarane a muzika ne svira kako treba prekida ... ima li pomoci neko i neka mi kazi koju verziju da skinem i instaliram. 3 sam verzije skinuo samo jednu odin instalira uspjesno dok ostale 2 budu fail. a na ovoj radi sve dobro samo ne mogu da ga root-am i to mi se desava sa muzikom i slikama! Help!
SERVIS ................. to ti je kad ideš radit nešto a ne znaš
btw. ovo ti nije tema za NOTE III
Ovo ti je dema za NOTE III kao što je ova gdje pišeš za SGS III : LINK
Pogasio aplikacije koje ne koristim. Sva sreca nije brendirani mob, pa nemam ona t-mobile i vip sranja. Stavio sam Nova Launcher Prime, i to je to. Kada imam Operu upaljenu, ram-i max idu do 500. Kada zatvorim, padne na 380-400, i tako stoji dok ne pobrisem rucno. Onda pada na 355-365 mb.
Ja koristim 4.3 rom za nebrendirane sto je dosao u UK, onaj ispravljeni, koristim smart launcher+badgeve za notifikacije za smart launcher, dakle ne touchwiz, te sam iskljucio sljedece aplikacije:
chaton, chocoeukor, chrome cooleukor, carobnjak za ppostavljanje, casopisi za google play, deep sea, dijeljenje preko wifi direct, directconnectmanager, direct share manager, droid seriflatic, dropbox, dropboxoobe, dvostruki sat( analogni, digitalni, i sve koji imaju), gamehub,glazba za google play, google+, hangouts, igre google play, jednostavna budilica, korisnicki prirucnik, luminous dots, mjehurici, music hub, news deamon(eur), omiljene aplikacije, omiljeni kontakti, osnovna sanjarenja, pagebuddynotisvc, phasebeam, photowall, roseeukor, s suggest, samsung account, samsung apps, samsung backup provider, samsung(browser syncadapter, calendar syncadapter, cloud data relay, cloud quota, contact syncadapter, s memo syncadapter, syncandapter) samsung link, samsung push service, samsung appsuna2, samsungsans, sat(digitalni, otkaceni, moderan, analogan), sigurnosna kopija, talk back, upute, videohub, wifi direct, windy weather, yahoo finance yahoo finance deamon yahii news.....
sve sto koristim mi radi dobro i bez greske,..iskljucio sam i paper artist, ali mi onda javlja gresku kad iz galerije neku sliku idem shareat ..tako da sam vratio paper artist, valjda je povezano nekako
slika rama mi je u privitku...
Ja koristim 4.3 rom za nebrendirane sto je dosao u UK, onaj ispravljeni, koristim smart launcher+badgeve za notifikacije za smart launcher, dakle ne touchwiz, te sam iskljucio sljedece aplikacije:
chaton, chocoeukor, chrome cooleukor, carobnjak za ppostavljanje, casopisi za google play, deep sea, dijeljenje preko wifi direct, directconnectmanager, direct share manager, droid seriflatic, dropbox, dropboxoobe, dvostruki sat( analogni, digitalni, i sve koji imaju), gamehub,glazba za google play, google+, hangouts, igre google play, jednostavna budilica, korisnicki prirucnik, luminous dots, mjehurici, music hub, news deamon(eur), omiljene aplikacije, omiljeni kontakti, osnovna sanjarenja, pagebuddynotisvc, phasebeam, photowall, roseeukor, s suggest, samsung account, samsung apps, samsung backup provider, samsung(browser syncadapter, calendar syncadapter, cloud data relay, cloud quota, contact syncadapter, s memo syncadapter, syncandapter) samsung link, samsung push service, samsung appsuna2, samsungsans, sat(digitalni, otkaceni, moderan, analogan), sigurnosna kopija, talk back, upute, videohub, wifi direct, windy weather, yahoo finance yahoo finance deamon yahii news.....
sve sto koristim mi radi dobro i bez greske,..iskljucio sam i paper artist, ali mi onda javlja gresku kad iz galerije neku sliku idem shareat ..tako da sam vratio paper artist, valjda je povezano nekako
slika rama mi je u privitku...
Tako i meni javljao gresku za galeriju. Nista, idem vratit Paper Artist.
Stavio sam zadnji NEAT rom, napravljen je automatski onaj nulti folder.
Jel ja sad kako mogu pristupiti slikama i glazbi s obzirom da mogu samo doći do tog foldera 0?
vilyuska_HR
Slike bi ti trebale biti automatski u folderu iznad foldera "0"
znaci /sdcard/0/dcim
Moci ces im normalno pristupiti.
Kod mene ide storage/emulated/0
I tu je novi folder DCIM u kojem nema ništa
Ne mogu pristipiti file-ovima koji su bili na internoj kartici
dosao je nebrandiranima update, sretna nova svima 
koji csc?
Kakav backup trebam napravit prije stavljanja neatlite a? Jel to backup samo mojih stvati, podataka. Il ima veze sa backupom sw-a u slučaju da nesto krene pp zlu?
TiONiO
Kolko aplikacija imaš sveukupno da ti tako malo ram-a zauzimaju.
Kakav backup trebam napravit prije stavljanja neatlite a? Jel to backup samo mojih stvati, podataka. Il ima veze sa backupom sw-a u slučaju da nesto krene pp zlu?
To bi ti trebao znati što ti je važno da želiš backupirati.
Npr. neke aplikacije sa postavkama ako ti se neda poslije svaku posebno na novo instaliravati i podešavati kako je bilo prije.
Ako ćeš formatirati internu memoriju onda i neke dokumente, fotografije i sl. što držiš na internoj. Možda folder od neke navigacije gdje su downloadane karte, folder od igre gdje je savegame file i sl.
Eksternu karticu ne treba backupirati ali paziti da slučajno nju ne formatiraš. U principu ponekad je dobro napraviti backup svega sa svih kartica za svaki slučaj.
Backup trenutnog firmwarea možeš kroz CWM. Tada si backupirao kompletno cijeli rom sa aplikacijama instaliranim što je ok ako imaš namjeru se vratiti na staro stanje a sada samo isprobavaš neki novi rom. Na staro se uvijek možeš vratiti i da nanovo flashas sve kako si prije imao ali to oduzima više vremena.
Imam sg3 i jučer sam stavio službenu nadogradnju na android verziju 4.3 Osnovna verzija I9300XXUGMK6, sve je prošlo ok ali je internet veza preko WiFi mreže postala nestabilna, a do sada je sve radilo ok. Molim savjet što mogu učiniti da se opet kvalitetno povezuje na kućnu WiFi mrežu? Kupio sam i Smart Samsung Tv odnosno Samsung ue40f6400 pa kako ga na najbolji način povezati sa smart tv-om? Mobitel je kupljen u Vip-u. Hvala unaprijed na savjetima.
ma recite vi sta god hocete, ja sam se ponovno vratio na 4.1.2 i mobitel radi 500puta brže i bolje nego na 4.3
samsung valjda namjerno stavi losiji SW tako da uredjaj bude sporiji i da sto vise pocnemo razmisljat o kupnji novog flagshipa
jedini problem je sta vise nema za skinut 4.1.2. TRA na sammobilu, valjda su nesto ukenjali link, naime kad se skine, ZIP je velik niti 700mb i WINRAR ga ne zeli raspakirat jer je BROKEN
Ljudi iman pitanje. Naime kupio sam samsung galaxy GT-I9305T LTE u Singapuru pa me zanima moze li se firmaware 4.3 namijenjen za GT-I9305 LTE staviti na moj model. Malo sam surfao, ali njgdje nisam nasao konkretan odgovor moze li se isti firmware postaviti na oba modela pa se nadam da ce netko ovdje imati odgovor. Unaprijed hvala
ma recite vi sta god hocete, ja sam se ponovno vratio na 4.1.2 i mobitel radi 500puta brže i bolje nego na 4.3
samsung valjda namjerno stavi losiji SW tako da uredjaj bude sporiji i da sto vise pocnemo razmisljat o kupnji novog flagshipa
jedini problem je sta vise nema za skinut 4.1.2. TRA na sammobilu, valjda su nesto ukenjali link, naime kad se skine, ZIP je velik niti 700mb i WINRAR ga ne zeli raspakirat jer je BROKEN
ja isto mislim da 4.1.2 je brži od 4.3.. nekako mi taj novi 4.3 više šteka, nego 4.1.2, a i baterija mi se čini da dulje traje...
ja isto mislim da 4.1.2 je brži od 4.3.. nekako mi taj novi 4.3 više šteka, nego 4.1.2, a i baterija mi se čini da dulje traje...
i ja tako mislim. primjetio sam dost štekanja kod 4.3 i baterija traje mislim da kraće. zasad sam nezadovoljan. ostavit ću još par dana i ako ću bit sve nezadovoljniji vraćam 4.1.2.
edit : još jedna stvar, čak mislim da je kamera mi lošija, neznam možda sam u krivu al čini mi se tak nekako...ko da je malo zgubila na oštrini.
kod mene mob leti ali je baterija slabija
Marko & Leon, a jeste radili na "smanjenju ramova"?
a najvise me iritira dok se ne probudi u lock screen..cak sam nakratko sad bio na još starijem 4.1.2 (onaj od 3-eg mjeseca, al mi nije radio MODEM) i telefon mi je radio JOŠ fluidnije!!
a to cak ima smisla..jer od kako je dosao S4, oni su izbacili novi 4.1.2
hmm hmm..jesmo li mi naivni? il su oni stvarno nesposobni napravit bolji SW od prethodnog?
Zbog takvih problema kao što vi imate su rađeni custom ROM-ovi. Samsung plača radnike da napišu to kako spada,a zakažu,a oni koji rade to za možda koju donaciju od kojeg dolara naprave bolje nego ovi što su plačeni ko zna koliko. Zasad ni na jednom mobitelu nisam imo stock ROM. Samo CM ili AOKP.
imao bi ja CM kad bi kamera radila kako spada! 
imao bi ja CM kad bi kamera radila kako spada! 
Šta joj fali? Na CM 10.2(službeni) radi savršeno,isto kao i na mom CM 11 (neslužbeni od temaseka)...nerazumijem u čemu je problem s kamerom? Možda nema milion opcija ali slika je ista..
Ako u titaniumu freezam gear menager hoće šta se poštekati ili će mob raditi bez problema bez toga