Pomoc oko pravljenja plexi kucista.

poruka: 3
|
čitano: 2.930
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

Znaima me jel u hr moguce kupiti samo kostur koji ide unutar kucista?

S cim mogu rezati i busiti plexi ploce?

Gdje se u osijeku mogu nac neonke i svjetleci ventilatori za kucista?

Znam da ovo zadnje zvuci glupo ali stvarno je u osijeku nemoguca misija nac bila sta.

i will never be the same again i will keep on fighting til the end i can walk on water, i can fly i will keep on flying til i die
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
RE: Pomoc oko pravljenja plexi kucista.
Escudo kaže...

Znaima me jel u hr moguce kupiti samo kostur koji ide unutar kucista?

S cim mogu rezati i busiti plexi ploce?

Gdje se u osijeku mogu nac neonke i svjetleci ventilatori za kucista?

Znam da ovo zadnje zvuci glupo ali stvarno je u osijeku nemoguca misija nac bila sta.

da si u dalmaciji lako bi to rješili za osjek ti nemogu pomoč ali pogledaj moju temu hellgate 3000 možda dobiješ koju ideju i ako nemaš živaca ne upuštaj se u slaganje kučišta od pleksija

I Jadantisi
17 godina
neaktivan

Od dijelova za kuciste u nas mozes samo naci one nozice ili neonke,sve ostalo moras sam raditiOsmijeh

Busiti mozes obicnom busilicom(aku ti je preporucljivo jer ti zica ne zapinje).

Plexi mozes rezati obicnom ubodnom pilom,a manje i detaljnije dijelove dremelom.

Za sve navedeno vrijedi da ne pretjerujes s brojem okretaja uredaja ili ti brzinom,jer ces spaliti plexi.

Prvo sve nacrte stavi na A3 papir(tlocrt,nacrt,bokocrt),a manje dijelove zasebno na A4.

Zvuci kao hrpa nepotrebnog posla,ali kasnije ti puno pomaze,pogotovo sto se tice vremena i zivaca,kojih ces morati imati jako puno.Cool

Svijetlece ventilatore pogledaj u vemilu,ako ne naruci preko web-a(adm,hardveraj).

...Scooter Tuning is not A Crime!!...

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice