RAM za prijenosnike

poruka: 7
|
čitano: 1.916
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RAM za prijenosnike

Imam hp6730s s 2 gb rama, i dva konektora za rame, ukratko nasao sam rame za prijenosnike i planiram nadograditi jos 2gb rama u 

moj laptop.

Na što sve trebam paziti kad nadogradjuem laptom ramima, dali ce rami raditi iako su jedni na 400 MHz a drugi na recim 600 ili 800.

Volio bih kad bi netko dao konkretan odgovor na moje gore navedeno pitanje, ali i neke opcenito korisne savjete vezane uz 

nadogradjivanje prijenosnika ramima.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RAM za prijenosnike
Ja sam svoj lap nadogradio s ram keksom. Kad sam ga kupio imao je 512 mb a ja sam mu stavio jos 1 gb. Ali problem je bio u tome sto je se komp jako usporio od tih dviju razlicitih ram-ica. Vjerojatno su bile razlicite brzine, pa ti preporucam da nabavis identicnu ram-icu ili ako ne uspijes naci onda makni staru i zamjeni je sa novom.
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: RAM za prijenosnike
Neznam jos sta cu, to mi dodje duplo skuplje a onda jos bi imao 2gb rama neiskoristeno,zivim u krizevcima gdje imamo samo jedan informaticki ducan koji nema 400MHz rame, a u zg po rame mi se neide.
15 godina
protjeran
RAM za prijenosnike
A probaj naci na njuskalu takav keks kakav sad imas. Ali sumnjam da ces naci od 400 mhz negdje.. Ja na svom imam od 800 a lap je star 3 god. Zapamti da mora biti potpuno ista.
How yes no.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Ma kupit cu nove 800MHz rame 2x 2gb i gotova prica
15 godina
neaktivan
Zasto onda uopce i pitas za savjet?
15 godina