Procesor se pregrijava?

poruka: 9
|
čitano: 2.646
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Procesor se pregrijava?

Pozdrav svima.

Mislim da su sve potrebne sprecifikacije vidljive iz priložene slike (OS je Win 7 64 bit, ako što pomaže).

Sad, budući da sam sam sklapao procesor i nanosio termalnu pastu, bojim se da se zbog toga pregrijava(?).

Ne znam jesu li ove temperature normalne.

Pitam, jer konstantno čujem da ventilator radi na max (ili više nego što je prije) i kad je cijeli sistem idle.

Ne znam je li to zbog većih temperatura vani (što sumnjam) ili što...

To (konstantni rad ventilatora) je počelo prije cca mjesec dana, konfiguracija je stara oko dvije godine.

Hvala unaprijed.

Min. max i trenutne temperature Min. max i trenutne temperature

0 0 hvala 0
15 godina
Procesor se pregrijava?

pa jesi ćistio prašinu

Nikad te necemo zaboraviti. RIP EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor se pregrijava?

Na kućištu ili matičnoj?

Da, redovito usišem kućište izvana...

0 0 hvala 0
15 godina
Re: Procesor se pregrijava?

Provaj skiniti cooler, očistiti malo i staviti opet termalnu pastu pa vidi kolike će temperature onda biti.

Ajmoooooooo!!!!!!!!!!
15 godina
Base kaže...

Na kućištu ili matičnoj?

Da, redovito usišem kućište izvana...

LOL , epic fail , ne , otvori kuciste  , skinut ventilator sa hladnjaka , ispuhat prašinu iz hladnjaka i po mogucnosti promijenit termalnu pastu , isto napravit s grafićkom i malo ocistit ventilatore , mogu mislit sta ces nac unutra nakon 2 godine

14 godina
Procesor se pregrijava?

otvori kuciste...ocisti ga od prasine...ocisti cpu cooler od prasine i promjeni pastu ispod njega...i malo se pozabavi airfolowom(par ventova da zrak ima kako izac iz kuciste a ne da se gomila i grije konstantno kuciste)...

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011 Ne brinite se oko toga što ljudi misle, oni to rijetko rade.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Procesor se pregrijava?

Ok, zaključujem sljedeće iz prethodnih postova.

• 70 stupnjeva je previše za neku prosječnu temperaturu
  • 90 stupnjeva je way too much za maksimalnu temperaturu
  • sve izvadit, očistit i opet sastavit

Posjedujem PC-e koji duže rade bez istih problema tako da nemam naviku svako toliko igrat se (sklapat-rasklapat) PC-e ako baš ne moram.

Hvala lijepa.

0 0 hvala 0
15 godina
Base kaže...

Ok, zaključujem sljedeće iz prethodnih postova.

• 70 stupnjeva je previše za neku prosječnu temperaturu
  • 90 stupnjeva je way too much za maksimalnu temperaturu
  • sve izvadit, očistit i opet sastavit

Posjedujem PC-e koji duže rade bez istih problema tako da nemam naviku svako toliko igrat se (sklapat-rasklapat) PC-e ako baš ne moram.

Hvala lijepa.

bilo kakav pc treba minimum 1 put godišnje oćistit , i to je premalo  , ja svoga svaki mjesec lickam

14 godina
neaktivan

To je normalno da u ljeto vent malo bucnije radi zbog temp vani.Ja sam nekidan na svom imao generalku.Propirio sam temeljito sve komponente kompresorom i otvorio jednu stranicu od kucista da ima veci protok zraka i sada super radi.Ako si mozes priusitit preporucijo bi ti da kupis malo bolji hladnjak za proc i ubacis jos koji veci vent ili uradi ovako kao sto sam ja.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice