Moje kućište za HDD

poruka: 9
|
čitano: 5.212
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Moje kućište za HDD

Pozdrav...evo nakon 10-ak dana moje čudo  Smijeh, treba to sve poljepit, ozbušit, izrezat al evo ipak je nešto tu!!!Namigiva

Hp for life
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.7.2009 18:05 (ja_888).
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
Moje kućište za HDD

Tiš njega zagusit :D nea protoka zraka kolko vidim i kaj ce ti to stajat na stolu??Izlanuo se

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Moje kućište za HDD

Fino izgleda, nema sta... Lijepo si uradio... svaka cast

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
p

Pa nego...Služi samo petkom za backup a Inače je SCSI serverski disk koj se ne grije ni minimalno

Hp for life
16 godina
neaktivan
Moje kućište za HDD

svaka čast n trudu lijepo napravljenoCool

Ja sam Ivan Puuuuuuu iz Iloka, dečko sa sela :), a za daljnje impformacije obratitie se na ivan260291@hotmail.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Moje kućište za HDD

Aha nisam skuzio,ok..Svaka cast,lijepo zgleda jos ta plava svijetla.

Znam Super Admina osobno,zato ne kenjaj! :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Moje kućište za HDD
ja_888 kaže...

Pozdrav...evo nakon 10-ak dana moje čudo  Smijeh, treba to sve poljepit, ozbušit, izrezat al evo ipak je nešto tu!!!Namigiva

etoga jesime kopira nema što svaka ćast odlićno je ispalo samo ja nikad ćuja da se disk ne grije nema diska koji se ne grije mm 35c ali ako to neš koristit stalno neće se stić ugrijat ajmo nemoj sad stat na tome ideš na kućište

I Jadantisi
16 godina
neaktivan
RE: Moje kućište za HDD

Znam da nema diska koji se ne zagrijava ali kod serverskih diskova(IBM) zagrijavanje je minimalno zbog rada 0-24, na kućište neću jer preferiram notebook-e pa ono...Al nešto drugo sigurno da, i da za ideju sam malo pobrao Šutim  priznajem al to je i jedino izvedivo rješenje što se samogradnje tiče

Hp for life
16 godina
neaktivan
Moje kućište za HDD

gdje se moze naci tutarial? vidjela sam prije kojih godinu-dvije u BUG-u, jel netko zna u kojem broju? jer se meni trenutno neda trazit...

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice