Samsung Galaxy A5 2016

poruka: 533
|
čitano: 208.142
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Imam samsung A5 2016.

Kupljen u T-comu, preko firme.

Kolegi koji je dobio isti mob, kad i ja, uredno nudi upgrade na Marshmallow, dok meni mob kaže da nema novih upgradnji.

Da li je netko naišao na isti takav slučaj?

Nebi ga baš fleshao sa ODinom, ako ne moram.

0 0 hvala 0
9 godina
Samsung Galaxy A5 2016

Upgradnji?

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Pozdrav dali neko zna  gdje se može kupit fast charger i koja je cjena, moj mi crko neće da puni više

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

ja sam svoj kupila na Amazonu i super radi

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Samsung Galaxy A5 2016
nicollewinters kaže...

ja sam svoj kupila na Amazonu i super radi

Koliko si platio i kako izgleda

Povijest je samo spisak, zlocina i nesreca, jedan mrtav čovijek je tragedija tisucu mrtvih je statistika.
13 godina
matrix777 kaže...

Upgradnji?

ovo je nešto sasvim novo i osvježavajuće, mix hrvatsko-engleskog, sviđa mi se, baš je catchy word :D

upgradnja

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are
15 godina
neaktivan

Može i ovako: "nadograding"

:)

morrisoN
11 godina
neaktivan

Pozdrav, da li si mozda nasao odgovor jer vidim da nitko nist ne pise ?

16 godina
Jel se može kako rootat a5 bez da se aktivira knox i time izgubi garancija.
Što nose vjetrovi sudbine nitko ne može znati.

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Nažalost, ne može.

0 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

oso mi je kabel od punjaca, zna neko di se moze nabavit zamjenski (quick charge)

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Stigao je nekakav update za MM. Jel se zna hoće li dolaziti Nougat?

Pro audio equipment
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina

Mislm da ne, ne updateaju oni tu A seriju baš. 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
9 godina
odjavljen
Samsung Galaxy A5 2016

Kad će Nougat jel se zna išta ?

Cijenite više pitku vodu.

0 0 hvala 0
12 godina
14 godina
Samsung Galaxy A5 2016

Došao mi je prije par dana nekakav update za "gaming" tako nešto, ugl kao za bolje iskustvo igranje igrica na mobitelu, međutim kako sam bio na poslu i u žurbi samo sam makao notifikaciju i sad nigdje ne mogu pronać taj update, pomoć? Pod "O uređaju" i aktualizaciji ne nalazi ništa, tj. nije nalazio, sad mi je našao update softvera, ali ovo je bilo nešto drugo.

Poruka je uređivana zadnji put čet 26.1.2017 19:34 (Zhnu).

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

:) 

btw. kad gledam neki video na yt , automatski stavi na 1080p60 kvalitetu i jednostavno mi zasteka video ali muzika i dalje ide , a kad stavim na 720p60 normalno vrti :/ 
any ideas? 

Moj PC  
1 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Pomoc!

Imam vec nekoliko problema s ovim mobom. Uzela sam ga u 7 mj., ima garanciju i sve pa ako ne rijesim ovako, mogla bi se serviseru obratit.

1. Ne mogu na instagram prebacit mp4 videe. Ako ja snimim video, onda mogu, ako je prebaceni video, ne mogu. Dakle, video se normalno otvara u mojoj galeriji, ali ne ide na insta. Isti problem i kod mpeg formata. Na twitter recimo mogu mp4. (Ovo mi treba za posao)

2. Internet mi ocajno radi na slabijim internetskim brzinama. Naprimjer 5 mbps.
Sestra koja ima isti mob kao ja, ista stvar. Pogotovo instagram. Ubi boze sporo. Kad dodem na svoju mrezu doma, prosjecna brzina 15-20 mbps, sve je ok. Na sporijim brzinama ne otvara sporo samo Insta već i obične stranice i yt videe.

3. Baterija se pocela ludo brzo praznit. Mislila sam da je igrica u pitanju (koju sam zadnje instalirala). Cak i kad je ne bi igrala mi se cucala bat. Makla sam je i dalje isti problem. Dogodilo mi se da spavanje odem a 40%, ugasim net i zatvorim sve app, a mob ujutro ugasen tako da i alarm propustim. Ovo je zapravo najveci problem.

4. Na neke wifije se ne mogu spojit. Recimo, ako sam vec bila spojena na taj wifi, ne znaci da cu iduci put moci. Vrti i vrti i vrti.

Zna neko rjesenje za neki od problema?

Hvalaaaa

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.2.2017 11:03 (ElephantInMe).

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Za 2. probaj instalirati ovo https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dnset&hl=hr i postaviti Google DNS. U vezi baterije, jednostavno pogledaj u postavkama što koristi bateriju. Kakav ti je signal ? Ako je vrlo slab onda i to može biti razlog brzog pražnjenja.

1 0 hvala 1
7 godina
neaktivan
Samsung galaxy a5 2016 .Trazim rijesenje. Mobitel kada je na mobilnim podacima otvara savrseno a kada je spojen kod kuce na wifi otvara dugo oko 30 sec. Molim vas tko zna sto je problem. Hvala

0 0 hvala 0
9 godina
Skini si aplikaciju koja je u prethodnoj poruci napisana. Ili si sam u postavkama wifi mreze stavi google dns-ove 8.8.8.8 i 8.8.4.4 ručno

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

Ovo je stvarno pomoglo! Brzina interneta riješena :D

Poruka je uređivana zadnji put ned 5.2.2017 1:32 (ElephantInMe).
7 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Pozdrav, ovo mi je prvi post, imam problem!

Prekjučer sam kupila A5 2016. Do tada sam bila ponosni vlasnik LG G2 više od 2 godine. Do sada je sve bilo u redu osim baterije. Toliko je oslabila da sam ga morala puniti i dva puta na dan. G3 i G4 nisu bili opcija zbog baterije i drugih bugova tako da je odluka pala na SG A5 2016. Presudila je kamera, baterija i ljepota.

Sa svime sam zadovoljna, još se privikavam na sučelje, uzaludno dvostruko tapkam po ekranu ne bih li ga upalila i tražim tipku na leđima telefona, ali proći će i to.

Problem je u bateriji. To što se prazni dok ja istražujem, surfam, pišem itd. to mi je razumljivo, ali da se prazni kad se ništa ne radi i to takvom brzinom, mislim da nešto nije u redu. Isključila sam sve što sam mogla, lokaciju, obavijesti o aplikacijama, promijenila temu u jednu tamnu...

Čim sam aktivirala telefon, ponuđena mi je nadogradnja na 6.0.1 što sam prihvatila. Instalirala sam Viber, WatsApp, podesila mailove i Facebook, i instalitala SmartLink i Smart View (aplikacije a spajanje sa autom i televizijom). No već prije te dvije nove aplikacije sam primjetila da sa baterijom nešto nije u redu a jutros sam se definitivno uvjerla. Prije spavanja je baterija bila na oko 80%, jutros u 6 ujutro na 27%, bez ikiakvih aktivnosti. Dakle na mirovanje i čekanje u zadnjih dest sati otišlo je više od 50% baterije.

Što da radim? 

Poruka je uređivana zadnji put pon 6.2.2017 7:36 (zuda).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Probaj ostavit jednu noć s airplane modom uključenim pa javi rezultate.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

OK!

javim sutra ujutro rezultat!

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

nakon cijele noći airplane moda baterija je bila na 100%.

poslije oko 2 sata korištenja je na 88%. Do navečer će se skroz isprazniti.

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Sad znaš razlog pražnjenja - slab signal. Ili stavljat na airplane mode ili manualno na 2G. A ovih 12% u 2 sata je sasvim normalno.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

nisam sigurna da mi je slab signal. Sad sam izmjerila na laptopu:

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Na onoj prvoj slici ti se vidi da ti 43% odlazi na čekanje iliti cell standby. Jel su ti mobilni podaci stalno uključeni? Probaj u Mobilne mreže - Način rada mreže stavit "Samo 2G" pa tako ostavit prek noći. 

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Samsung Galaxy A5 2016

Hvala, sad sam stavila na 2g pa ću vidjeti do sutra ujutro hoče li se nešto promijeniti. Ako je to tako, bit ću jako razočarana ako mi n ovom telefonu baterija neće izdržati cijeli dan. Pa zbog toga sam prešla sa LG G2 na SG A5 2016. U svim mogućim komentarima je pisalo da je baterija dobra i da traje skoro dva dana.

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice